Ignachinio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 No właśnie mam/miałem dwa ten w X-8 i ten w schowku w Prypeci. Jeden już wydałem zadanie na czerwony mózg ktoś tam chciał (nie łukasz) zostały mi dwa zadania to na arty na Zatonie i na Cienia Monolitu Pytanie bo Woron kieruje na Jupiter rozumiem tam nie będzie? A podesłał byś link do Wysp Prima na Zatonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 4 minuty temu, Ignachinio napisał: na arty na Zatonie Chodzi o Klondike artów od Worona? Leżą sobie na płaskowyżu w jaskini... przy zbieraniu ich respi się masa zombich 6 minut temu, Ignachinio napisał: Pytanie bo Woron kieruje na Jupiter rozumiem tam nie będzie? Nie wiem jak u Ciebie ze spawnem, ale u mnie na Jupiterze w ogóle nie pojawił się żaden kontroler, tak więc i pozyskać go nie miałem z czego. 8 minut temu, Ignachinio napisał: A podesłał byś link do Wysp Prima na Zatonie? Jak mi się zechce.... Trzymaj. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 No tak ale jak mu nie dam mózgu i szponów to namiaru na to Klondike nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @Ignachinio wybacz ale niestety nic nie przychodzi mi do głowy... Nie gram w OP, dawno grałem i nie jestem w stanie sobie tak dokładnie wszystkiego przypomnieć. Na 100% jestem pewny że kupując schowki u Informatora na Bagnach w schowkach są. Ale trzeba grać na opcji "rzadkich schowków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Gram gram Ale zastanawiam się czy najpierw zrobić arty dla Worona i liczyć na kolejny mózg czy kombinować z tym cieniem monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Ja na Twoim miejscu gdybym dopadł ten nieszczęsny mózg zrobiłbym to zadanie na zabicie Cienia. O ile dobrze pamiętam to info o tym klondaiku chyba nie jest pokazywane jako zadanie w pda. A i w tym Klondaiku nie ma jakichś nie wiadomo jakich artów. Edytowane 25 Marca 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A to zadanie na zabicie Cienia polega na stworzeniu embriona mono litowca i zabiciu go tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Ignachinio Musisz zrobić embrion monolitowca, potem z niego musisz zrobić embrion Cienia Monolitu i tego dopiero masz zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 a czyli brakuje mi drugiej recepty... Nie pamiętasz kto ją daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Ignachinio Nie pamiętam kto daje, ale sprawdziłem u siebie jak wygląda recepta. Spróbuj, może zrobisz bez recepty w pda. Embrion monolitowca wrzucić w anomalię "dym z ogniska" i poczekać 7 godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Po moich przygodach z OP 2 olałem całkowicie potem OP 2.1, bo nerwy mi puściły, ale spróbuję i tym razem. Dokąd dojdę - czas pokaże. Póki, co jestem po pierwszej wizycie na Agropromie. Amunicji tyle, co nic. Chociaż na tych cyklicznych zadaniach sobie można nieco dorobić. Mam pytanie odnośnie do schowków. Czy naprawdę mogą zostać okradzione bez zamka ? Pytam, bo w OP 2 nigdy kradzież mnie nie spotkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Agrael chyba faktycznie musi być włożone tam coś wyjątkowego żeby zginęło, ja pakowałem wszystko: arty, broń, pancerze, części mutantów itd np w skrzynie w Barze i jak dotąd nic nie zwędzili. Np niebieska skrzynia w barze 100radów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) @Agrael Mnie już parę razy spotkało..... Ale tak szczerze mówiąc to różnie z tym bywa. Ja kiedyś miałem "strzeżony" przez Barmana schowek u niego na ladzie i dość często miałem wiadomość będąc na innych lokacjach że schowek na lokacji bar okradziony. Co prawda ginęły mi pierdoły (fajki, konserwy, czasem troszkę amunicji) ale nic kwestowego jak broń itp. Wydaje mi się że to przez to że w Barze przebywa sporo narodu i to może być przyczyną. Bo jak w Barze założysz schowek u Zachara albo u Pietrenki, masz gwarant żer nic nie zginie. A co do takich "niestrzeżonych" schowków-plecaków, to mi nigdy nic nie zniknęło, ale fakt faktem, że nigdy nie zostawiałem ich przy drodze, tylko w odludnych miejscach. No i co do schowków które zabezpieczysz zamkiem - takiego nikt nie okradnie. Edytowane 26 Marca 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Agrael - niestety tak. Niekoniecznie ze wszystkiego , ale co wartościowsze itemki jak najbardziej. Sugeruje robic schowki w miejscach niedostepnych . Np - za płotem przy podejściu do Baru - czyli tam gdzier na 100% żaden NPC nie bedzie łaził . Zamki na tym etapie gry są co najmniej piramidalnie obciążające finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ja mam schowki na wysokościach tzn dachy budynków, przystanków itp tam gdzie npc nie łażą i nic mi z takich schowków nie skradziono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Proponuję schowek w tym magazynie obok wejścia do bazy powinności. Dostać się tam można przez dach.. i jest bezpiecznie. To mój główny magazyn i nigdy mi nic z niego nie zginęło.. Za to mam inna sprawę.. O co chodzi do k... nędzy że podczas wykonywania zadań dla Prime na wyspach giną mi arty... od tak jest.. pyk i nie ma.. Ani brukowca ani nic.. po prostu wyparowuje.. CO to ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 8 minut temu, Ignachinio napisał: O co chodzi do k... nędzy że podczas wykonywania zadań dla Prime na wyspach giną mi arty... od tak jest.. pyk i nie ma.. Ani brukowca ani nic.. po prostu wyparowuje.. CO to ma być! O co Ci biega? Arty wyparowują? A może skrzydeł dostały hehe Artami się nie przejmuj za bardzo, ważne są tylko dekodery z cyframi. Arty to tylko taka "dodatkowa" nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie no mam artefakt w pkt 1... a w pkt dwa po teleporcie artefakt znika.. Jak takie coś wytłumaczyć... Panowie a ten typek od Winogrona na niezbadanych terenach to pojawia się konkretnie kiedy? Bo wybiłem wszystkich mścicieli oprócz Chimery(nieśmiertelny) i nikt tego arta nie miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 3 minuty temu, Ignachinio napisał: Panowie a ten typek od Winogrona Możesz opisać dokładniej o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Fotograf daje nam Wodotrysk ten artefakt jak mu transport ogarniesz... i mówi ,,na południu lokaci chodzi typek który ma winogrono" moje pytanie gdzie go znajdę.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Ignachinio No na południu lokacji, między przejściem na Wysypisko a obozem Chimery. Gdzieś tam na pagórku go znajdziesz. Ostatnio to komuś już mówiłem... @Zwinny Będzie to wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No przeszukałem cały ten teren paru padło zero artefaktu... jest możliwe żeby Chimera go zabrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie, Chimera na pewno go nie zabrał. Szukaj pojedynczego Mściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Panowie Tłumik do Hostela... na Szewczence mam go szukać.. no ale właśnie nigdzie go nie ma Gdzie konkretnie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) @Ignachinio Leży sobie luzem na jednym z dwóch dużych silników (czy co to tam jest) na dole. Znalazłem film, zobacz sobie Spoiler Edytowane 27 Marca 2020 przez wariat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi