Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @wariat Wczytał się ale przy rozmowie z kimś jest wylot, więc chyba muszę sam spawnera wgrać, a wiesz jak nazywają się te itemy? Zrespiłbym tylko pda a składniki na embrion pewnie same wpadną podczas gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Jak dograsz sobie spawner to wszystko będzie po polsku w nim, sam znajdziesz. Ale jakby co to pomogę. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Znalazłem 2 jakieś spawnery dla op-2.1 i na jedym są krzaki a w drugim wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Zwinny Patrzyłeś ten spawner od Raven z 19 strony tego tematu? Działa w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @wariatWłaśnie na nim jest wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Dzięki pasuje zaraz to ogarnę sobie O widzę że OP-2.2 już w fazie testów. Ciekawe czy będzie nowa fabuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 @Ignachinio trochę jakichś zadań dodadzą, część przerobią, może i jakąś nową fabułkę napiszą ale przy takiej ilości zadań co jest w tym modzie to ciężko będzie to zauważyć Dodatkowo jak to gdzieś wsadzą w środek czy pod koniec to chyba dla tych co grali w OP 2.0 i 2.1 zaczynanie grać od nowa w taką kobyłę nie jest zbyt atrakcyjne w tak szybkim czasie od premiery ostatniej części moda. To będzie nowa wersja moda, na silniku 64bit, a nie patch na 2.1 i nowa gra będzie wymagana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam . Kałmuk nie chce za mną gadać w zadaniu na lekarstwo dla Groma . Zrobiłem pierwsze cztery podpunkty tego złożonego zadania a on ani mru mru . Ponieważ w międzyczasie posunąłem się dość daleko z grą powrót na początek zadania raczej odpada .Próbowałem wychodzenia poza lokacje , spania ,godzina grozy emisja itd. ale nic nie pomogło . Pytanie do tych co to mają już za sobą czy to zadanie ma jakiś istotny dla fabuły ciąg dalszy czy to tylko taki jednostrzałowiec . A jakby się komuś nudziło i rzucił okiem na save może na innym kompie zaskoczy ? kalmuk.sav kalmuk.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Jednak działa ten spawner, widocznie źle coś wkleiłem za pierwszym razem @coles313 Niestety nie mogę nic zrobić na twoim sejwie bo mam wylot przy próbie gadania z kałmukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 A jeśli wolno spytać Czy wersja 3.0 też jest gdzieś w planach? Czy raczej możemy o niej zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Ignachinio Wejdź sobie tutaj: https://www.google.pl/ i wpisz ОП 3.0, ОП-3.0, stalker mod ОП 3.0 itp/itd i niech to będzie dla ciebie odpowiedź przynajmniej na najbliższe miesiące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) @wariat Znalazłem grupę naukowców w x-10 i dostałem wiadomość od ducha że ma sprawę, poszedłszy do niego nie ma żadnego dialogu i u sacharowa też nie ma, pewnie się zbugowało i już nie ma sensu grać dalej Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Zwinny Po tym jak znalazłeś jajogłowych w x10 i po rozmowie dobiłeś tego półżywego, tak kończy się linia zaginionej ekspedycji. Duch powinien dać Ci zadanie na likwidację burerów w x10 albo na znalezienie Złotych kotletów na CEA-2 (nie pamiętam dokładnie ale jakoś tak to było). Jak nie chce gadać to nie trzeba wykonywać jego zadań, fabuły to nie położy. Wszystko jest dobrze. Poza tym jeszcze mnóstwo zadań przed Tobą fabuła snajpera, kryształowe czaszki itp więc nie przerywaj tylko graj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Chyba utknąłem w lab x14, tym co się do niego z kurczatowa wchodzi.Szedłem po torach kolejowych i chyba trafiłem w ślepy zaułek bo nie można się cofnąć, blokuje niewidzialna ściana Ktoś pamięta o co tam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @Zwinny A znalazłeś pda asystenta gulemiowa? Był jako jeden z zombi w pomieszczeniu z sejfem. Musisz go przeszukać wziąć pda i pojawi się wyjście tam w tamtym zaułku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Znalazłem, musiałem wcześniejszy zapis wczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Panowie, mógłby ktoś podrzucić oryginalny plik game_relations.ltx? Bo przed edycją zapomniałem zrobić kopie swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 game_relations.ltx Mówisz - masz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Mam pytanko vol 154363663 Co to za embrion ten pierwszy czarny i skąd go wziąć? Jest do zadania potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @Zwinny Ten pierwszy embrion to embrion Szpona Śmierci, ten drugi Bibliotekarza. Nie masz recepty na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) @wariatNie mam, wiesz skąd wziąć? Edytowane 3 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Zaraz włączę i zobaczę u siebie, jak coś to wrzucę screena. @Zwinny A po ukończeniu zbierania niewidzialnych schowków nie miałeś tego embrionu? Tak go możesz "ugotować": Spoiler Recepta powinna zadziałac nawet jak nie masz jej w pda. Spróbuj. Edytowane 3 Lutego 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @wariat Dziwne bo takiej pijawki też nie mam Może z innych zadań wpadną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @Zwinny Robisz takie coś Spoiler A jak Ci się nie uda, użyj spawnera, i zrespij sobie. Fabuły to nie położy, jak sobie ułatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Panowie tak się zastanawiam jak nie znam jakiejś recepty ale przez przypadek trafię ze składnikami i anomalią to powstanie to co chce czy nie ma takiej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi