guccimucci5 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 6 minut temu, Ignachinio napisał(a): A który sejw w tył Ci działa? Działają mi tylko sejwy w których nie ma wzmianki o Jantarze bo nie ważne jaki to save to i tak jak chcę się dostać na Jantar to nie ma opcji i właśnie ten błąd wyskakuje. A co do kombinezonu Huntera to nie ma opcji bo nie mam go w ekwipunku a tym bardziej na sobie. Próbowałem każdego sposobu z tego co mi podesłał kolega wyżej lecz ani jeden ten sposób nie działa. Nie wiem czy ja mam takiego pecha czy jak ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zawsze możesz spróbować przeinstalować grę. Jak dla mnie problem leży w czymś na Jantarze. Inaczej nie możesz się tam dostać? Jesteś w stanie dojść tam przez Agro albo teleportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 10 minut temu, Ignachinio napisał(a): Zawsze możesz spróbować przeinstalować grę. Jak dla mnie problem leży w czymś na Jantarze. Inaczej nie możesz się tam dostać? Jesteś w stanie dojść tam przez Agro albo teleportem? Przez agro nie próbowałem ale wiem że teleporter nie działa ;< Jak się nie uda z agro to robię reinstluję i tyle bo już opadam z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 A nie możesz się cofnąć w sejwach np do baru i stamtąd próbować się dostać na Jantar jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 14 godzin temu, Ignachinio napisał(a): A który sejw w tył Ci działa? No i tutaj sam się zdziwiłem bo żaden mi nie działa nawet te sprzed ostatniej przerwy (3-4miesiące) Ale kiedyś spróbuje reinstal zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 O kurde. Trochę lipa. Musiałbyś zobaczyć czy ktoś nie może sprawdzić Ci sejwa i przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia W dniu 31.12.2023 o 12:46, Ignachinio napisał(a): O kurde. Trochę lipa. Musiałbyś zobaczyć czy ktoś nie może sprawdzić Ci sejwa i przejść. Jeżeli chcesz to mogę ci zarzucić mój ostatni save Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Grasz w wersje 2,1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 23 godziny temu, Ignachinio napisał(a): Grasz w wersje 2,1? Wybacz że tak późno 😞 Przeinstalowałem całą grę tak samo jak na początku i dalej to samo jak tylko spróbuję wejść na Jantar to mi wywala ten błąd :c I tak gram w wersję OP 2,1 bez żadnych dodatków 23 godziny temu, Ignachinio napisał(a): Grasz w wersje 2,1? Jednak coś z tym save jest nie tak ponieważ jak zrobiłem grę na nowo i użyłem teleportera to wszystko się ładnie wczytało i normalnie się dostałem na Jantar. Podrzucę ci save możesz rzucić okiem 😆 piter_quicksave.dds piter_quicksave.sav Edytowane 2 Stycznia przez guccimucci5 Zły save przesłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Popatrzyłem ale nie mam już niestety Op 2.1 na kompie tylko OP 2.2 także nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi