Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To stwórz taki folder będzie ci potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Ja chyba zaraz zdurnieję.... @Sarkazm Przecież kilka postów wyżej napisałem jasno, że musisz wrzucić gamedatę rozpakowanego 8.2, na to spawner (gamedata + bin), potem do folderu bin plik od @Ignachinio i ma wszystko działać. Nic wiecej nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 I działa, dzięki @tom3kb @Ignachinio i @wariat. Dałbym plusy ale chyba jeszcze nie moge, nie wiem dlaczego. Szkoda tylko że zrespiło mnie prosto w elektre xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Plusy będziesz mógł dodawać jak osiągniesz rangę "stalker". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Ignachinio napisał: Spoko od tego jesteśmy aby pomóc A to standard jest z tą elektrą . Rada na początek rozbijaj wszystko co się da... sprawdzaj każdy kąt może się okazać , że za chwilę już fajne rzeczy będziesz miał. Edytowane 4 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tam gdzie w shocu był kombinezon najemnika w wiosce kotów to tutaj jest trochę wódki, lepiej ją weź bo na początku jest na równi ze złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 dach budynku na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm Jest temat o pomocnych schowkach w dziale z poradnikami, tam znajdziesz sporo informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Broń takiej wolno lezącej to raczej nie znajdziesz w modzie.. Chyba że w schowkach no i jak najszybciej zacznij kolekcjonera linie fabularną mega sprzęt wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jak się odpala kolekcjonera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Teraz, Zwinny napisał: Jak się odpala kolekcjonera? Jeszcze go nie robiłeś??? Masz dialog u Sidora, dlaczego on taki radosny, on Ci mówi o Kolekcjonerze i żebyś przeszukał wioskę. W zburzonym domu w wiosce pod kawałkiem blachy znajdujesz notatkę żeby szukać przy tunelu. Tak to się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 o właśnie a propo schowków, tam w ustawieniach widziałem opcje klasyczne, rzadkie i przypadkowe. Jak to działa? Musze dostac najpierw cynk o schowku by coś tam się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 2 minuty temu, Sarkazm napisał: Musze dostac najpierw cynk o schowku by coś tam się znalazło? Tak. To działa w ten sposób, że jak sobie wybierzesz np. klasyczne schowki, to będziesz je miał dość często na nie namiar, ale nic ciekawego tam nie będzie. Ale jak wezmiesz rzadkie schowki, to one na prawdę są rzadko, ale jak już taki schowek dostaniesz, to z wypasionym towarem. Ja ciągle gram na rzadkich schowkach i ich zawartości są bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Bierz tylko i wyłącznie rzadkie schowki i częste pojawianie się mutantów oraz załącz godzinę grozy.. Na początku może będzie trudniej.. ale potem będzie Ci się przyjemnie grało mordując te hordy Spoiler A jak koniecznie chcesz mieć nóż a poisz się pijawki to chyba Akim ma w sprzedaży bagnet 6x4. Grając po raz pierwszy możesz nie wiedzieć wiec podpowiem, schowki są robione losowo, jeśli masz je rzadko ustawione i dostałeś go gdzieś na Jupiterze to jak wczytasz grę jest duża szansa, że pojawi się na Kordonie. Działa tylko w zadaniach i u Informatora. @Zwinny To nie robisz zadania dla Dragunowa? Czy jak on tam miał z Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @wariat coś mi mówi ten dialog z sidorowiczem ale to było chyba dawno i podejrzewam że ta notatka już wyparowała, no nic wrócę na kordon i poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jeśli z nim gadałeś to notatka leży pod blachą. Jeśli jej tam nie ma to możesz mieć karteluszkę w ekwipunku z wypisanym miejscem. Spoiler Zawsze możesz w opcjach włączyć pokaż schowki Kolekjonera. I przypomnieć sobie gdzie skończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @wariat info o schowkach mamy z trupów czy od NPC? Jak rozpocząłem gre ze standardowymi to moge sobie zmienić w każdej chwili czy musze od nowa zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 8 minut temu, Sarkazm napisał: @wariat info o schowkach mamy z trupów czy od NPC? Jak rozpocząłem gre ze standardowymi to moge sobie zmienić w każdej chwili czy musze od nowa zaczynać? Możesz zmienić kiedy chcesz ale polecam rzadkie schowki, a schowki wypadają przy przeszukiwaniu i od npc można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Oj tutaj bym tego taki pewien nie był. Gra ustawia automatycznie na początku pewnie parametry właśnie jak schowki. Więc jeśli zaczynałeś na standardzie to nie wiem czy uda ci się zmienić na rzadkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Ja zmieniałem, tylko godziny grozy później się już nie da Edytowane 4 Marca 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 @Sarkazm Na Yandeksie zarejestrowany ma tylko 10GB miejsca. Dlatego po każdym tam pobraniu, trzeba to co zostało pobrane ( oczywiście, że do katalogu w Y. ) przenieść do kosza i kosz opróżnić. I znowu się ma 10GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jeśli chodzi o preferencje schowków, to jest z nimi tak jak z godzinami grozy. Trzeba je wyłączyć na początku gry, mniej więcej przed opuszczeniem Kordonu. Potem w opcjach też można zmienić, ale to już loteria - albo się zmienią albo nie. I tak jak wspomniał @Zwinny, jak masz przyjacielskie stosunki z neutrałami, tzn jak neutrały są na zielono, możesz od nich kupić schowek za 30 patyków. Czy się opłaca? Sam decyduj. Ja w miarę zasobnego portfela polecam je kupować od nich ale tylko mając włączoną opcję rzadkich schowków, bo wtedy towar jest naprawdę przyzwoity. Czasem trafią się w schowku pierdoły, ale w większości towar spoko, bronie ze zmienionym kalibrem, pancerze, często egzoszkielety, które można sprzedać za dobrą cenę. Możesz też bez wydawania kasy Zbieraj wszystkie pda zabitych stalkerów i przynoś je Informatorowi w Barze. Za 40 pda stalkerów dostaniesz od niego namiar na schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No i można upić stalkera żeby się wygadał co do schowka ale to chyba w późniejszym etapie się załącza taka możliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Spoko, i tak na tę chwilę nie ruszyłem się z miejsca więc moge dać nową grę, nic nie stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No i często schowki jako nagrody w zadaniach wpadają. Opcji jest mnóstwo by się wzbogacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi