wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @boberm Ariadna wygląda tak samo jak w 2.0 @Ignachinio Jak masz już notatkę z szyfrem to schowek z albumem chyba się już pojawił. Przeszukaj pomnik z napisem CZAES jak wejdziesz na CEA-1. Nie wiem czym skutkuje zdanie zadania bez wszystkich kart. Jak znajdziesz wszystkie i mu oddasz otrzymasz osiągnięcie "karciarz". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mam już siedem dekoderów z wysp od Prime.. to są wszystkie czy jeszcze coś mi brakuje? No i jaki jest kod do tego cuda techniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @Ignachinio A znalazłeś dekoder z wyspy na Generatorach? Tych wysp Ci chyba nie podawałem... A kod rozszyfruje Prime, o to niech Cię głowa nie boli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 30 minut temu, wariat napisał: @boberm Ariadna wygląda tak samo jak w 2.0 Eeeee ... to juz wole Panterę pooglądać .Chociaz wredna z niej baba. W tej odsłonie wygląda lepiej niz w 2.0 ( twórcom ciut gusta uległy zmianie?) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na Kurczatowie masz masę dziewczyn - do wyboru do koloru... Nic tylko stać i patrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Godzinę temu, wariat napisał: Na Kurczatowie masz masę dziewczyn - do wyboru do koloru... Nic tylko stać i patrzeć Pójdę.Postoję.Popatrzę.Może zagadam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Niestety najemnicy je wystrzelają co do jednej ale przyjdą nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 26 minut temu, Zwinny napisał: Niestety najemnicy je wystrzelają co do jednej ale przyjdą nowe A bedę mógł się mścić brutalnie na tych najemnikach ? Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Jak rambo skosisz cały oddział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Będziesz We wiosce kotów masz kolejną kobitkę.. a i Adrianna taka zła nie jest.. No i na bazie CN jest jeszcze jedna Pani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) No wiem , ale to sa -kolokwializując - oklepane postacie Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Pamiętacie kiedy od Łukasza dostajemy namiar na przejście na Plac budowy? Bo mi się już troszkę zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, wariat napisał: Pamiętacie kiedy od Łukasza dostajemy namiar na przejście na Plac budowy? Bo mi się już troszkę zapomniało Po akcji z modzierzami , i wyłaczeniu Mozgozweglacza rozmowa z Krzyzem kieruje Cie do łukasza. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez boberm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mozdzieże i Metalurgiczny mam za sobą, w Zapomnianym jeszcze nie byłem. Dzięki za przypomnienie @boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W przypadku Krzyża - ta rozmowa to składowa questu na teleporter - jak pamiętam.Ot taka transakcja wiązana- w sumie niegłupio wymyslone przez twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Jak większość zadań Najlepsze i tak są skoki po wszystkich lokacjach żeby coś zrobić Też tak macie, że kolekcjonujecie wszystkie unikalne karabiny i potem godzinę myślicie co wsiąść na misje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ja to jestem na takim etapie gry, że kolekcjonuję wszystko, co może się przydać. A mam pytanie odnośnie do " godziny strachu ". Czy za to jest jakieś ukryte osiągnięcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Ignachinio napisał: godzinę myślicie co wsiąść na misje? Nie - mam kilka broni których używam naprzemiennie - ze względu na ilości amunicji zbieranej z trupków. BTW : dzie można kupic , lub zdobyc Igłowce - mam trzy (dwa za questy chyba i jeden z labiryntu), a potrzebuję pięciu. A zbieractwo śmieci w Op-ku było "zawsze" . Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @Agrael Tak, za godziny grozy są osiągnięcia. 7 minut temu, Ignachinio napisał: Też tak macie, że kolekcjonujecie wszystkie unikalne karabiny Tak, zbieram... Po to żeby oddać jakiemuś npc jak ma serię zadań cyklicznych.... Po wykonaniu ciągu zadań od jednego npc finalnie otrzymujemy unikalny, drogi artefakt. Kasę, broń czy też super schowek też, ale to już zależy u jakiego npc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 34 minuty temu, Agrael napisał: A mam pytanie odnośnie do " godziny strachu ". Czy za to jest jakieś ukryte osiągnięcie ? Tak. Za przeżycie 15 Godzin Grozy - osiągniecie Nieustraszony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ja mam wszystkie te giwery pochowane ale boję się ich pozbywać nauczony w ns2016 że często były potrzebne np dla kulinara w prypeci W opku też tak jest czy można je spokojnie oddawać w cyklicznych albo temy z wysypiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Sporo unikalnych broni (nie wszystkie, ale sporo) są dostępne lub do znalezienia w dwóch, a czasem nawet i kilku egzemplarzach. Trzeba uważać. @Zwinny Co do tego gościa na Wysypisku, Witka Worona, to jemu nie ma co żadnej spluwy oddawać bo to złodziej i tyle. Lepiej wykonywać ciągi zadań od npc np. glocki dla Jurika, rewolwery dla strażnika na bazie Wolności, snajperki dla Iwancowa, pistolety dla Freemana itp. Za to są osiągnięcia, rzadki art jako finalna nagroda i sporo kasy i schowków. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ale mojej kochanej strzelby AA-43 nie ma w większej ilości jest tylko jedna :( i Albo ona albo pancerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Coś źle zrobiłem podczas swojej pierwszej wizyty na Agropromie. Nie rozmawiałem wtedy z handlarzem wojskowych ( Szerszczuk ? ) w sprawie PDA Kreta. Teraz gdy wróciłem na Agroprom i przy okazji wykonując zadanie na książkę lotów to okazuje się, że wojskowy handlarz jest w bazie wojaków i mało tego - atakuje mnie. I co z tym fantem zrobić ? Nie wiem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Agrael ten handlarz wojskowych bodajże wraca na noc do bazy więc jeśli atakowałeś bazę w nocy to pewnie też się z nim strzelałeś i lipa. Wejdź w dzień jak będzie pod słupami. I wtedy atakuj bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi