Skryty Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Gierka ze świata S.T.A.L.K.E.R-a umieszczona w trybie 2D. Gierka inspirowana NES-ową Contrą i to widać. Ponoć można to zagrać. Ot, taka ciekawostka multimedialna. Więcej informacji poniżej: https://pixelpost.pl/s-t-a-l-k-e-r-1989-demake-ktory-skroci-oczekiwanie-na-s-t-a-l-k-e-r-a-2/ Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Skryty 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Łooo Paaanie, przecież to jest coś pięknego. Powrót do dzieciństwa Swoją drogą, cały czas mam podróbkę pegasusa, którą kupiłem wiele lat temu na bazarze. Zawsze po szkole grało się ze znajomymi, bo wtedy nie wszyscy mieli komputer. I jeszcze to oszustwo - 9999 games in 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) @Agrael Ooo to piękny powrót do dawnych, beztroskich czasów. Sam miałem z kilka konsol 8 bitowych, nie wspominając o tym, ile zasilaczy i padów do nich padało . Ehh...tyle gier ogrywanych, Księga Dżungli, różne wersje Contry, Super Mario Bros, Alien 3, Double Dragons II i wiele innych wspaniałych projektów w wersji 8 bitowych. Wspomnienia.... Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Skryty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 @Agrael 18 minut temu, Agrael napisał: mam podróbkę pegasusa, którą kupiłem wiele lat temu Odważny jesteś przyznając się, do posiadania Pegasusa. Zaraz się za Ciebie wezmą służby 😉. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 11 godzin temu, kondotier napisał: @Agrael Odważny jesteś przyznając się, do posiadania Pegasusa. Zaraz się za Ciebie wezmą służby 😉. Podtapianie, podwieszanie, podduszenie, etc... nie będzie miło ! ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, pacjent1972 napisał: Podtapianie, podwieszanie, podduszenie, etc... nie będzie miło ! 😜 Najlepiej wrzucić takiego delikwenta do anomalii, bez zabezpieczeń, bez kombinezonu, bez niczego. Oj, Agrael chciał tylko powspominać dawne, dobre czasy. Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi