Zwinny Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Pokaże ktoś filmik ze wszystkimi latającymi wyspami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Zwinny Nie ma chyba jednego takiego filmu który pokazuje wszystkie wyspy... Są tylko playlisty. https://www.youtube.com/user/kotbegemot74/search?query=остров Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Parę stron temu masz większość Oby Ci się tylko gra na Szpitalu nie wysypała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ktoś pomoże z Kryształowymi czaszkami ale we Wschodniej Prypeci? Nie ogarniam o co tam chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @Ignachinio łap , czaszki wschodnia prypeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dzięki ale spodziewałem się czegoś innego Ten schowek w Starej Wsi to która piwnica? Panowie kto daje albo jak zrobić embrion anomalnej pijawki potrzebuję do Szpona śmierci i Monolitowca Tak na przyszłość receptę na Embrion Cienia Monolitu daje Cień po czaszkach No i gdzie jest leże Fenira w Warlabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Recepta na embrion marmurowej pijawki: Spoiler 1 godzinę temu, Ignachinio napisał: No i gdzie jest leże Fenira w Warlabie Leże Fenrira w Warlabie??? Pierwsze słyszę Opisz dokładniej o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Pomyłeczka chodziło o Tubylca Leże mam w Dziczy No właśnie potrzebuję anomalną pijawkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @Ignachinio masz receptę: Spoiler A tajnik Tubylca tutaj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zadziała jak nie mam w PDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Skąd mam wiedzieć? Spróbuj to zobaczysz Mi się wydaje że recepta zadziała bez względu na to czy masz ją w pda czy też nie, bo po wrzuceniu składników w anomalię skrypt zaskakuje ten sam. Ale nie jestem w 100% pewny więc zrobimy z Ciebie królika doświadczalnego hehe Daj znać o rezultatach, może innym graczom się kiedyś przyda. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Schowek Fenira na Wysypisku... Powiedzcie tak szczerze kto wlazł tam bez oszustwa Przecież na tą wieżę na cmentarzysku nie da się normalnie wejść.. To już przegięcie.. P.S Wiem, ze pewnie istnieje film jak to jakiś rusek akrobata skacze po tych rurach i wchodzi... ale to nie o to chodzi w tym modzie... Tu nie ma trybu wspinaczki.. to nie jakiś Asasyn.. Spoiler Ale Nagroda zajebista. Opłacało się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Ignachinio Nieważne jak, ważne, że Ci się udało Przed Tobą jeszcze wiele dużo bardziej ciekawych (i trudnych) schowków. Snajper dopiero się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) No to wiadomo ze musiało się udać.. Teraz z tym pancerzem to nic nie jest mi straszne Ogarnięte... Za to mam inny problem jak zrobić fotkę tej gazety w podziemiach? Faktu Agroporomu oczywiście.. Gazetę znalazłem.. Leży na samym końcu ale nic mi się nie zalicza Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Ignachinio Nie Ty jeden Ja też miałem problem z tą gazetą Na filmie od 3 minuty: Spoiler Oglądaj filmy tego gościa, będziesz wszystko wiedział co i jak w tej fabule z Hiko 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Pytanko, Fenir zniknął ze Skadowska ma czekać w jakimś lezu. Gadałem z Evilem i on coś gada, że powie jak mu z jakiegoś bloku przynosi notes.. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Ignachinio Jak przyniesiesz notes Resident Evilowi to on Ci powie gdzie jest Fenrir Chodzi o ten zawalony blok w Centralnej Prypeci. Dobra jakoś znalazłem film, trzymaj na zdrowie Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 A na wysypisku jak wygląda sprawa ze schowkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @Ignachinio tu masz wszystkie leżą łącznie z fotkami i filmikami jak tam wejść leża Fenrira , to leże o które Ci chodzi to pkt 31 A podpowie ktoś o co chodzi w tym niby zadaniu (nie ma go na liście zadań w PDA) które daje Watażka, ten zmutowany wilk gadający? Chodzi o to żeby o 18stej pójść do Martwego Miasta z tym artem z zadania na kryształowe czaszki (idol monolitu bodaj) - poszedłem i nie wiem o co tam niby chodzi. Po dotarciu do pomnika na rynku dostałem wiadomość w PDA że art zmienił właściwość i nic więcej. Obszedłem lokację i w dalszym ciągu nie mam bladego pojęcia co mogę jeszcze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @ramirez12 Tak się właśnie zaczyna linia zadań "Cienie". Chodzi o to, aby być w określonym miejscu o określonym czasie. Oczywiście, z artem Idol Monolitu na pasie. Jak grasz na statyce to jest kijowo, bo nie widać cieni.... Ale ten w MM to musisz o 18 stać na kratce do ścieków, o 18 pojawi się teleport i przeniesie Cię tam gdzie trzeba. Znalazłem film, może Ci pomoże Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Dzięki @wariat ja rozumiem że ten mod jest wch** specyficzny i wiele osób ma wiele zastrzeżeń do niego (różnej natury) ale takie rzeczy jak wyświetlanie zadań w PDA (przy tak rozbudowanym na maxa modzie) powinno być obowiązkowe no i troszkę lepsze opisy bo gdyby nie Ty to za nic w świecie bym się nie domyślił o co idzie i gdzie mam niby stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @ramirez12 Jakbyś wcześniej ukończył OP 2.0, to byś wiedział o co kaman Bo 2.1 od 2.0 różni się praktycznie tylko pierdółkami. Fabularnie to prawie ten sam mod, tyle, że lokalizacje niektórych schowków zostały zmienione. No i pod względem stabilności jest naprawdę.... kozacki. Fakt, ten mod jest paskudny, ale też wciągający zarazem. Ma mnóstwo przegięć, ale jednak ma też w sobie coś, co gracza do niego przyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 EEE co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Ignachinio wygląda jak ufo z innych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Ignachinio Wygląda to jak jakiś teleport, a gdzie Ty to znalazłeś? Bo ja jakoś sobie takiego czegoś nie przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi