Dr_Sztychowka Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Witam. Zna ktoś jakiś sposób na dłuższe spanie? Bo nie raz potrzebuje przespać cały dzień, a jest tylko możliwość żeby 8h spać. I też czasami jak chcę faktycznie przespać się 8h to Striełok lubi sobie jeszcze z 10h się przespać. Ale to jeszcze nic. Raz położyłem się spać o 18, a obudziłem się o 17. I sobie mówię, nie ma jak to przespać się i obudzić się jak jeszcze jest jasno. Czyli Striełok przespał sobie cały dzień zamiast 8h. Czy to znaczy długość snu czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Więc, dotarłem na Elektrownie i mam masywny problem. nie mam amunicji wziołem 600 sztuk naboi 9x39 do wintora i teraz nic nie mam, ciagle padam przez te działka... co mam teraz zrobic? nie chce sie cofac bo bym musiał radar znowu powtarzac moge se zrespic jakoś amunicje? już naprawde trace cierpliwość do tych działek... jestem juz blisko do finalnego teleportu na elektrowni 2 no i tutaj utknołem z powodu 2 turretów. zginołem już z 100 razy próbując dojsc do finalnego teleportu tak jak mówiłem nie chce sie wracać bo to oznaczałoby ze znowu musiałbym sie męczyc z tymi stalkerami w prypeciach bo mi lider ciagle padał od monolitowców strzelających z granatnika , i ogólna katorga znowu niszczyc te działka w prypeciach i dotrzec znowu do sarkofagu więc jest jakis sposob? (niesmiertelnosci nie włacze za zadnym pozorem no chyba że bede musiał ale to w ostatecznosci) Edytowane 20 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka Czit na spanie bez ograniczeń do wersji 8.2. https://yadi.sk/d/JTe3dVPbc_e78Q Instalujesz na własne ryzyko. Przed zamianą zrób kopię oryginalnych plików.. Znalezione tutaj https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ @Samotnik67 Możesz zainstalować sobie spawner. Tu dokładnie opisałem co i jak zrobić by go zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) @wariat a nie lepiej by było włączyc tę niesmiertelność i poprostu dobiec do tego finalnego teleportu i tam potem w prypeciach to wyłączyc? czy mi sie cos posypie? Edytowane 20 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @Samotnik67 Ktoś ostatnio miał problem z tą nieśmiertelnością.... Zresztą, zrobisz jak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) 12 minut temu, wariat napisał: @Samotnik67 Ktoś ostatnio miał problem z tą nieśmiertelnością.... Zresztą, zrobisz jak uważasz. @wariat a podpowiesz mi przynajmniej co bede musiał robić jak bodajze dojde do tego finalnego teleportu i w koncu telepne sie do prypeci? czy moze jakis quest mi sie automatycznie zacznie? bo mysle nad niesmiertelnoscią bo nie chce zbytnio grzebac w plikach gry bo jeszcze cos posypie, nie to ze nie umiem tylko nie chce zbytnio ryzykowac tak, tez o tym czytałem gdzies to było Edytowane 20 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Załatwiasz wszystko na swojej drodze i wchodzisz w teleport. Tyle wszystkiego. Żadne zadanie Ci sie nie uruchomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 16 minut temu, wariat napisał: Załatwiasz wszystko na swojej drodze i wchodzisz w teleport. Tyle wszystkiego. Żadne zadanie Ci sie nie uruchomi. @wariat dobra nieważne, spawner działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 jak chcesz spać dłużej to wypij wódę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @IgnachinioA znasz może jakieś źródełko wódki? Mam tylko 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) 7 minut temu, Dr_Sztychowka napisał: @IgnachinioA znasz może jakieś źródełko wódki? Mam tylko 29 Skupuj masowo konserwy od handlarzy, szukaj schowków itp zebys to potem przemienil u zyły Edytowane 20 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Proszę bardzo kolega podał rozwiązanie Trochę leży jej w schowkach. Ale żyłę szanuj bo oprócz tego jako jeden z nielicznych sensownie rozmienia remizestawy do broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) Witam, zaniosłem wszystkie fleszki do maxa lubera, a pytanie gdzie znajde gitare? (a do prapora musze przynieść natowski 6g30, to od diakona za wojs egze wezme, a skąd wziołem 6g30? z zbrojowni wolności bo udało mi sie wleżć zabrać pancerze, granatnik i co tylko było w srodku.) Edytowane 21 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Gitara... albo w trupie jakiegoś typa który zginął akurat jak grał na gitarze obozowiska stalkerów albo meloman Czapa (dowódca bariery ) da Ci za zadanie czyszczenia okolic X 10 musisz pójść do niego gitara jest w cyklicznych Jak udało Ci się tam wejść to gratuluję.. Tylko zauważ, że o ile Europejski występuje często o tyle podstawowy 6g30 jest rzadkim okazem i ja dałem go akilowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 13 minut temu, Ignachinio napisał: Gitara... albo w trupie jakiegoś typa który zginął akurat jak grał na gitarze obozowiska stalkerów albo meloman Czapa (dowódca bariery ) da Ci za zadanie czyszczenia okolic X 10 musisz pójść do niego gitara jest w cyklicznych Jak udało Ci się tam wejść to gratuluję.. Tylko zauważ, że o ile Europejski występuje często o tyle podstawowy 6g30 jest rzadkim okazem i ja dałem go akilowi. eee tam jakoś sie pózniej znajdzie chyba nie jest aż tak tragiczne cn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam. Wie ktoś gdzie jest Kieł po zrobieniu zwiadu w varlabie? Miał niby być na magazynach wojskowych ale go tam nie spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Dobra, nieważne, Kieł został znaleziony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Witam, mam pytanie Czy zadanie "Ciche łowy" mozna zrobic embrionami mutantów? udało mi sie zrobić zdjecia mięsacza, psa, pijawki, burera, kontrolera, dzika , snorka a zresztą mam kłopoty, pojedynczego tuszkana nie moge znależc, a nawet jak znajde to mi odrazu ucieka jak podejde, z , do pseudogiganta podchodze az do jego ogona robie zdjecie, cyk mutant wie ze jestem a zdjecie nie zaliczylo, to tak jak sie pytałem mozna to zrobic embrionami? Edytowane 22 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam. Robiłem sobie misję z zostaniem najemnikiem, wstąpiłem na chwilę do baru po kombinezon, i wiadomo jak najemnik wejdzie sobie do baru to wszyscy w szał wpadają i tu są efekty...: Jak by co nie promuję siebie, filmik miał 31mb to nie mogłem tak wstawić jako plik na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jeszcze nie wiem czy na bagnach ktoś Ci gitary nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Ignachinio napisał: Jeszcze nie wiem czy na bagnach ktoś Ci gitary nie da @Ignachinio Próbowałem zabić npc z gitarą zeby zobaczyc czy dropi, przetestowałem na wolnosciowcach przy czapie, i gosciu nie miał gitary w ekwipunku, nawet jak grał na gitarce i go zabiłem nie miał. Edytowane 22 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 W pewnym momencie dostajemy od Kuzniecowa to ustrojstwo do transmutacji artów, ale tak czy siak trzeba stać przy anomalii. Dałoby rade jakoś to zmodować żeby nie było wymagania anomalii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) 7 minut temu, rdrv7 napisał: W pewnym momencie dostajemy od Kuzniecowa to ustrojstwo do transmutacji artów, ale tak czy siak trzeba stać przy anomalii. Dałoby rade jakoś to zmodować żeby nie było wymagania anomalii? @rdrv7 z tego co wiem, nie ale polukaj tutaj tu są wszystkie gotowe "dodatki" które można zainstalować https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ a jak zdecydujesz sie na jakis dodatek to na własne ryzyko to robisz, skopiuj se oryginalne pliki gry najpierw Edytowane 22 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 8 godzin temu, Samotnik67 napisał: Czy zadanie "Ciche łowy" mozna zrobic embrionami mutantów? Aktywuj jakiegoś mutanta z embrionu, zrób mu fotkę i zobacz, czy zadanie się zaliczy. @rdrv7 Niestety, nie mam pojęcia. Ja nigdy nie "gotowałem" artów w transmutatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Nie no bez przesady Nie da się takich cudów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi