Skocz do zawartości

OP-2.2 - Dyskusja ogólna

vidkunsen
Wiadomość dodana przez Agrael,

W tym temacie prowadzimy wszelkie rozmowy na temat OP-2.2.

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Zwinny napisał(a):

Ok jednak działa, trzeba było przypisać klawisz 

Ano, tylko nie podchodź za blisko

Ok ja mam pytanie. Jestem na Generatorach i zdobyliśmy baze. Wiem już że Pantera żyje, mam jej notatki z kodem do drzwi Warlabu ale wg poradnika po otworzeniu drzwi powinieniem zabrać dezaktywator do teleportu na Niezbadanych Terenach oraz podejść do jakiegoś betonowego bloku, przeszukać zwłoki i zabrać dokumenty. Tyle że tam nie ma żadnych zwłok i dokumentów. Tylko dezaktywator do teleportu i artefakt. Gdzie ten betonowy blok, zwłoki i dokumenty? 

A dobra, tłumacz źle przetłumaczył. Chodziło o betonową drogę

Edytowane przez Sarkazm

@Ignachiniomam pytanie odnośnie tego wątku z PDA Frajera i  z tym snajperem co w Kordonie do mnie strzelał. Oddałem PDA Frajera do odkodowania ale został zepsuty i teraz mam odszukać jakiegoś Najemnika. Niestety z poradnika z którego korzystam nie ma tego wątku poruszonego. Możesz opisać co dalej? Albo jakiś link podesłać do poradnika. Może być po rusku byleby google Chrome mogło go automatycznie przetłumaczyć

18 minut temu, Ignachinio napisał(a):

Ten najemnik to nie Fenir?

Zrobiłeś już wątek PDA Krysiuka (bandyta dla Dzika) on Ci powie że to Fenir

Musisz otworzyć wątek bioradaru dla Kotobechemota także

No i dokumentów dla Dimaka we wschodniej prypecii.

Wtedy Fenir pojawi Ci się na Zatonie.

o, to jeszcze daleko, ja dopiero PDA Bandyty zepsułem, Korzystam z tego poradnika https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_generatory_ili_neulovimyj_zvezdochet/9-1-0-768

Ale niestety ten wątek został tam pominięty. Masz coś innego?