wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @Samotnik67 @Dr_Sztychowka OP-ek jest czasami "inteligentny" na swój sposób Ogólnie, przy takich zadaniach na przyniesienie tego artu, a będzie takich zadań jeszcze trochę, wymaga się, aby te arty samemu gotować. Takie znalezione w schowku, do zadania też niby może zaliczyć. Może, ale wcale nie musi. Do zadań lepiej samemu gotować takie przysmaki 30 minut temu, Dr_Sztychowka napisał: I jeszcze jedno, @wariat wiadomo coś co jest z tym Klonowem? Bo dalej nic nie wykminiłem... Chyba że jakiegoś zadania kiedyś nie zrobiłem i dlatego on nie chce gadać. @Dr_Sztychowka Niestety, tutaj nie jestem w stanie pomóc. Wybacz. Mam wersję 8.0, Twój zapis jest z 8.2 i u mnie powoduje on wyloty. Chciałbym pomóc, ale nie dam rady. Niestety nie pamiętam też całego tego moda na wyrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 W dniu 9.08.2020 o 10:16, Dr_Sztychowka napisał: Witam. Tak się zastanawiam, bo ostatnio mówiłem że nie mam żadnego zadania od Klonowa, a coś chciał ode mnie bo sms mi wysłał. Czytam sobie teraz przewodnik po op 2.1 i tam pisze że "idziemy do Klonowa i dostajemy misję na znalezienie anteny na Kordonie"... Robił ktoś to zadnie? Przy wraku trupiarki będzie antena. Którą musisz zgarnąć i zanieść mu. Jak się zbliżysz to będzie od ch... mutantów. Chyba o to zadanie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Przy wraku trupiarki będzie antena. Którą musisz zgarnąć i zanieść mu. Jak się zbliżysz to będzie od ch... mutantów. Chyba o to zadanie chodzi. Tak o to zadanie chodzi, już sobie to akurat sprawdziłem na walktrough, ale nie wiem czemu nie mogę wziąć tego zadania, mam tylko 2 opcje dialogowe u Klonowa: Nudno tu, jest coś do roboty?, Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 A anteny tam nie masz? Bo albo powinna tam być albo coś ominąłeś. Sprawdzę zaraz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Pomożecie mi ? bo szukam Długo a na forum nic nie znalazłem i głowa mnie juz boli od szukania tego Gdzie jest Schowek Bandyty w X18 ? (Zadanie po Uleczeniu Groma) Przeszukałem praktycznie wszystkie pokoje, wchodziłem na rury, na kontenery , szukałem w kapsułach, na samej gorze schodów Czy ten Schowek jest niewidzialny? Szukam tego juz praktycznie z godzine... Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @Samotnik67 O to chodzi? Bo film jest do wersji 2.0. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @IgnachinioNie ma tej antenki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, wariat napisał: @Samotnik67 O to chodzi? Bo film jest do wersji 2.0. Niewierze, To było tam? tak to jest to Szkoda ze nie znam rosyjskiego, to jakoś tutoriale bym sobie znalazł no ale cóz jakoś trza bedzie se poradzic w sytuacjach jak cos długo mi zajmuje Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Samotnik67 napisał: Szkoda ze nie znam rosyjskiego, to jakoś tutoriale bym sobie znalazł no ale cóz jakoś trza bedzie se poradzic w sytuacjach jak cos długo mi zajmuje W razie czego, pisz tutaj, albo śmiało wal do mnie na PW, zawsze coś się wymyśli/zaradzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 6 minut temu, Samotnik67 napisał: Szkoda ze nie znam rosyjskiego, to jakoś tutoriale bym sobie znalazł no ale cóz jakoś trza bedzie se poradzic w sytuacjach jak cos długo mi zajmuje Ja też nie umiem rosyjskiego, ale znalazłem na to patent. Idziesz sobie na google tłumacz, wpisujesz co chcesz przetłumaczyć, dajesz na ruski żeby przetłumaczyło, kopiuj, idziesz na youtube, wpisujesz "stalker op 2.1" i wklej i powinno wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Dr_Sztychowka napisał: Ja też nie umiem rosyjskiego, ale znalazłem na to patent. Idziesz sobie na google tłumacz, wpisujesz co chcesz przetłumaczyć, dajesz na ruski żeby przetłumaczyło, kopiuj, idziesz na youtube, wpisujesz "stalker op 2.1" i wklej i powinno wyskoczyć Próbowałem to raz zrobić z jednym questem, wyskoczyło mi pare tutoriali ale zupełnie nie to co szukałem Nie pamietam jaki to był dokladnie quest Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @Samotnik67 @Dr_Sztychowka Przydałby się Wam poradnik, jak na YT wyszukiwać poradniki do OP-ka? Jak znajdę czas, mogę spróbować zrobić jakiś krótki tutorial, czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, wariat napisał: @Samotnik67 @Dr_Sztychowka Przydałby się Wam poradnik, jak na YT wyszukiwać poradniki do OP-ka? Jak znajdę czas, mogę spróbować zrobić jakiś krótki tutorial, czy cuś. Jak cos To wpisuje na Przykład Stalker Schowek Kotabehemota i wyskakuje mi pare stron na własnie tym forum albo naprzykład inny quest to czasami znajde , ale czasami nie mam takiego szczescia niestety Własnie tym Sposobem znalazłem Info na schowek tubylca na CEA 2, ale miałem problem na dostanie sie na dach i napisałem na forum. Szukałem info o tym zeby znalezc info jak sie dostac na dach, wszystkie inne schowki znalazłem samodzielnie bez problemu, tylko potrzebowałem info o dachu. i tez fajnie byłoby wiedziec , mieć wieksze pojecie jak szukac tego na youtubku Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @wariat W moim przypadku to teraz nie jest potrzebny poradnik, bo wszystko jak na razie łatwo idzie, może kiedyś się odezwę. Znaczy się tu jest ta sprawa, ta co przed chwilą z @Ignachinio pisałem że nie mogę wziąć misji o antenkę od Klonowa. Ja często używam tego poradnika: https://stalkerportaal.ru/blog/gid_po_prokhozhdeniju_obedinennyj_pak_2_1_op_2_1/2018-12-26-690 jest po rusku, ale mam taki pstryczek: I wszystko jest przetłumaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Dr_Sztychowka napisał: Ja często używam tego poradnika: https://stalkerportaal.ru/blog/gid_po_prokhozhdeniju_obedinennyj_pak_2_1_op_2_1/2018-12-26-690 jest po rusku, ale mam taki pstryczek: I wszystko jest przetłumaczone Wiesz, ja też go uzywam, uzywałem go Do obczajenia Questów cyklicznych Npców , i niektorych zadan pobocznych itp tez sobie zawsze probuje sprawdzic w poradniku na temat zadania, ale czasami tego nie ma własnie niewazne w jakiej kategorii poprostu tego nie ma Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Czegoś po drodze nie zrobiłeś. To zadanie jest fabularnie po starej wsi czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @IgnachinioTo zadanie jest po starej wsi, jak się nie mylę, bo akurat to nie bardzo sobie zapamiętałem, to po obronie wsi, przed wojskowymi. Teraz zrobiłem jeszcze raz to zadanie z obroną wsi, poszedłem znów do Klonowa i to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A powiedz mi na generatorach zadania robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @Ignachinio Nie, jeszcze nie, akurat w poradniku pisze że zaraz po daniu tej antenki Klonowi, będzie trzeba iść na generatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A z pielgrzymem gadałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tak, gadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 To masz buga .... inaczej tego nie idzie określić na jakiej wersji grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wersja 2.1 final 8k.2 a może to dlatego że nie zrobiłem fabuły na serce poltergeista? @Ignachinio Mam jeden pomysł. Weź i spróbuj na moim save pogadać z Klonowem, może u ciebie coś pyknie. link: https://drive.google.com/file/d/1OhuSkxxb1c99v3lek-tneJoWxPHH1G_G/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A masz je? W sumie Klonow je chce wiec jeśli nie zabrałeś go od Górnika to pewnie dlatego nie masz dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 że zadanie? Jeśli o poszukiwanie serca poltergeista, to mam, ale nie bardzo mi się chciało robić Spróbuję zrobić to zadanie, wiem że jest dosyć długie, znaczy się jak na OP 2.1 to i tak jest krótkie , odezwę się jak zrobię czy coś pójdzie nie tak. A i jeszcze, bo nie wiem co to jest za zadanie "uzdrowienie chorych" czy coś w tym stylu, podobno ma się je dostawać od doktorka, to jest to co podchodzi się do doktorka i doktor mówi że jesteśmy cali z krwi itd.? Bo akurat tego zadania nie wziąłem, bo jest 2 kalek u mnie w barze i na dzikim terytorium, po prostu leżą, trzymają się za bebechy i jak chcę im dać apteczkę, to nawet nie ma takiej opcji dialogowej. W barze to jest Garik, a na Dzikim terytorium to jakiś losowy typ. I nie wziąłem tego zadania bo doktor mówił że zawsze mamy pomagać rannym, i by mi się jeszcze zadanie anulowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi