wariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) 8 godzin temu, Agrael napisał: A jak u was było na początku z Zapomnianym Lasem ? W którym momencie tam poszliście ? Ja się nie spieszyłem z tym i poszedłem tam po zakończeniu fabuły Cienia, gdy już miałem receptę na art Żywe Serce. Ożywiłem nim tego biedaka, Chemika. No i byłem już uzbrojony jak Terminator, kreatury nie były mi straszne Edytowane 30 Marca 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @Agrael Niestety wleżć tam trzeba bez względu na stan naszego "morale" - Pliczko żąda arta który jest ( na tym etapie gry) dostepny tylko na tym terenie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 15 minut temu, boberm napisał: Pliczko żąda arta który jest ( na tym etapie gry) dostepny tylko na tym terenie..... A no tak, zapomniałem o tym Ale nie trzeba się za bardzo spinać by go drapnąć. Mój poprzedni post dotyczył tego zadania Sidora na art Inferno. Lubię zbierać osiągnięcia w tym modzie (tak, dziwny nawyk...) a za pomoc Chemikowi mamy 2 osiągnięcia - jedno za ożywienie go, drugie za wykonanie wszystkich jego zadań cyklicznych. A w barze jest taki trick że można ominąć Pliczko i dostać się do Piertenki - jak iść do baru to w pierwszym hangarze przeskakujemy przez kratę w oknie (gg mieści się tam) i idziemy do handlarza Pietrenki. Trzeba tylko pamiętać że będąc na terytorium Powinności nie podchodzić do Pliczko tylko wracać tą sama drogą przez okno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @wariat- fakt - arta zdobyc nie jest trudno - wystarczy byc szybkim w nogach . I -broń boże - nie angazowac sie w walkę. Przyjdzie się pózniej i dokona eksterminacji tego co trzeba - a okazji bedzie sporo. BTW : ten Chemik daje jakieś fajne Itemki jako finalizacja jego "ciągów zbierackich"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Zauważyliście że nie można 2 razy pójść do docenta kiedy tylko raz się zapłaciło za przejście garikowi? Jak nie zdąży stanąć to teleport przenosi nas z powrotem do barmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @boberm On dawał chyba jakieś pierdoły bo jakby było coś konkretnego to raczej bym zapamiętał. Ja to robiłem dla osiągnięć, ale chyba finalnie daje jakąś broń. @Zwinny a tego to nie wiedziałem że tam jest jakiś teleport A i za łapówki dla Garika też jest osiągnięcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @wariat @Zwinny - za grzeczne tuptanie pod mostem i gorzałę dla Kuznieca i jego bandy - osiagnięcie "Uczciwy Obywatel" - za przekupstwo dla Garika - "Łapówa Amator ?" Standartowy paradoks "made in russia". Dla każdego coś miłego...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 27 minut temu, boberm napisał: Standartowy paradoks "made in russia". Dla każdego coś miłego...... Tak właśnie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wybór ogromny Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @wariat A ciało Chemika nie zniknie w lesie ? Bo jeżeli można to też chciałbym go ożywić w przyszłości. Spotkałem się z jego kompanem, ale prócz dania mu apteczki i rozmowy na temat artu " Inferno " nic więcej z nim związanego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) @Agrael Tego czy zwłoki Chemika znikną to nie wiem, ja go ożywiałem od razu po rozmowie z tym drugim a potem oni grzecznie szli do Krzyża i siadali przy ognisku. Najprostsza metoda to wyjść z lokacji i wejść na nią jeszcze raz i sprawdzić, czy zniknął. Edytowane 30 Marca 2020 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Małe info odnośnie OP-2.2. W związku z tymi wszystkimi kwarantannami wzrosło tempo prac nad modyfikacją Autorzy nie chwalą się nowościami. Wrzucili tylko kilka nowych fotek z kolejnymi osiągnięciami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, tom3kb napisał: Autorzy nie chwalą się nowościami. A może spłodzą tak z cichacza Nowy Scenariusz? Eeeeee - raczej nie . Dodadzą kilka nowych ficzerów ogólnowk...cych , może kilka mniej lub bardziej rozebranych dziewoj ( musże przyznac że Pantera w odsłonie 2.1 wyglada juz całkiem noo , popzrednia kolarzyła mi się z garkotłukiem w czapeczce ) . Niestety nie doczekałem Mołni ani Ariadny , a ten kierunek rozwoju postaci mi sie widzi. Edytowane 30 Marca 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 To trzeba się wsiąść za 2.1 Ciekawa dyskusja.. Bez PKM do ZL nie ma co się fatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @wariat Jednak zwłoki Chemika nie znikają. Czyli będzie możliwość przywrócenia mu życia. Tymczasem poszedłem do Zapomnianego Lasu. Zadania z tej lokacji pamiętałem z OP2 więc łatwo poszło. Tylko z mutantami miałem pod górkę i bandytami z wysypiska, którzy zabrali art Inferno. Prawie cały posterunek powinności załatwili, bo ich próbowałem odciągnąć. Na szczęście Prapor przeżył. Mam pytanie do was. Czy jest możliwość naprawy broni białej ? Młot nieźle popsuty, a handlarze nie mają opcji żeby go naprawić. Przeciągam w slot młota zestaw naprawczy, ale to też nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Agrael W grze są specjalne zestawy naprawcze do broni białej. Jednego możesz użyć 3 razy. Ale trafiają się rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 45 minut temu, Agrael napisał: @wariat Jednak zwłoki Chemika nie znikają. Czyli będzie możliwość przywrócenia mu życia. Tymczasem poszedłem do Zapomnianego Lasu. Zadania z tej lokacji pamiętałem z OP2 więc łatwo poszło. Tylko z mutantami miałem pod górkę i bandytami z wysypiska, którzy zabrali art Inferno. Prawie cały posterunek powinności załatwili, bo ich próbowałem odciągnąć. Na szczęście Prapor przeżył. Mam pytanie do was. Czy jest możliwość naprawy broni białej ? Młot nieźle popsuty, a handlarze nie mają opcji żeby go naprawić. Przeciągam w slot młota zestaw naprawczy, ale to też nic nie daje. Wzceśniej czy pózniej młot trafi Ci sie w którymś ze schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Muszą być bardzo rzadko bo ja nigdy nie widziałem zestawu naprawczego do białej broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Zwinny napisał: Muszą być bardzo rzadko bo ja nigdy nie widziałem zestawu naprawczego do białej broni Zestawy naprawcze do b. białej dostajesz za zadania cykliczne. Np: na noże u Zachara w barze. Edytowane 31 Marca 2020 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Za zadanie muzyczne dla Maksa Lubora na wysypisko dostaniesz taki zestaw Podrzuci ktoś wyspy Prime na Wschodniej Prypeci i Jupiterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 29 minut temu, Ignachinio napisał: Podrzuci ktoś wyspy Prime na Wschodniej Prypeci i Jupiterze? Wschodnia Prypeć Spoiler Jupiter Spoiler Edytowane 31 Marca 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jakbyś dał radę wrzucić też z Bagien Jantaru i Kordonu... Nie ogarniam tych schowków.. I jeszcze jedno pytanie... Teraz dopiero się zorientowałem, że z dekoderów wypadają schowki dodatkowe... Ale to już jest dopiero jazda... Co oznacza schowek Na jupiterze w pomieszczeniu ze śluzom na wydziale.... ktoś wie? Albo obok rowerzysty na Zatonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Ignachinio Jantar Spoiler Kordon Spoiler Zaton - schowek za rowerzystą... To bardzo ciekawe W wiosce Izumrudnoje. Popatrz na domki, na jednym jest namalowany jakiś misiek czy coś tam na rowerze. Schowek jest za nim, na strychu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 I to jest podpowiedź dziękuje.. A co z tym Jupiterem... A dało by radę jeszcze bagna podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) @Ignachinio Bagna Spoiler A ten schowek na Jupiterze, to w śluzie prowadzącej do podziemi. Sprytnie schowany Musisz strzelić w kratę na górze, jak się podsunie to na szynie po której się przesunęła po prawej stronie zobaczysz plecak. Znalazłem poradnik do niego Spoiler Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Brak tego schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi