Ignachinio Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No właśnie tam biegają ale Lawowe.. a ognista nie wiem nawet jak wygląda. Od czego zaczyna się linia kwestów na Egzę Czarnego Doktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, Ignachinio napisał: Od czego zaczyna się linia kwestów na Egzę Czarnego Doktora? Od przyniesienia Sacharowowi 4 traktatów naukowych z laboratoriów x10, x16, x18 i warlabu. Po wykonaniu tego zadania Sacharow powie Ci żebyś poszedł do Wilka, od niego dostaniesz zadanie na artefakt Czarny Anioł i tak się to zaczyna. A ognista chimera wygląda tak: Spoiler Ale nie pamiętam gdzie ją można znależc. Chyba najszybciej w zapomnianym lesie poszukać, a i podczas zadania Wilka na art Czarny Anioł na Radarze możesz ją spotkać ale nie jestem pewny. Edytowane 21 Lutego 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Zadania kuźniecowa typu likier bailers mają jakiś wpływ na fabułę? Chyba utknąłem, teraz biegam po zonie i patrzę czy u kogoś są zadania do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @Zwinny Tu masz gdzie znależć likier dla niego: Spoiler To zadanie jest ważne, bo dostajesz za nie namiar na schowek z notką z szyfrem. To ważne bo w schowku z albumem znajdujemy też schemat FN2000 "komandos" i artefakt "Upadły Anioł" który jest potrzebny do zamówienia Dragunowa (chociaż potem też go można zdobyć, ale to dopiero pod sam koniec gry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @wariat Mam 8 likierów a ten od borowa wziąć nie mogę bo drzwi są zamknięte choć zrobiłem wszystkie questy strzeleckie i chyba inne, a 10 gdzieś posiałem i nie mogę znaleźć Czyli spawnerze witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Schematy te komu się zbierało bo nie pamiętam, to już widzę że nie ukończę tego moda bo im dalej w las tym więcej się chrzani Edytowane 22 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Schematy na unikalne bronie zbierasz sobie W schowku kuzniecowa będzie też Upadły Anioł, ten art jest potrzebny do zamówienia Dragunowa. To zamówienie trzeba wykonać, bo odblokuje zadanie na schowek Monolitu, a to z kolei jest powiązane ze zbieraniem i tajemnicą chipów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 12 godzin temu, wariat napisał: Od przyniesienia Sacharowowi 4 traktatów naukowych z laboratoriów x10, x16, x18 i warlabu. Po wykonaniu tego zadania Sacharow powie Ci żebyś poszedł do Wilka, od niego dostaniesz zadanie na artefakt Czarny Anioł i tak się to zaczyna. A ognista chimera wygląda tak: Ukryj zawartość Ale nie pamiętam gdzie ją można znależc. Chyba najszybciej w zapomnianym lesie poszukać, a i podczas zadania Wilka na art Czarny Anioł na Radarze możesz ją spotkać ale nie jestem pewny. No właśnie coś nie mogę jej dorwać. Latają te inne.. Embrionu jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Mam kilka pytań bo stoję z fabułą i nie wiem co dalej. Zaniosłem likiery kuźniecowowi i znalazłem schowek w czerwonym lesie ale gdzie jest ten kolejny schowek? Gdzie jest snajper Fenrir? Jakiś filmik z playboyami dla majora? U swibłowa jest dialog "popatrzcie mam tu coś dla was" ale nie pamiętam co mu się przynosiło W fabryce jupiter zaznaczony jest punkt z chemiczną substancją, w tym samym miejscu jest też przejście do wschodniej prypeci ale nie wiem jak tam się dostać bo blokują siatki Edytowane 25 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @Zwinny Swibłowowi dawałeś macki Czerwonej Pijawki, a on za nie daje losowe karabiny, raczej takie trochę lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 22 minuty temu, Zwinny napisał: znalazłem schowek w czerwonym lesie ale gdzie jest ten kolejny schowek? Na CEA-1 przy wejściu na lokację, obszukaj pomnik. 23 minuty temu, Zwinny napisał: Gdzie jest snajper Fenrir? Na Skadowsku. 24 minuty temu, Zwinny napisał: Jakiś filmik z playboyami dla majora? Proszę. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Na skadowsku? Jak ja go nie znalazłem, a to przejście i butla ze screena to da się tam jakoś wejść? Próbowałem przeskoczyć siatkę i nie idzie w żaden sposób Przejście byłoby pomocne bo nie chce mi się za każdym razem iść przez podziemia i wybijać tą samą falę mutantów Edytowane 26 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 A te butle nie leżą od drugiej strony? Coś mi świta że do nich się dało bez problemu dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Zwinny Jak przynosisz Dimakowi 3 dokumenty z zatonu to on mówi Ci żebyś poszedł na Skadowsk bo osiedli tam jacyś stalkerzy. Znajdziesz tam Prime, Bubulke, Resident Evila, Annę i Fenrira. A co do tego znacznika. Zrobiłeś już zadanie Akila na zabicie tego wenoma w podziemiach gdzie trzeba strzelać do tych butli? Możliwe że którejś nie zniszczyłeś i stąd znacznik na mapie. A i ten znacznik przejścia to też coś nie tak, bo z Jupitera do Wsch. Prypeci jest obok magazynu kontenerów, dostaniesz je od żołnierza po wykonaniu zadania Nieuchwytnego na zabicie Liebermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam. Czy jest jakaś nowa lokalizacja lornetki Czapy.bo w obecnych jej nie ma.Szukałem po całym terytorium i u stalkerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Akron1112 Ten film powinien Ci pomóc: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @wariat133 Nie ma fenrira na zatonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 2 godziny temu, Zwinny napisał: Nie ma fenrira na zatonie To jest coś podejrzane. mógłbyś podrzucić zapis? Zobaczę jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Godzinę temu, wariat napisał: To jest coś podejrzane. mógłbyś podrzucić zapis? Zobaczę jak to wygląda. ja_quicksave.sav ja_quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Oj @Zwinny.... Jest poważny problem. Masz zawalone zadanie na pda Krysiuka i to właśnie wszystko Ci blokuje. Bo nawet Kotobehemota w Barze nie masz, a to też kluczowa postać. Nie masz kwestowych postaci na Skadowsku bo nie masz aktywnego zadania na bioradar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @wariatDzięki za film,dużo pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) 3 godziny temu, wariat napisał: Oj @Zwinny.... Jest poważny problem. Masz zawalone zadanie na pda Krysiuka i to właśnie wszystko Ci blokuje. Bo nawet Kotobehemota w Barze nie masz, a to też kluczowa postać. Nie masz kwestowych postaci na Skadowsku bo nie masz aktywnego zadania na bioradar. Tak myślałem czy to nie będzie problem później z tym pda krysiuka Czyli game over Edytowane 27 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Może jeszcze da się coś zrobić. Spróbuję spawnerem uaktywnić zadanie Borowa na znalezienie Kotobehemota, bo od tego się wszystko zaczyna. Jak dojdę co do czego, dam Ci znać. @Zwinny Włącz spawner, zakładka informacje, wybierz linijkę z Arharą a potem znajdz to co zaznaczone Spoiler wybierz to, potem przycisk dodaj i uaktywni się zadanie "Poznać imię stalkera". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @wariat odpaliłem ten quest, teraz idę do baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @wariat Poszedłem tam ale ten stalker niestety się nie pojawia, czyli chyba jednak game over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi