Zwinny Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) W takim razie nie wiem jak skończyć misję w x10 gdzie mam się ukryć i zaczekać aż otworzą drzwi Oni przychodzą i od razu strzelają i misja nieudana Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Teoretycznie: Nigdy nie zakładałeś tego ezgo Nie masz żadnej broni w swoich rękach Gdzieś kiedyś czytałem, że nie możesz mieć nic na głowie ani noktowizji ani latarki pusto. Może masz coś z tego i dlatego Ci to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 5 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Bo w tej grze ezgo kamuflujące nie działa. Przynajmniej u mnie tak było. Mi działał, po założeniu akumulatora trzeba moduł maskujący włączyć. Tylko nie podchodzić za blisko bo cię wykryją słuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Ok jednak działa, trzeba było przypisać klawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) 26 minut temu, Zwinny napisał(a): Ok jednak działa, trzeba było przypisać klawisz Ano, tylko nie podchodź za blisko Ok ja mam pytanie. Jestem na Generatorach i zdobyliśmy baze. Wiem już że Pantera żyje, mam jej notatki z kodem do drzwi Warlabu ale wg poradnika po otworzeniu drzwi powinieniem zabrać dezaktywator do teleportu na Niezbadanych Terenach oraz podejść do jakiegoś betonowego bloku, przeszukać zwłoki i zabrać dokumenty. Tyle że tam nie ma żadnych zwłok i dokumentów. Tylko dezaktywator do teleportu i artefakt. Gdzie ten betonowy blok, zwłoki i dokumenty? A dobra, tłumacz źle przetłumaczył. Chodziło o betonową drogę Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Środa o 13:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 13:24 Skąd mam zdobyć zdjęcie lalki? Bo zabawki już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @Ignachiniomam pytanie odnośnie tego wątku z PDA Frajera i z tym snajperem co w Kordonie do mnie strzelał. Oddałem PDA Frajera do odkodowania ale został zepsuty i teraz mam odszukać jakiegoś Najemnika. Niestety z poradnika z którego korzystam nie ma tego wątku poruszonego. Możesz opisać co dalej? Albo jakiś link podesłać do poradnika. Może być po rusku byleby google Chrome mogło go automatycznie przetłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ten najemnik to nie Fenir? Zrobiłeś już wątek PDA Krysiuka (bandyta dla Dzika) on Ci powie że to Fenir Musisz otworzyć wątek bioradaru dla Kotobechemota także No i dokumentów dla Dimaka we wschodniej prypecii. Wtedy Fenir pojawi Ci się na Zatonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 18 minut temu, Ignachinio napisał(a): Ten najemnik to nie Fenir? Zrobiłeś już wątek PDA Krysiuka (bandyta dla Dzika) on Ci powie że to Fenir Musisz otworzyć wątek bioradaru dla Kotobechemota także No i dokumentów dla Dimaka we wschodniej prypecii. Wtedy Fenir pojawi Ci się na Zatonie. o, to jeszcze daleko, ja dopiero PDA Bandyty zepsułem, Korzystam z tego poradnika https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_generatory_ili_neulovimyj_zvezdochet/9-1-0-768 Ale niestety ten wątek został tam pominięty. Masz coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu https://op-2.fandom.com/wiki/OP-2.2_quests#Black_Doctor tutaj masz poradnik do Op 2.2 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi