wariat Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Ignachinio Leży na ziemi w tej okrągłym pomieszczeniu. Żeby się pojawiło musisz w tym pomieszczeniu z kolumnami pokręcić się po tych kratkach na ziemi, zrespi się stado psów, jak je położysz to pda powinienes znależć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 4 godziny temu, Ignachinio napisał: Panowie gdzie lezy PDA Dimaka w tych podziemiach.. Morduję się z tym niemiłosiernie.. Ktoś coś? w którym miejscu szukać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dziękuje ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Witam co mam zrobić by dostać kwest od Dana na fleszkę w Mrocznym parowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @suchyyy1 Sam już nie pamiętam... Najpierw musisz mu przynieść ten psi hełm który zdobyłeś z Arharą na Agro. Potem wykonaj zadanka Arhary na notatnik i weż zadanie na notebook na Radarze. Wtedy chyba Dan z Tobą zagada o tej fleszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) @wariat- to już mam dawno za sobą a Arhara jest dawno na Zatonie. Jupiterze. No nic jakoś przeżyję A kontroler w wiosce nowicjuszy. Co zrobić by się pojawił?????? Edytowane 13 Marca 2020 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ta fleszka nie jest jakoś mocno ważna dla fabuły, ale zadanie jest potrzebne, bo jeden z oddziału najemników w Parowie bedzie miał przy sobie jedna z kart talii Kuzniecowa. No sorry że nie pomogę ale nie pamiętam tego moda już tak szczegółowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @wariat- to nic i tak bardzo ale to bardzo pomagasz a kontroler w wiosce nowicjuszy. Co zrobić by się pojawił?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @suchyyy1 O jakiego kontrolera Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) @wariat- No wygląda jak kontroler i można z nim pogadać i podczas rozmowy są przerywniki filmowe z jadącą trupiarką i inne. Co mam wcześnie zrobic by się pojawił Edytowane 13 Marca 2020 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Aaa to o to Ci chodzi To jest stalker Pietrow Faktycznie, mamy z nim ciekawą, nawet trochę śmieszną pogawędkę Trzeba u Sidora opłacać składki. Pietrow pojawi się w wiosce jak wybierzesz składkę by pomóc kontrolerom. Ale żeby u Sidora pojawiła się opcja składek, musisz mieć parę milionów na koncie. Chyba jest wymagane osiągnięcie Numizmatyk, czyli musisz nazbierać 5 milionów RU. Wtedy u Sidora pojawia się dialog że Ci smutno, masz za dużo siana i takie tam śmieszne rzeczy. Te składki też są kosmiczne, myślałem, że ze śmiechu zejdę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @wariat- super wielkie dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @wariat 2 miliony wystarczą a nawet ciut mniej chyba, wiem bo mam ten dialog ale coś nie kwapi mi się tego używać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Panowie ten likier dla Kuznietzowa gdzie znajdę? Wiem, że ktoś wrzucił tutaj filmik ale nie mogę go odszukać... :( Dawanie flaszek temu kontrolerowi na bagnach coś daje? Ile trzeba dać aby cokolwiek się tam pojawiło? Na Jupiterze znalazłem walizkę ale potrzebuję do niej drugi kluczyk kto go posiada? Edytowane 13 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @Ignachinio- likier A co do 2 klucza oba są w cementowni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @Zwinny O proszę, a ja myślałem że więcej. Chociaż w pózniejszej części gry bywałem u Sidora dosyć rzadko, mogłem ten dialog u niego przeoczyć. Tak więc @suchyyy1 sorki za wprowadzenie w błąd. @Ignachinio Ja tego małego kontrolera olałem bo nie chciało mi się specjalnie co 12 godzin latać am z gorzałą dla małego pijaka. Co ja kelner czy co Jak znalazłeś walizkę, to powinieneś mieć jeden kluczyk, ten od Aaza. A drugi znajdziesz w Cementowni. przeszukaj dokładnie biurko. I uważaj na działka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Czyli trzeba wrócić tam jeszcze raz... Ok. A ta wódka daje jakieś zadanie? Jakaś linia fabularna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 4 minuty temu, Ignachinio napisał: A ta wódka daje jakieś zadanie? Jakaś linia fabularna? Ta wódka dla tego kontrolera na bagnach? Nie wiem, ja tego nie robiłem więc nic nie mogę powiedzieć. Może @boberm będzie coś o tym wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ja mu raz zaniosłem tą porcję ale jak się okazało, że on jest alkoholik i karze sobie co wizytę przynosić to odpuściłem tego questa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 3 godziny temu, wariat napisał: Ta wódka dla tego kontrolera na bagnach? Nie wiem, ja tego nie robiłem więc nic nie mogę powiedzieć. Może @boberm będzie coś o tym wiedział Ten maluch wciaga sukcesywnie co 12 godzin ( plus/minus) po połówce. I trwa to dosyć długo- przeplatane informacjami o schowkach tak co 10 butelek . Finalnie dostajesz podziękowanie w formie schowka ( kilku schowków ) i info o przyszłym rewanzu. Generalnie opłaca sie wykonac ten "dłuuuugi" quest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Komu by się chciało latać aż na bagna co 12h, ten quest jest przesadzony jak wiele w tym modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mam takie pytanko na które nie mogłem nigdzie znaleźć informacji. Rozchodzi się o pojemnik na embriony dla Sacharowa, w opisie wspomniane jest coś o niewidzialnych schowkach. Mógł by ktoś podpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @ramirez12 Musisz wykonywać zadania dla Kutwy. Po wykonaniu kilku powinien pojawić się u niego dialog dotyczący niewidzialnego schowka w Dolinie mroku. Tak rozpocznie się linia fabularna na niewidzialne schowki, które są rozsiane na kilkunastu lokacjach. Podczas ich znajdywania, w jednym z tych schowków znajdziesz ten kontener dla Sacharowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @wariat dzięki za poradę tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 4 godziny temu, Zwinny napisał: Komu by się chciało latać aż na bagna co 12h, ten quest jest przesadzony jak wiele w tym modzie Jakby na to nie patrzeć, to cały Op-ek zbudowany został na zasadzie -Solianka plus multum idiotycznych questów zawartych w innych questach . No i masz kilkaset godzin gry . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi