tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm nie, bo tego właśnie odbiłem. Nie wiem czy mi się coś nie kićka, że on gdzieś na północy Bagien, tam przed wagonami? W ns2016 niby było tak Spoiler Krysiuk - po kolei wygląda to tak : rozmowa z Krysiukiem , rozmowa z Barmanem , następnie namiar Krysiuka na fanty dla Barmana , i finalna rozmowa z Krysiukiem zakończona namiarem na kryjówkę z fantami Dzika. Wygląda na to że - tak jak ja w swoim czasie - nie dostałeś jednego z namiarów - ergo schowki są niewypełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Dzik nie mówił nic bo nie dał mi tego zadania nawet Sprawdziłem Bagna, nic. Cholera wie co blokuje tą misję Edytowane 10 Lutego przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm na Bagnach to jednak tylko w Ns2016. Film z Krysiukiem, są też inne na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 34 minuty temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm na Bagnach to jednak tylko w Ns2016. Film z Krysiukiem, są też inne na yt. Lipa, teraz pokazuje mi znacznik Krysiuka na ATP w Kordonie ale nikogo tam nie ma oprócz zwykłych bandytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego A tam na strychu nie powinno być jego PDA? Sprawdź skrzynki na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 1 minutę temu, Ignachinio napisał(a): A tam na strychu nie powinno być jego PDA? Sprawdź skrzynki na strychu. Nic nie ma. Nic się nie pojawi póki nie będę miał tego zadania a jeszcze go nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Zrób screen tego znacznika. Bo na ATP powinien być schowek z PDA Krysiuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Wrzuć savy to zerknę co tam się stało. Bo sytuacja dziwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm Trochę polatałem na twoim zapisie i w Barze wykonałem zadanie Łowcy na rodową broń z Dziczy, a potem odblokowało się u Borowa zadanie na przyprowadzenie pijanego bandyty, Trofima. Nie wiem czy to ma cos wspólnego z Krysiukiem ale nie zaszkodzi zrobić. Bo do Łowcy poszedłem sprawdzić czy nie ma dialogu o tej właśnie broni którą chce Żyła. Może to coś ruszy? Z drugiej strony, jezeli masz znacznik Krysiuka to znaczy że musiałeś chyba rozmawiać o nim z Borowem a ten na atp zginął. A mógł, bo Krysiuk poczatkowo pojawia się na atp i powoli idzie w stronę młyna, a jako że inni braciaki zawsze są czerwoni i na dodatek atp ciagle atakują samotnicy to łatwo go przeoczyć. W każdym razie nie wiem, czy w ogóle da się go jeszcze jakoś zrespić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 15 minut temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Trochę polatałem na twoim zapisie i w Barze wykonałem zadanie Łowcy na rodową broń z Dziczy, a potem odblokowało się u Borowa zadanie na przyprowadzenie pijanego bandyty, Trofima. Nie wiem czy to ma cos wspólnego z Krysiukiem ale nie zaszkodzi zrobić. Bo do Łowcy poszedłem sprawdzić czy nie ma dialogu o tej właśnie broni którą chce Żyła. Może to coś ruszy? Z drugiej strony, jezeli masz znacznik Krysiuka to znaczy że musiałeś chyba rozmawiać o nim z Borowem a ten na atp zginął. A mógł, bo Krysiuk poczatkowo pojawia się na atp i powoli idzie w stronę młyna, a jako że inni braciaki zawsze są czerwoni i na dodatek atp ciagle atakują samotnicy to łatwo go przeoczyć. W każdym razie nie wiem, czy w ogóle da się go jeszcze jakoś zrespić. Znacznik się pojawił bo poprosiłem docenta by namierzył Szczura w dolinie mroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Czyli on tam był. I zadanie pewnie miałeś wzięte. Z tego wynika, że zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @Sarkazm Jedyne co możesz teraz zrobić to zadanie Łowcy w Barze i potem zadanie Borowa na przyprowadzenie Trofima. Jeżeli po wykonaniu tych zadań Borow dalej nic nie powie o Krysiuku to ja już nie mam pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Ale teoretycznie skoro ma znacznik na Krysiuka to nie oznacza, że zadanie było odpalone tylko pacjent zmarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 11 minut temu, Ignachinio napisał(a): to nie oznacza, że zadanie było odpalone tylko pacjent zmarł? Raczej nie, bo zawaliło by się to zadanie i byłoby w zakładce "niewykonane". Tymczasem ta zakładka na jego zapisie jest pusta. W wykonanych też tego nie ma, więc nie brał tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Z ciekawości muszę zerknąć czy u mnie na sevie też jest pusta ta zakładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego @Ignachinio @wariat a czytałem sobie, że jak była NS 2010 to jak Krysiuk ginął to odpalała się alternatywna linia w tym questcie i po jakimś czasie dostawaliśmy smsa i robiliśmy to zadanie dalej. Może tu też tak jest i dlatego marker na typka jest i nie ma zadania w niezaliczonych? Tylko tak czy siak musiałby tego questa mieć odpalonego, a tu co do tego pewności nie ma jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Nie ma tutaj innej linii fabularnej. Na żadnej stronie z poradnikami nie znajdzie się innego opisu przejścia tego zadania. Opcje są dwie albo tak jak pisze Wariat kolega musi zrobić jeszcze parę zadań i dopiero pójdzie dalej. Albo tak jak ja zakładam Krysiuk to już trup i po grze. Pytanie do @Sarkazm czy obroniłeś Sepatora we wsi kotów? To ten łowca? Byłeś przy śmigłowcu przy x-18 zadanie dla Dzika na dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Nie ma tutaj innej linii fabularnej. Na żadnej stronie z poradnikami nie znajdzie się innego opisu przejścia tego zadania. Opcje są dwie albo tak jak pisze Wariat kolega musi zrobić jeszcze parę zadań i dopiero pójdzie dalej. Albo tak jak ja zakładam Krysiuk to już trup i po grze. Pytanie do @Sarkazm czy obroniłeś Sepatora we wsi kotów? To ten łowca? Byłeś przy śmigłowcu przy x-18 zadanie dla Dzika na dokumenty? Dostałem info na priv że musze zrobić zadanie Zachara na worek z częściami mutantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Jest jakaś snajperka która identyfikuje cele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Ok co daje mi Złota Sztabka Łukasza? Nie wiem co z tym towarem zrobić a trzymam od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 8 godzin temu, Sarkazm napisał(a): Dostałem info na priv że musze zrobić zadanie Zachara na worek z częściami mutantów No i się wyjaśniło obrona Sepatora jest wymagana do zrobienia wątku Krysiuka. 3 godziny temu, Sarkazm napisał(a): Jest jakaś snajperka która identyfikuje cele? Oczywiście ale w późniejszym etapie gry je spotkasz. Na Jupiterze masz M95 Szept który ma lokalizator. Antykilera powinieneś już mieć jest też M200 Fenira ale tego tak szybko nie będziesz miał. Masz FN 2000 u Akima (handlarz na Kordonie) który także posiada tą funkcję tak samo jak Hostel. Jest tego sporo. 9 minut temu, Sarkazm napisał(a): Ok co daje mi Złota Sztabka Łukasza? Nie wiem co z tym towarem zrobić a trzymam od dawna W teorii Wolność jest dla Ciebie mega przyjacielska plus masz super ceny u handlarzy Wolności w praktyce nie widziałem żadnej różnicy. Plus będzie Ci potrzebna na sam koniec gry do jeszcze jednego wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Jest jakiś dodatkowy mod do tej wersji który sprawia że plecak się nie rozrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego A dużo razy Ci się to zdarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 18 minut temu, Ignachinio napisał(a): A dużo razy Ci się to zdarzyło? Dosyć sporo. Zwiększyłem udźwigi wszystkich egzoszkieletów ale rozrywa plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi