kondotier Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Przez czysty przypadek wyłapałem takiego forumowicza. Zaznaczyłem dwie ważne informacje w jego profilu. Datę rejestracji, oraz "aktywność" na forum . I ja się pytam, czy tak wierny forumowicz powinien być tylko Turystą? Przecież to jednak na forum Weteran. I proponuję, aby za taką wierność jakoś go nagrodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 @kondotier ale wiesz, że takich Turystów to znajdziesz kilkadziesiąt, jak nie kilkaset stron i jeszcze z dużo wcześniejszymi datami rejestracji i też sobie zaglądają aktywnie do dziś na forum. Wiesz jak ktoś nie widzi potrzeby to nie musi pisać, przejrzy sobie to co potrzebuje, pobierze moda, a i w razie problemów jak wykaże się odrobiną pracy z szukajką to problemy ogarnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Użytkowników z tak imponującym stażem mamy od groma. Z czystej ciekawości skorzystałem z panelu administratora - 34 strony, a na każdej jest 25 użytkowników, którzy zarejestrowali się między 2013 a 2014. Oczywiście większość stanowią Turyści. Tak jak wspomniał @tom3kb - spora część z nich odwiedza nas regularnie, ale na awans i wyróżnienie trzeba sobie zapracować. Przypominam: Stalker - Ranga przyznawana automatycznie po uzyskaniu 10 punktów pozytywnej reputacji. Jej zdobycie odblokowuje dostęp do ShoutBoxa. Wystarczy napisać parę wartościowych postów i człowiek ląduje w kolejnej grupie. Z takim stażem do Weterana jest przysłowiowy rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Pisząc o wyróżnieniu, nie miałem na myśli zmiany tytułu, sztucznego dodania rangi, lecz dodania w profilu w miejsce "wyróżnika" dla grupy, nowego piktogramu dla takich milczków. Np. takie coś. Ale skoro uważacie inaczej, przejdźmy nad tym bez dalszego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi