Skocz do zawartości

OP-2.2 - Dyskusja ogólna

vidkunsen
Wiadomość dodana przez Agrael,

W tym temacie prowadzimy wszelkie rozmowy na temat OP-2.2.

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, wariat napisał(a):

Na pewnym etapie gry na Kordonie, gdy przechodzisz obok gospodarstwa w którym pomagałeś Lisowi, przychodzi sms "od Sidora" żeby przekazać jednemu typowi 70 koła, uruchamia się wtedy zadanie. Nie miałeś tego?

miałem ale nic mu nie dałem

@IgnachinioJa zawsze temu gościowi dawałem kasę ale ostatnio jak grałem (tylko w którą wersję?) to gościa zastrzeliłem bo szkoda mi było pieniędzy i jak poszedłem do Sidora to była też rozmowa tylko, o tym że gościu to jakiś oszust co chciał kasę wyłudzić. Więc to zadanie ma chyba dwa rozwiązania?

@Ignachinio @wariat a to takie buty z tym oszustem.

Ps. Co do mojego ostatniego problemu z "przeciążaniem" to znalazłem jeszcze posty dwóch ludzi z takim babolem oboje mieli udźwig podbity na 400-500 kg.

Ja z czegoś takiego nie korzystam, ciekawe czy niechcący twórcy moda nie przegapili tego pancerza, że nie odpala jakiegoś restryktora i nie widzi go jako cheaterki :)

@Sarkazm Najlepiej podaj zapis to sam zobaczę co i jak.

3 minuty temu, tom3kb napisał(a):

ciekawe czy niechcący twórcy moda nie przegapili tego pancerza

Wszystko jest możliwe, ale dziwne jest że ten błąd niszczy zapisy, no i jeszcze musisz sprawdzić jak ma się sprawa z innymi pancerzami.

@Sarkazm Dopiero teraz popatrzyłem na twoim zapisie i do niczego nie doszedłem. Nie masz tego w wykonanych i nie wiem też jak ruszyć to zadanie. Może trzeba najpierw wykonać zadanie na strzelanie do butelek dla Borowa i potem dialog się pojawi? Zrespienie PDA Krysiuka też nic nie daje. Weź sie za odstrzał butelek może to coś da.

Wszystkie widać, że zbiorników. Musisz i tak rozwalić 130 z 135 aby Ci zaliczyło zadanie. Zawsze możesz zapisać zejść z budynku i podejść popatrzeć ;)
Czym najlepiej robić. Czymś z dobrą snajperką np LR-300 Snajperski znalezionym na przystanku na magazynach wojskowych. Takie naboje i świetna optyka (jak na tą broń).

tutaj masz filmik co i jak ;)

A nie kojarzysz czy na Kordonie w młynie (budynek obok Kuzniecowa) nie stoi przypadkiem Krysiuk. Albo czy nie możesz o nim z Barmanem pogadać?

2 minuty temu, tom3kb napisał(a):

Nie wiem jak w Op 2.2 ale w NS 2016 to Krysiuka spotykamy najpierw na Bagnach, potem przebieżka do Barmana.

Ps. Dopiero co gadaliśmy o "oszuście" a właśnie z nim teraz miałem zadanie 😁

W jakich okolicznościach go znajdujemy? To nie jest aby typ którego ratujemy od innych NPCów koło Cerkwi?

Edytowane przez Sarkazm