wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @Gh0sTp Schowki Striełoka: Spoiler Schowki Tubylca: Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @wariat Celuję z wieży i nic się nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Przepraszam @Zwinny ale pomyliłem się z tą wieżą Z tej drugiej trzeba robić Tu masz film jak to się robi, oglądaj od 30 minuty: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) @wariat Chyba jest problem bo z tej też próbowałem i nic a na filmiku widać że u gościa pojawia się jakaś rozmowa, to pewnie zdjęcie tego miejsca Edytowane 3 Listopada 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 A na pewno zrobiłeś to tak jak powinno być? Trzeba wyczyścić wszystkie sloty na broń, nawet nóż, tylko pistolet ma być. i włącz opcję rozpoznawania celu, jeśli masz wyłączoną. U mnie to wyglądało tak jak u niego na filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 1 minutę temu, wariat napisał: A na pewno zrobiłeś to tak jak powinno być? Trzeba wyczyścić wszystkie sloty na broń, nawet nóż, tylko pistolet ma być. i włącz opcję rozpoznawania celu, jeśli masz wyłączoną. U mnie to wyglądało tak jak u niego na filmie. Robiłem tak, na kordonie zrobiłem przecież fotkę, może zerknij czy u ciebie zadziała ja_quicksave.dds ja_quicksave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Chwila, moment zaraz sprawdzę. @Zwinny Chyba nic tutaj nie pomogę. Zdjęcie nie chce się zrobić, nawet ten punkt nie chce się namierzyć. Dziwne dla mnie jest to, że przy ognisku w ogóle nie ma tego gościa, którego masz "wyłapać". Może o to chodzi? Nie wiem. Nie miałeś na tej lokacji wcześniej jakiejś godziny grozy podczas której mógł zginąć? I po wejściu na magazyny powinieneś mieć sms z Ojcem Pantery. Miałeś takie coś? Edytowane 3 Listopada 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @wariatNie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Trochę to dla mnie dziwne, że tego gościa w ogóle nie ma. Powinien być od razu jak zajdziesz do bazy. Jeszcze trochę pokombinuję, ale nie wiem czy uda mi się coś zrobić. Jak coś się ruszy dam Ci znać. Dużo gry przeszedłeś od momentu zrobienia foto na Kordonie? Wstaw zapis zaraz po rozliczeniu zdrajcy na Kordonie. Edytowane 3 Listopada 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Dzięki, też popatrzę u siebie @wariat O ten chodzi? W historii jest że fotosesja zakończona pomyślnie Daleko nie zaszedłem, zrobiłem zadanie na celowniki dla maksa i humanitarny sposób ja_quicksave.dds ja_quicksave.sav Edytowane 3 Listopada 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @Zwinny a jak zrobiłeś to zdjęcie na kordonie to gadałeś o tym z ojcem Pantery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @wariat Nie pamiętam, jednakże z tego zapisu co wstawiłem pobiegłem na kordon sprawdzić czy jest jakiś dialog z ojcem i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jak się robi zdjęcie temu w wiosce i z nim porozmawiasz, wtedy idziesz do ojca pantery, oddajesz mu jego foto, a póżniej ciśniesz na magazyny. Ja na magazyny teleportowałem się od razu po tym z kordonu, i dochodząc do bazy Wolnści miałem krótką wymianę sms z ojcem Pantery. Dopiero wtedy ruszy zrobienie tego zdjęcia w bazie. Sugeruję Ci powtórzyć moment zrobienia zdjęcia w wiosce, potem pogadaj z delikwentem, a potem idż do ojca pantery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 No tak przecież trzeba było pogadać z tym gościem, jak ja na to nie wpadłem skoro już to w ns2016 robiłem No ale w każdym razie zadziałało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @Zwinny Ja tam nie wiem, bo w NS2016 nigdy nie grałem Dobrze, że problem już rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jeszcze mam pytanie skąd antyzombin wziąć? Bo u handlarzy nie widzę żeby było w wymianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) @Zwinny Ja antyzombinu nie używałem ale... U Akima na kordonie możesz kupić i chyba też u Adrenaliny na Agro. Na wymianę nikt nie ma. Jeszcze chyba Sowa na Skadowsku sprzedaje, ale nie jestem pewien. Edytowane 3 Listopada 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Antyzombin jest też jako nagroda za niektóre zadania cykliczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Pytanko co on niby daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Przeczytaj opis przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Muszę najpierw to zdobyć. Pierwsze dni to jednak bieda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jak będziesz u Akima na Kordonie to przeczytaj sobie w okienku handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Spox Panowie problem mam, niby mam wgrany patch na 28 artów ale na pasie mogę ich mieć na tą chwilę tylko 14? To jakiś bug gry? Czy tak ma być? Czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 13 minut temu, Ignachinio napisał: niby mam wgrany patch na 28 artów ale na pasie mogę ich mieć na tą chwilę tylko 14? Wrzuć jeszcze raz i sprawdź, może jednak nie wgrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 A spoko ale w grze widzę 28 artów mam tyle miejsca Tylko nie mogę ich założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi