Rehpir Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Sarkazm Snajpera znajdziesz pózniej, dopiero na zatonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 To prowadzi do linii Fenira na zatonie. PDA będzie miał bodajże strażnik Powinności na Wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 39 minut temu, Ignachinio napisał(a): To prowadzi do linii Fenira na zatonie. PDA będzie miał bodajże strażnik Powinności na Wysypisku. Zrespiłem sobie te PDA Frajera bo czytałem wasze posty że ten NPC to jeden wielki bug i Frajer pewnie dawno nie żyje. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 @Sarkazm Teraz musisz porozmawiać z Praporem na Wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Da sie pokojowo zabrać SKAT 15 Szajbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 W dniu 21.12.2024 o 18:01, mrcszyman napisał(a): Wrócę jeszcze na jupiter, tam był finał misji "obcy wśród swoich". Może w którymś trupie bandyty będzie karta (choć obszedłem chyba wszystkie trupy - ja nie daruję nawet zombim, te też sprawdzam...). Przekażę też fanty fotografowi, aby uciekł helikopterem "Ucieczka z Zony". Zobaczymy. Ok, wróciłem na jupiter, na całej lokacji brak starych trupów. Ale poszedłem też do fotografa, dałem mu artefakty, on wyjawił, że gdzieś w poludniowej częsci niezbadanych terenów będą mściciele - jeden z nich miał poszukiwany artefakt - i co najważniejsze - miał też kartę z talii, więc uff... Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Łoszyna, snajper nad wejściem do tunelu (są 2 koło siebie) (Łoszyna - lituanizm - termin pochodzenia bałtyjskiego - Prusowie, Litwa) Spoiler https://www.youtube.com/results?search_query=ОП+2.2+Солдатский+КПК Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 11 godzin temu, Sarkazm napisał(a): Zrespiłem sobie te PDA Frajera bo czytałem wasze posty że ten NPC to jeden wielki bug i Frajer pewnie dawno nie żyje. Co dalej? On jest w podziemiach Agro albo sobie gdzieś spaceruje na trasie Agro-Dolina. Nie jest bugiem tylko czasami nie przy pierwszej wizycie się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Na jednym z w/w w zakładce filmików jest akcja w podziemiach Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Gdzie w Czerwonym Lesie są te dokumenty? Miały być koło czołgu ale przeszukałem całą okolicę i nic. Zajrzałem nawet na drzewa i do tych nor i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 @Sarkazm O jakie dokumenty chodzi? Te od grupy Łowców dla Kła? Jeśli tak to są w plecaku przy czołgu, plecak jest widoczny, nie powinieneś mieć problemów, Patrz uważnie pod nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 5 minut temu, wariat napisał(a): @Sarkazm O jakie dokumenty chodzi? Te od grupy Łowców dla Kła? Jeśli tak to są w plecaku przy czołgu, plecak jest widoczny, nie powinieneś mieć problemów, Patrz uważnie pod nogi. Znalazłem, kilka razy się na niego gapiłem i nie zauważyłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Mam info by iść do Astronoma ale nie ma z nim o czym gadać a mam mu dać kopie mapy. Wiem że ją miałem oryginał ale ktoś mi ją zabrał i miał oddać kopie ale to było ze 2 tygodnie temu i wiele fabuły mineło. Ktoś podpowie co ominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 No zabrał Ci je Pielgrzym skasuje znaczki na niej i Ci odda. Szukaj Pielgrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 4 minuty temu, Ignachinio napisał(a): No zabrał Ci je Pielgrzym skasuje znaczki na niej i Ci odda. Szukaj Pielgrzyma. Kieł mówi że Pielgrzym zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 A to nie on poprawiał tą mapę? Kurde nie pamiętam ale chyba o niego chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) 16 minut temu, Ignachinio napisał(a): A to nie on poprawiał tą mapę? Kurde nie pamiętam ale chyba o niego chodziło. Wykonałem cały ten wątek i co prawda nie ma zadania by iść do Astronoma tylko jest wspomniane przez Kła że Astronom się pojawił https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_kvesty_klyka_v_varlabe_krasnom_lesu/9-1-0-728 Edytowane 25 Grudnia 2024 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Pielgrzym znalazł się w Barze ale nie ma nic dla mnie. Kilka razy w grze NPCty mówiły mi żeby dać mape Astronomowi ale oficjalnie zadania nie dostałem i mapy skopiowanej też nie Poprawka, jednak mam tą mapę ale z Astrologiem nadal nie ma rozmowy. Nie wiem co jeszcze blokuje ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 No ale masz kopię tej mapy? Potrzebujesz mapę bez znaczników. Musisz mieć kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 @Sarkazm Podaj zapis tuż po rozmowie z Kłem to sprawdzę o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Nie masz się spotkać z kotem w szpitalu najpierw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 6 godzin temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Podaj zapis tuż po rozmowie z Kłem to sprawdzę o co chodzi. Załatwię to rano bo idę zaraz na nocną zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 W dniu 26.12.2024 o 10:46, wariat napisał(a): @Sarkazm Podaj zapis tuż po rozmowie z Kłem to sprawdzę o co chodzi. prosze 886.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Czemu w misji jak zakładam egzo maskujące to nadal mnie widzą i atakują? Akumulator mam żółty oczywiście, mogę zdejmować bronie itp i nadal widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Bo w tej grze ezgo kamuflujące nie działa. Przynajmniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi