Yaco Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Natknąłem się na dość poważny błąd mocno utrudniający potencjalną dalszą grę, mianowicie w momencie, gdy Spoiler zostajemy uwolnieni z niewoli u bandytów na Kordonie przez oddział Czystego nieba bohater odzyskuje swój ekwipunek, ale za to nie odzyskujemy naszych pieniędzy zostając z okrągłym 0RU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Cytat to nie odzyskujemy naszych pieniędzy zostając z okrągłym 0RU. @Yaco to se zarobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Jak zmontować pluskwy za pomocą stacji lutowniczej!? Pomóżcie pls. Dla Żwawego chyba to zadanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @łowca Ło panie, żeby to człowiek chociaż miał dobrą pamięć... To zadanie było na Kordonie, czy może w Barze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @łowca trzymaj, opis zrobienia pluskiew. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Dzięki! zamotałem się okrutnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek121 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Dzień dobry czy ktoś może dać linka to tego moda bo nie moge go pobrać mam za mało miejsca tak pisze w Yandex ? 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia @wojtek121 Sprawdziłem i z naszego serwera już można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi