Sarkazm Opublikowano Sobota o 09:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:49 Godzinę temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm Archara to się dużo później pojawia jak dostajesz zadanie z tym npcem związane. Kilka questów pewnie zrobisz. Zresztą nie jeden raz w tym modzie tak jest. Archara jednak był tylko wybrał sie na podróż po całym Agropromie i dalej tak łazi bez celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Sobota o 10:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:05 On ma razem z Tobą zdobyć kompleks wojskowy (mam tylko nadzieję że Ci sierżant nie zginął) potem powinien trafić tam gdzie jest Adrenalina na potem zniknie ale nie na zawsze znajdziesz go na innej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Sobota o 10:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:25 19 minut temu, Ignachinio napisał(a): On ma razem z Tobą zdobyć kompleks wojskowy (mam tylko nadzieję że Ci sierżant nie zginął) potem powinien trafić tam gdzie jest Adrenalina na potem zniknie ale nie na zawsze znajdziesz go na innej lokacji. Robie już zlecenie z pamiętnikiem, tylko mógłby stać w jednym miejscu a nie biegać po całej mapie :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Sobota o 10:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:36 Trochę to dziwne. Ale za OP 2.2 nie trafisz Mi ten czasami NPC kończyły kariery w dziwnych miejscach. Kot na ATP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 12:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:55 W dniu 16.11.2024 o 11:36, Ignachinio napisał(a): Trochę to dziwne. Ale za OP 2.2 nie trafisz Mi ten czasami NPC kończyły kariery w dziwnych miejscach. Kot na ATP. Właśnie sobie przypomniałem, jak robiłem misje z Gawrem i ten mnie uśpił moja postać się obudziła i bredziła coś o Górniku. TO znak że czas do Pieczary czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Niedziela o 13:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:16 @Sarkazm Tak. Zakończenie wątku na znalezienie zabójców Kła jest wymagane aby zacząć wątek ze szkatułką i sejfem. Teraz możesz ruszyć tą linię fabularna u Górnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 17:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:44 (edytowane) 4 godziny temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Tak. Zakończenie wątku na znalezienie zabójców Kła jest wymagane aby zacząć wątek ze szkatułką i sejfem. Teraz możesz ruszyć tą linię fabularna u Górnika. mam zdobyć od Archary info o komputerze a ten gnój po wykonaniu dla niego zadań zwyczajnie wyparował. Gdzie on teraz jest? Dobra, wybiegł poza mape. Już jest na miejscu Edytowane Niedziela o 18:02 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 18:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:43 Na razie jest na Agro. Potem będzie na Zatonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Niedziela o 19:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:57 Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Na razie jest na Agro. Potem będzie na Zatonie. Kręci sie po tym Agropromie zamiast siedzieć w jednym miejscu, za mape mu się wyszło i weź go ganiaj Jest problem. W Dolinie Mroku dalej są ci Najemnicy co przyszli na spotkanie i przed którymi miałem uciec i nie podejmować z nimi walki. Teraz moge ich sprzątnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 22:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:43 Ale Blendy nie ma? W sumie nie pamiętam czy u mnie byli i czy ich sprzątnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 09:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:34 10 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Ale Blendy nie ma? W sumie nie pamiętam czy u mnie byli i czy ich sprzątnąłem. Sowa musi przeżyć atak na mścicieli na Bagnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 11:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:15 Nie, może zginać i najczęściej ginie Nie masz się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 11:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:22 6 minut temu, Ignachinio napisał(a): Nie, może zginać i najczęściej ginie Nie masz się czym przejmować. wszyscy zgineli zanim się o metr ruszyli xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Poniedziałek o 11:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:25 @Ignachinio a w Op 2.2 nie ma czasem też takiego komunikatu jak w poprzednich wersjach, że jak ci ginął ważny npc od zadań to był tekst o tym na czerwono na ekranie to wiedziałeś, że trzeba wczytać zapis. Druga sprawa, nie wiem czy dobrze pamiętam ale tu te ważne npce miały mieć chyba jakieś chore ilości zdrowia, że żeby zgineli to trzeba by się bardzo postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Co do Sowy na Bagnach to przerabiałem to na różne sposoby i on zawsze ginie. Tak jest napisany scenariusz, że trzeba znaleźć jego schowek z fleszką na Zakładzie Metalurgicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 14:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:38 Tak jak Ci zginie ktoś ważny masz czerwony komunikat Ale nie chciałem robić spojlera koledze Wariat zrobił W tym przypadku Sowa nawet jak zginie to będzie żył dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 14:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:50 (edytowane) 20 minut temu, Ignachinio napisał(a): Tak jak Ci zginie ktoś ważny masz czerwony komunikat Ale nie chciałem robić spojlera koledze Wariat zrobił W tym przypadku Sowa nawet jak zginie to będzie żył dalej A gdzie idzie Duch po Radarze? Bo dał mi misje i jak wróciłem to już go nie ma. A dobra, widze, Plac Budowy. Niestety nie mam tam wstępu ;/ Edytowane Poniedziałek o 14:59 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 17:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:01 Musisz iść do Krzyża w Zapomnianym Lesie on da Ci zadanie które finalnie zaprowadzi Cię na Plac Budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 17:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:02 Znalazłem jakieś info na ruskiej stronie by mieć wejście na Plac Budowy to trzeba zrobić zadanie w Parowie z moździerzami oraz coś co przetłumaczyło jako "Wyłącz Palnik". O co dokładnie chodzi? Chodzi o Mózgozwęglacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 17:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:28 Tak mózglzwęglacz musisz wyłączyć ale to zrobiłeś. To jest zadanie powiązane. Krzyż będzie chciał od Ciebie teleport który będzie na Placu Budowy i tak pójdzie ta linia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:30 (edytowane) 9 minut temu, Ignachinio napisał(a): Tak mózglzwęglacz musisz wyłączyć ale to zrobiłeś. To jest zadanie powiązane. Krzyż będzie chciał od Ciebie teleport który będzie na Placu Budowy i tak pójdzie ta linia. No to coś nie idzie bo moździerze rozwalone, zwęglacz wyłączony a Łukasz nie mówi nic o Placu Budowy a Krzyż nie ma takiego zadania łukasz co prawda mógł o tym wspominać bo sporo czasu mineło i moge nie pamiętać ale włąsnie jestem u Krzyża i nie ma zadania o teleporcie. Tylko 15 artów, Gajowy i pobicie przez wojskowych Edytowane Poniedziałek o 17:39 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 18:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:06 Pobicie przez wojskowych zrób Gajowego też bo fajna misja. Arty też powinieneś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Poniedziałek o 18:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:10 2 minuty temu, Ignachinio napisał(a): Pobicie przez wojskowych zrób Gajowego też bo fajna misja. Arty też powinieneś mieć Ej, aby odblokować tą misje U łukasza to nie trzeba najpierw ruszyć wątku z teleportami u Fanata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Wtorek o 10:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:44 Ale pobicie jest u Krzyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Wtorek o 14:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:59 Ok juz mam droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi