Skryty Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 (edited) Pomyśleć, że mod Gunslinger do S.T.A.L.K.E.R-a-a Zewu Prypeci i nie tylko (dostosowanie do innych części serii S.T.A.L.K.E.R i modyfikacji) mógłby śmiało konkurować z wysokobudżetowymi projektami gier FPS pod względem wizualizacji broni i ich animacji. Edited March 13, 2022 by Skryty 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Wielu twórców ostatnio robi w swoich grach typu COD czy nowy BF animacje w moim odczuciu nieco zbyt drewniane, zbyt sztywne, bez płynności - dla mnie wygląda to nieco nienaturalnie. Pomijając fakt, że animacje z nowego Modern Warfare wyglądają tak, jakby trwało trzęsienie ziemi, strasznie tym ekranem rzuca. W tym porównaniu zdecydowanie preferuję Gunslingera - aczkolwiek i on ma rzeczy, które mi do końca nie siedzą (animacje przeładowywania w AK74, Abakanie czy "Wałku" i Wintorezie). Ze współczesnych gier to animacje które mi się faktycznie podobają i względem których nie miałbym większych zastrzeżeń widziałem chyba tylko w Tarkovie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Nie zgodzę się Animacje gunslingera są takie powolne i nudne.. w CoDzie za to widać tą taką agresywność przy ładowaniu i fajnie to wygląda. Często narzekam na te animacje w paczkach broni bo czasami przez to to aż szkoda w ogóle z czegoś strzelać jeżeli ma lipna animacje. Ja bym bardziej porównał Boomsticks and Sharpsticks. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilxx2 Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Zauważyłem że strasznie podniecam się dźwiękami i animacjami, przeładowywania i rozładowywania broni, do tego dodajmy wymodelowane bronie które wyglądają epicko, razem z efektami wystrzału i odrzutu , jednym słowem, jaram się. Wyznaję zasadę że grafika nie jest najważniejsza , ale muszę powiedzieć że coś jest w powiedzeniu, "Apetyt rośnie w miarę jedzenia" , i bez modowania w różnych produkcjach czuję jakoby czegoś mu brakowało. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 31 minut temu, kamilxx2 napisał: Zauważyłem że strasznie podniecam się dźwiękami Ja osobiście rzadko zwracam uwagę na dźwięk, jeżeli już to odgłosy wystrzałów. Ale jak tylko zauważam, że dźwięk np. przeładowania nie jest zsynchronizowany z animacją przeładowania, to przysłowiowy ból dupy sięga u mnie rozmiary przeciętnej galaktyki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted March 13, 2022 Author Report Share Posted March 13, 2022 (edited) Faktycznie @Suseł , pomyśleć też o innym modzie, a raczej add-one do Anomalii, a też zwraca na siebie uwagę zawartością. Szkoda też, że nie ma porównania przeładowania broni z dodatku do Anomaly jakim jest boomsticks and sharpsticks, a innymi grami spoza uniwersum S.T.AL.K.E.R-a. Może się mylę i porównania takowe istnieją w formie materiału na YT. Co do Escape From Tarkov @ArNie - za to ktoś wrzucał filmiki na YT, jak to wygląda ze strony BaS do Anomaly, a Escape From Tarkov. Zawsze to coś. Edited March 13, 2022 by Skryty 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Swoją drogą to wiecie że Boomsticks and Sharpsticks i EFT weapon pack używają animacji z Insurgency a nie z Escape from tarkov? Wiele osób mówi że są to animacje z EFT a to nie prawda. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts