Zwinny Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Te embriony wszystkie będą do czegoś potrzebne? Bo aż kusi u sacharowa sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 @ZwinnyKtoś chyba dawał zadanie, że po jednym z każdego gatunku trzeba targać, pewnie sacharowowi będą do czegoś potrzebne. Nie wiem czy lepiej nie wychodzi brać misje u Arniego w Barze na przynoszenie embrionów i dostawać ammo i granaty niż sprzedawać za kasę. No chyba, że masz faktycznie w ciul ich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Gdzie się wkleja spolszczenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @coles313 do głównego folderu gdzie są pliki moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Przecież język polski wybiera się w menu głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Język tak ale mi się wydaje, że tu chodzi o te fixy do wersji językowych co wychodziły jakiś czas po patchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ślepy to ślepy . Ma przed nosem a i tak nie widzi . Dzięki Panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Panowie na którym słupie jest ta teczka dla Kuzniecowa na magazynach wojskowych bo szukam i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 @Ignachinio Pojawia się losowo na kilku słupach. Trzymaj: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 U mnie ta walizka była na tym słupie w pobliżu helikoptera (północny rejon mapy) jakby OP wiedziało, że trzeba utrudniać bo tam siedzi kilka chimer i oczywiście się uruchamiały A no i strzelaj powoli bo za dużo trafień i walizka się niszczy, mówił ci, że wytrzyma ileś tam strzałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Panowie pytanko, zadanie na zlikiwodwanie moździerzy. Wszystkie zlikwidowane dawno temu.. Wszystko wykonane a zadanie nadal wisi w PDA i dwa pkt nie zaliczone? Co zrobić? Wrócić do MP i czekać aż się zaliczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Ignachinio Jakie punkty nie zaliczone? Pamiętam że chyba było coś do rozwalenia na tych dwóch tunelach gdzie trzeba się wdrapać po skałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Według gry nie rozwaliłem moździerza nr 1 i nr 3 A oba dawno są zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Może gra zalicza zadanie jak niszczy je się w odpowiedniej kolejności, a nie losowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 No właśnie problem jest taki, że najpierw zniszczyłem dwa i to zaliczyło potem jeden i na końcu trzy. Pytanie wracać do tego momentu? Czy liczy na to że przy następnej wizycie gra sama to zaliczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Ignachinio Chodzi o zadanie na najemników w Mrocznym Parowie? Pamiętam że mi też jednego nie chciało zaliczyć, a to dlatego, że oprócz możdzierza trzeba zniszczyć równiez skrzynkę z amunicją, wtedy zaliczy. A kolejność niszczenia tych stanowisk jest dowolna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Tak dokładnie zadziałało.. Dziękuje Ktoś przypomni co Garik mówi o małych termosach? albo wie gdzie jest ich i tych drugich lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Ignachinio Szukaj to znajdziesz. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Oki dzięki a jakbyś jeszcze mógł wrzucić jak robić te zdjęcia to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale o jakie zdjęcia Ci chodzi? Bo w modzie trzeba zrobić ich mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Anomalii.. bo nie idzie niektórych zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zadanie na zdjęcia anomalii jest bardzo proste. Musisz celować w środek anomalii. Włącz sobie pokazywanie odległości od celu i rób jak w opisie zadania. Nie jest to wcale takie trudne Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Rodonowy obłok jest mega trudny.. żarnik tez mi się zaliczyć nie chce no i pęcherz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość? Tak sobie wyczytałem, że trwają prace/testy nad OP 2.2, główne założenie to przejście na silnik 64bitowy. Jak zwykle trochę różnych zmian i dodatków gameplayowych, nowe modele npców, mutantów, przedmiotów, broni. Zmiany w nagrodach, zadaniach, trochę nowych zadań. Coś tam napisali, że niektórzy testerzy doszli do nowej fabuły w Dolinie Szeptów? Była taka lokacja w Op 2.1? To chodzi o tą z tego moda do Zewu? Zmieniony spawn mutantów, zmiany w mutantach, np z niektórych zombiaków wypadną szczury, karaluchy. W podziemiach mają być pająki, Rodenty trzymać się bagien itp. Przy przesiadce na 64bit pojawiło się sporo nowych problemów no ale prace trwają. Także na razie testy trwają, w sumie niechcący się na to natknąłem to jakoś bardziej szczegółowych informacji na razie nie szukałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 50 minut temu, tom3kb napisał: Coś tam napisali, że niektórzy testerzy doszli do nowej fabuły w Dolinie Szeptów? Była taka lokacja w Op 2.1? To chodzi o tą z tego moda do Zewu? Tak, jest w Op 2.1 taka lokacja, nawet trochę npc-ów z unikatowymi imionami, ale ja podczas swojej gry nie miałem tam żadnych zadań. Nie znam ja się na silnikach itp ale 2.1 było bardzo stabilne, więc po co zmieniać silnik? To jakoś poprawi lub w znacznym stopniu zmieni grę? Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi