Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 43 minuty temu, wariat napisał(a): Na pewnym etapie gry na Kordonie, gdy przechodzisz obok gospodarstwa w którym pomagałeś Lisowi, przychodzi sms "od Sidora" żeby przekazać jednemu typowi 70 koła, uruchamia się wtedy zadanie. Nie miałeś tego? miałem ale nic mu nie dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego To uwaliłeś sobie mało ważny ale jednak wątek na poszukanie tego złodziejaszka. Fenir powinien i tak się pojawić. A zadanie Kotobechemota na bioradar masz aktywne? bo to też jest wymagane aby się Fenir pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @IgnachinioJa zawsze temu gościowi dawałem kasę ale ostatnio jak grałem (tylko w którą wersję?) to gościa zastrzeliłem bo szkoda mi było pieniędzy i jak poszedłem do Sidora to była też rozmowa tylko, o tym że gościu to jakiś oszust co chciał kasę wyłudzić. Więc to zadanie ma chyba dwa rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @tom3kb Ale jak go ubijesz to zadanie chyba trafia do zakładki "niewykonane"? A jak mu się zapłaci to i tak od Sidora jest dostajemy USAS-12 i właśnie na Zatonie jedno zadanie, po którym też jest unikalna broń, więc to się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Ja nawet nie miałem takiej kasy. Zresztą poleciałem wtedy prosto do Sidora i pojawiła się opcja rozmowy o tym złodzieju. Wątku bioradaru nie mam. Zaraz zobaczę jak go zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 5 minut temu, Sarkazm napisał(a): Wątku bioradaru nie mam. Zaraz zobaczę jak go zacząć Zadanie Borowa na PDA Krysiuka, dialog o Fenrirze i zadanie na poszukiwania tajemniczego stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @tom3kb to omija Cię linia fabularna na Zatonie. Krótka i poboczna ale zawsze coś No i detektor artów za to dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Kim jest Borow i gdzie go znajde. Heh, ledwo zdobyłem egze Czarnego Doktora a tu zaraz myk egza Ostatniego Dnia xD Edytowane 10 Lutego przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm Borow to Dzik. Szef bandytów z Doliny Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 48 minut temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm Borow to Dzik. Szef bandytów z Doliny Mroku. Jedyne zadanie jakie u niego mam to strzelanie do butelek. Zrobić je by odblokować kolejne czy nie tędy droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm A zobacz czy czasem nie masz takiego zadania w pda w zakładce "niewykonane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 14 minut temu, wariat napisał(a): @Sarkazm A zobacz czy czasem nie masz takiego zadania w pda w zakładce "niewykonane". tam jest pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm To może już to wykonałeś. Zadanie na znalezienie notatki w Kamazie w Barze? Masz w Barze taką postać jak Kotobehemot? Powinien być na zapleczu u Docenta. On daje zadanie na bioradar i jest potrzebny aby na Zatonie pojawił się Fenrir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, wariat napisał(a): @Sarkazm To może już to wykonałeś. Zadanie na znalezienie notatki w Kamazie w Barze? Masz w Barze taką postać jak Kotobehemot? Powinien być na zapleczu u Docenta. On daje zadanie na bioradar i jest potrzebny aby na Zatonie pojawił się Fenrir. Nie ma typa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Ignachinio @wariat a to takie buty z tym oszustem. Ps. Co do mojego ostatniego problemu z "przeciążaniem" to znalazłem jeszcze posty dwóch ludzi z takim babolem oboje mieli udźwig podbity na 400-500 kg. Ja z czegoś takiego nie korzystam, ciekawe czy niechcący twórcy moda nie przegapili tego pancerza, że nie odpala jakiegoś restryktora i nie widzi go jako cheaterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm Najlepiej podaj zapis to sam zobaczę co i jak. 3 minuty temu, tom3kb napisał(a): ciekawe czy niechcący twórcy moda nie przegapili tego pancerza Wszystko jest możliwe, ale dziwne jest że ten błąd niszczy zapisy, no i jeszcze musisz sprawdzić jak ma się sprawa z innymi pancerzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego sejwik leci 1036.sav @wariati jak panie doktorze? Jaka diagnoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm Dopiero teraz popatrzyłem na twoim zapisie i do niczego nie doszedłem. Nie masz tego w wykonanych i nie wiem też jak ruszyć to zadanie. Może trzeba najpierw wykonać zadanie na strzelanie do butelek dla Borowa i potem dialog się pojawi? Zrespienie PDA Krysiuka też nic nie daje. Weź sie za odstrzał butelek może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @wariatjaką snajperke polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Macie jakiś filmik z tymi butelkami? 2 sztuk mi brakuje xD Ok, butelki zestrzelone, zmarnowałem na to tylko pół wieczoru a zadania z Krysiukiem nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Wszystkie widać, że zbiorników. Musisz i tak rozwalić 130 z 135 aby Ci zaliczyło zadanie. Zawsze możesz zapisać zejść z budynku i podejść popatrzeć Czym najlepiej robić. Czymś z dobrą snajperką np LR-300 Snajperski znalezionym na przystanku na magazynach wojskowych. Takie naboje i świetna optyka (jak na tą broń). tutaj masz filmik co i jak A nie kojarzysz czy na Kordonie w młynie (budynek obok Kuzniecowa) nie stoi przypadkiem Krysiuk. Albo czy nie możesz o nim z Barmanem pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Nie ma nic w Młynie a Barman nic nie ma do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Nie wiem jak w Op 2.2 ale w NS 2016 to Krysiuka spotykamy najpierw na Bagnach, potem przebieżka do Barmana. Ps. Dopiero co gadaliśmy o "oszuście" a właśnie z nim teraz miałem zadanie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, tom3kb napisał(a): Nie wiem jak w Op 2.2 ale w NS 2016 to Krysiuka spotykamy najpierw na Bagnach, potem przebieżka do Barmana. Ps. Dopiero co gadaliśmy o "oszuście" a właśnie z nim teraz miałem zadanie 😁 W jakich okolicznościach go znajdujemy? To nie jest aby typ którego ratujemy od innych NPCów koło Cerkwi? Edytowane 10 Lutego przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego W Opku Krysiuk jest w Młynie. A z Żyłą gadałeś? Dzik nie mówi, że to Ziomki i że najpierw musisz z nim pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi