DaarMoo Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 (edited) Na Poligonie Świadomości, przy wiszącej skale spotkałem Zarkę. Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. W poprzednich częściach tport był w obrębie cmentarza. Obleciałem go dokładnie i nie znalazłem. Może jest gdzieś indziej ? Edited October 19, 2021 by DaarMoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 22 godziny temu, DaarMoo napisał: Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. Czy ten teleport nie znajduje się czasem na tej latającej "wyspie"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted October 20, 2021 Author Report Share Posted October 20, 2021 (edited) Na wyspie coś musi być @Anton Gorodecki, ale problem polega na wejściu na nią. I myślę, że Zarka mówiła właśnie o tym. Pod skałą jest anomalia utrzymująca ją w górze. Wejście w nią powoduje tylko rzucanie GB we wszystkie strony. Edited October 21, 2021 by DaarMoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 @DaarMoo W Źródle jest kilka niedokończonych wątków ( vide naukowcy w Barze i czarny kontroler na Dziczy). Może i to takim jest. A patrząc na to co było w Odmiennych Światach, to za bardzo nie widzę tu miejsca dla Zarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted October 21, 2021 Author Report Share Posted October 21, 2021 (edited) Na to wygląda @kondotier. Choć może dowiem się czegoś więcej jak ją ponownie spotkam. Edited October 21, 2021 by DaarMoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 W dniu 19.10.2021 o 21:42, DaarMoo napisał: Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. Akurat "zabłądziłem" na Poligon Świadomości-Z i postanowiłem przyjrzeć się tej wyspie nieco dokładniej... Nie będę ci psuł zabawy i nie powiem co na niej znajdziesz Spoiler 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted November 28, 2021 Author Report Share Posted November 28, 2021 Udało się @Anton Gorodecki. Schowek i tport miedzy choinkami : Spoiler Oraz niezbędny rekwizyt : Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts