Skryty Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 (edited) Gierka ze świata S.T.A.L.K.E.R-a umieszczona w trybie 2D. Gierka inspirowana NES-ową Contrą i to widać. Ponoć można to zagrać. Ot, taka ciekawostka multimedialna. Więcej informacji poniżej: https://pixelpost.pl/s-t-a-l-k-e-r-1989-demake-ktory-skroci-oczekiwanie-na-s-t-a-l-k-e-r-a-2/ Edited January 1, 2022 by Skryty 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Łooo Paaanie, przecież to jest coś pięknego. Powrót do dzieciństwa Swoją drogą, cały czas mam podróbkę pegasusa, którą kupiłem wiele lat temu na bazarze. Zawsze po szkole grało się ze znajomymi, bo wtedy nie wszyscy mieli komputer. I jeszcze to oszustwo - 9999 games in 1 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted January 1, 2022 Author Report Share Posted January 1, 2022 (edited) @Agrael Ooo to piękny powrót do dawnych, beztroskich czasów. Sam miałem z kilka konsol 8 bitowych, nie wspominając o tym, ile zasilaczy i padów do nich padało . Ehh...tyle gier ogrywanych, Księga Dżungli, różne wersje Contry, Super Mario Bros, Alien 3, Double Dragons II i wiele innych wspaniałych projektów w wersji 8 bitowych. Wspomnienia.... Edited January 1, 2022 by Skryty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 @Agrael 18 minut temu, Agrael napisał: mam podróbkę pegasusa, którą kupiłem wiele lat temu Odważny jesteś przyznając się, do posiadania Pegasusa. Zaraz się za Ciebie wezmą służby 😉. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 11 godzin temu, kondotier napisał: @Agrael Odważny jesteś przyznając się, do posiadania Pegasusa. Zaraz się za Ciebie wezmą służby 😉. Podtapianie, podwieszanie, podduszenie, etc... nie będzie miło ! ;P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted January 2, 2022 Author Report Share Posted January 2, 2022 (edited) 9 godzin temu, pacjent1972 napisał: Podtapianie, podwieszanie, podduszenie, etc... nie będzie miło ! 😜 Najlepiej wrzucić takiego delikwenta do anomalii, bez zabezpieczeń, bez kombinezonu, bez niczego. Oj, Agrael chciał tylko powspominać dawne, dobre czasy. Edited January 2, 2022 by Skryty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts