suchyyy1 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Panowie mam kwest na czaszki, ale Cień Monolitu jest do mnie wrogo nastawiony i nie chce ze mną gadać dlaczego?? Dodam iż jeszcze go nie zabiłem kwest czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Zwinny napisał: Granie bez cheatów to katorga, mam prośbę zwiększy mi ktoś udźwig do 150? To nie jest kwestia katorgi - albo grasz w/g swoich reguł , albo grasz zmanipulowany pzrez tfurców. Fakt zrobienia moda który bez cheatów ( nota bene wszytych w samą grę) jest nie do przejścia , to jest kpina z graczy. system.ltx actor.ltx Edytowane 8 Września 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Czyli ten pancerz Czarnego doktora jest nawet lepszy od pancerzy NS/S ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Tak moim skromnym zdaniem jest najlepszy. Chłopaki mówiły że porównywalny jest Pancerz don Kichot. Więc warto odblokować sobie jego ścieżkę fabularną aby go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 23 godziny temu, boberm napisał: Panowie. Szybkie pytanko. Kto gra w Op-ka ? I ile osób w wersji niezmodowanej? Ja gram w wersje niezmodowaną, zaczynałem od 7.3 potem nakładałem kolejne patche, 8.0 i 8.2. 23 godziny temu, boberm napisał: To nie jest kwestia katorgi - albo grasz w/g swoich reguł , albo grasz zmanipulowany pzrez tfurców. Fakt zrobienia moda który bez cheatów ( nota bene wszytych w samą grę) jest nie do przejścia , to jest kpina z graczy. Że tak powiem widziały gały co brały. Katorga? Trochę częściej się ginie ale czy to taka mordęga Nie wiem to mi się kojarzy trochę jakbym kupił Dark Souls i grał cały czas na nieśmiertelności tylko po to żeby mówić, że grałem i przeszedłem. Jak się chce grać w opka to się chyba wie, z czym to się je A nie potem dajta czita na to i na to i na tamto. Jest pełno modów, które można przejść z zamkniętymi oczami i używając jednej ręki. Albo @Zwinny dajcie mi cheata na udźwig 150kg, byle jaki egzoszkielet i już tyle taszczysz, a nawet 200 i więcej jak jeszcze artami dopchniesz. Ale nie, od razu po najmniejszej linii oporu i cheatować Z drugiej strony niby mówi się, że każdy może grać jak chce więc jego wola. Więc traktujcie to co pisałem wyżej z przymrużeniem oka. Ja wychodzę z założenia, że jak się bierze takiego opka to po to, żeby było trochę trudniej niż w innych modach. Zawsze można bezstresowo popykać w NS 2016 czyli normalną soliankę bez utrudnień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nie czaję do czego zmierza ta dyskusja? Jestem gorszy bo co bo gram na cheetach? Bo dołożyłem sobie udźwigu trochę artów i nie tępiący się nóż? Bo nie rozumiem czemu służy nawoływanie do gry w czystą wersję. Każdy gra jak chce. Równie dobrze, ty też nie rozumiesz tego co chcieli pokazać twórcy bo wchodzić w poradniki albo tutaj piszesz o pomoc. A przecież twórcy dali wystarczająco dużo wskazówek aby przejść tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @IgnachinioNo w sumie. Tyż racja. Fabularnie już parę razy poległem, a i kilka rzeczy w pamięci jeszcze mam, o które mam spytać. A pytał Boberm kto jak gra to chociaż będzie jeden głos z mojej strony za niemodowaną i dlaczego. Raczej ja będę "gorszy" bo w mniejszości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nikt nie jest gorszy, jedni grają na czystym modzie po lubią. Inni grają na takich ustawieniach jak ja... jeszcze inni zrobili sobie 1500kg udźwigu, i obrażenia z PM że kładą szpona śmierci. Ich sprawa Każdy z nich czerpie jakąś radość z gry Skoro grasz bez modów to szacun i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Koledzy. Nie pisałem posta o używaniu lub nieużywaniu "modów" w Modzie po to aby zrobic gradację lepszy/gorszy. Tak jak pisał @Ignachinio - nie ma takiego podziału - btw: sam fakt grania w mody do Stalkera jest swego rodzaju nobilitacją dla graczy. @tom3kb - to nie jest tak jak pisałeś. O ile OP 2.0 był/jest faktycznie diablo trudny , to dało sie go przejść bez cheatowania . OP 2.1 - w mojej ocenie - z założenia twórców został tak skonstruowany że bez "ułatwień"( nb wszytych w grę) nie da sie go przejśc . A to juz jest manipulacja . A w dłuższej perspektywie to wole byc Cebulką , a nie Marchewką ( jak ktoś czytał opowiadania R. Scheckleya bedzie wioedział o czym piszę ) - ergo - przestałem pogrywac w w/w i zabrałem się za Złota Kulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 no mod jest mega trudny. Tak przy okazji gdzie znajdę kuriera adrenaliny, na Jupiterze w jeziorku mam znacznik ale nic się w koło nie dzieje nie ma nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Tak przy okazji gdzie znajdę kuriera adrenaliny, na Jupiterze w jeziorku mam znacznik ale nic się w koło nie dzieje nie ma nikogo. Musisz wejść w środek tego okręgu, będzie tam plecak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Dziękuje był Ogólnie coraz ciekawsze te zadania Nie spodziewał bym się @wariat podrzuciłbyś filmik z x-14 z poszukiwania dysków? Bo chodzę i nie mogę ich złapać. Chyba ze ktoś wie gdzie jest ten drugi dysk. Edytowane 9 Września 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @Ignachinio Chodzi o to? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, wariat napisał: @Ignachinio Chodzi o to? Ukryj zawartość Tak o to bardzo Ci dziękuje Choć muszę sprawdzić ten komputer bo coś mi zadania nie chciało zaliczyć. Edytowane 9 Września 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ktoś podrzuci gratisowy schowek Fenira w Prypeci wschodniej, na kinie Prometeusz jest opis szukaj na drzewie ale jakim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 6 minut temu, Ignachinio napisał: jest opis szukaj na drzewie ale jakim... Na dachu kina jest parę takich suchych drzewek popatrz dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dzięki dałem radę @wariat133 skończyłeś już moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Pany, gdzie znajdę tych najemników z radiostacjami z zadania dla Woronina. Adrenalina coś mówił ale to było dawno i już nie pamiętam. Wiem, że jeden był na jantarze już ich rozwaliłem i radio mam. Drugi miał być na radarze ale tam jest sieczka i nikt nie ma radia a gdzie pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @Ignachinio Na dziczy przy helikopterze, na Radarze przy przejściu na Magazyny i w centralnej Prypeci niedaleko hotelu będą najemnicy z radyjkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Witam Panowie 1 pytanko i prośba. Czy istnieje czit pozwalający dawać kwesty GG od razu a nie po nie wiadomo czym np, Aaz, Dimak, Akim. Żadna z tych postaci nie chce dać mi kwestów oprócz misji na pda i lapka dla 2 pierwszych panów. Jak takowy czit istnieje prosiłbym o wstawienie. Jestem obecnie sporo bardziej posunięty w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @suchyyy1 Nie ma takiego czita. Wykonuj zadania to odblokujesz następne. Dimak po przyniesieniu pda powinien dać Ci zadanie na stare dokumenty z Zatonu i odblokuje Ci się Skadowsk po tym zadaniu. A Akil będzie gadać jak ruszysz fabułę Prototypu 58. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gdzie jest broń i artefakt na radarze dla wilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) @Zwinny 3 samotne głazy niedaleko helikoptera i na 1 z nich Edytowane 11 Września 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Parę stron temu masz podpowiedź pytałem o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Chyba ślepy jestem ale nie widzę takich skał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi