DaarMoo Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Na Poligonie Świadomości, przy wiszącej skale spotkałem Zarkę. Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. W poprzednich częściach tport był w obrębie cmentarza. Obleciałem go dokładnie i nie znalazłem. Może jest gdzieś indziej ? Edytowane 19 Października 2021 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 22 godziny temu, DaarMoo napisał: Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. Czy ten teleport nie znajduje się czasem na tej latającej "wyspie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Na wyspie coś musi być @Anton Gorodecki, ale problem polega na wejściu na nią. I myślę, że Zarka mówiła właśnie o tym. Pod skałą jest anomalia utrzymująca ją w górze. Wejście w nią powoduje tylko rzucanie GB we wszystkie strony. Edytowane 21 Października 2021 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 @DaarMoo W Źródle jest kilka niedokończonych wątków ( vide naukowcy w Barze i czarny kontroler na Dziczy). Może i to takim jest. A patrząc na to co było w Odmiennych Światach, to za bardzo nie widzę tu miejsca dla Zarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Na to wygląda @kondotier. Choć może dowiem się czegoś więcej jak ją ponownie spotkam. Edytowane 21 Października 2021 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W dniu 19.10.2021 o 21:42, DaarMoo napisał: Zdążyła powiedzieć tylko, że znalazła ukryte przejście i zniknęła. Akurat "zabłądziłem" na Poligon Świadomości-Z i postanowiłem przyjrzeć się tej wyspie nieco dokładniej... Nie będę ci psuł zabawy i nie powiem co na niej znajdziesz Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Udało się @Anton Gorodecki. Schowek i tport miedzy choinkami : Spoiler Oraz niezbędny rekwizyt : Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi