wariat Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Zwinny musisz zrobić embrion Cienia monolitu i potem zabić to co się z niego wykluje, wtedy zadanie się zaliczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Gdzie jest jajko wolazara na jupiterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Zwinny Ten schowek jest trochę trudny Masz podpowiedz: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @wariat a orientujesz się co jeszcze muszę zrobić, bo jestem w nocy i Siaka i nie mogę wsiąść tego zadania a mam zarówno młot jak i czarny kombinezon monolitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 11 minut temu, Ignachinio napisał: @wariat a orientujesz się co jeszcze muszę zrobić, bo jestem w nocy i Siaka i nie mogę wsiąść tego zadania a mam zarówno młot jak i czarny kombinezon monolitu... Jak masz wszystko - a masz jak czytałem - to idziesz do lasu , szukasz gościa ( jest w okolicach smigłowca) , walisz młotem w łeb . Zadanie jako takie ni jest widoczne w zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Czyli jazda do lasu i go tam spotkam oki doki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas66 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Panowie w zadaniu na zabójcę Pantery wykonuję poprawne zdjęcie ale nie spawnuje się sam zabójca... czy to już koniec gry dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zlokalizuj najpierw lornetką czerwone okienko a potem strzel w nie aparatem, musi zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas66 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 8 godzin temu, Zwinny napisał: Zlokalizuj najpierw lornetką czerwone okienko a potem strzel w nie aparatem, musi zaliczyć Tak jak pisałem wyżej, zdjęcie jest ok tylko ubijca nie ma....nie ma z kim rozmawiać przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Podpunkt zrobienia zdjęcia się zalicza ale nie ma przeciwnika? Wczytałbym wcześniejszy zapis i wziął ten quest jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Spoiler Schowek kolekcjonera po za lokacją Wysypiska. Jak do niego się dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Z tego co pamiętam to musisz podejść od niego z odpowiedniej strony. Najlepiej podskakując na pewno da się do niego podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @Akron1112 Oglądaj od 2:32 minuty Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @wariat Dzięki za ten filmik ,bardzo pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Pytanko.. Sowa na Bagnach czy istnieje szansa, że przeżyje on szturm na bazę Mścicieli? Czy jeśli najpierw spróbuje ich odstrzelić a dopiero potem pójdę z nim pogadać to coś to da? Czy zepsuje grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Twórcy OP 2.2 pokazali kilka nowych screenów z nazwami nowych osiągnięć, oraz nowy przedmiot Świetlik/Chemilight (chemiczne źródło światła). Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Ignachinio Jest szansa ze Sowa przeżyje. A nawet jak zginie, to w pózniejszej grze spotkasz go żywego jako handlarza na Skadowsku. Mi się wydaje że powinien zginąć, bo wtedy zabierasz fleszkę i znajdujesz jego schowek, poza tym on o tym pózniej Ci mówi na Skadowsku. @tom3kb Te osiagnięcia to chyba za zadania cykliczne u danych npc-ów? W 2.1 tez tych osiągnięć pełno, mam ponad 100 a jeszcze wielu nie zdobyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem jak ruszyć dalej fabułę, schowki striełoka to zrobią i latanie po tym jajku? Wisi mi już od początku gry zadanie na znalezienie najemnika siwego, wydaje mi się że w ns2016 szybko zaliczyłem ten quest Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Zwinny o co chodzi z tymi schowkami Strieloka? I o jakie jajko Ci chodzi? Siwego powinieneś dawno spotkać za tunelem na Dziczy, tam dokąd odprowadzałeś Krugłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) @wariat Czyli coś pewnie poszło nie tak Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Zwinny Powiedz z czym masz problemy i wstaw zapis, zobaczę u siebie czy da się coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 34 minuty temu, wariat napisał: @Zwinny Powiedz z czym masz problemy i wstaw zapis, zobaczę u siebie czy da się coś z tym zrobić. Nie wiem co zrobić żeby nowe zadania dostać do wykonywania, z tych aktywnych nie mogę zabić cienia monolitu bo nie mam potrzebnych składników na embrion, w zadaniu ucieczka z zony nie mam jednego artefaktu ja_quicksave.sav ja_quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Zwinny U mnie najemnik Siwy też nie pojawił się na Dziczy. A potrzebne Ci jego pda. Masz kasę więc możesz w menu kupić ten kwestowy przedmiot, to się nazywa siv_pda. A robiłeś fabułę kryształowych czaszek? Po zebraniu wszystkich dostajesz receptę na embrion Cienia monolitu. Receptę na embrion monolitowca masz, zrób go i wrzuć w anomalię dym z ogniska na 7 godzin, będzie embrion Cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Teraz, wariat napisał: @Zwinny U mnie najemnik Siwy też nie pojawił się na Dziczy. A potrzebne Ci jego pda. Masz kasę więc możesz w menu kupić ten kwestowy przedmiot, to się nazywa siv_pda. A robiłeś fabułę kryształowych czaszek? Po zebraniu wszystkich dostajesz receptę na embrion Cienia monolitu. Receptę na embrion monolitowca masz, zrób go i wrzuć w anomalię dym z ogniska na 7 godzin, będzie embrion Cienia. Nie mogę nic wpisywać w to pole, fabuły kryształowych czaszek nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zrespiłem pda siwego i embrion monolitowca, ale nie wiem czy mój zapis się u Ciebie wczyta. Spróbuj. ja_quicksav.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi