cez137 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Pytam z ciekawości bo mnie to nurtuje już od jakiegoś czasu, da się dostać do tego teleportu? jeżeli tak to gdzie on prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @cez137 Jak pamiętam, to się da, skacząc z komina i prowadzi albo do tunelu, albo na tę wieżę przy nim. Natomiast na komin mod przenosi sam, jak szukamy i zabierzemy schowek który znajduje się na drzewie. Drzewo zaś jest jakbyś szedł z zakładu w stronę północnej części bajora, obok tych kamieni z mutkami. A na kominie jest chyba jakiś dokument. teleport jest po to, abyś z komina mógł bezpiecznie zejść. Ale kto na ten schowek daje naprowadzenie, to Ci nie powiem, nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dokładnie schowek teleportuje Cię na wieże która jest przy wejściu do tunelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Ludzie potrzebuję porady bo wisi mi już to dosyć długo, ostatnim razem to zostawiłem bo myślałem że znajdę jakiś sensowniejszy sposób na ten schowek ale niestety nic takiego się nie stało, znalazłem filmik ale widać że tylko fartem mu się udało i powtórzyć taką operację czy taki akurat skok to czysty przypadek albo trzeba by mieć z 10 palców w lewej ręce , akcja od 5:30, może macie jakiś inny sposób? oczywiście próbowałem w to strzelać, skoki uprawiałem jak Małysz w telemarku, niestety, nic z tego, nie da się tam wskoczyć, a żeby się dostać normalnie jest za daleko, może jakoś po dachach? nie mam pojęcia https://www.youtube.com/watch?v=ts5oudHKGTk&ab_channel=Barriston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @cez137 Na czas zabierania tego schowka, weź i "wydłuż" sobie ręce w system.ltx, z tych tam 2 lub 3 m, do np. 10. Zabierz schowek i wróć do normalnej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @kondotier 4 minuty temu, kondotier napisał: weź i "wydłuż" sobie ręce w system.ltx, ta, jak ja nawet nie mam takiego pliku albo nie wiem gdzie jest, z resztą, nauczony doświadczeniem nie będę tam nic grzebał bo jeszcze coś popsuje, skoro jest schowek to musi się go przecież dać wziąć, musi być jakiś sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @cez137 - masz ustawione na 10 m. system.ltx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @boberm no dzięki, ale gdzie jest ten plik na podmianę? w bin ani w gamedacie go nie mam, gdzie mam go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @cez137 Żeby mieć dostęp do tych plików musisz mieć pobraną wypakowaną gamedate. https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @Lycoris Radiata nie rozumiem, myślałem że jak mod działa to mam dostęp do wszystkich jego plików Tak wygląda mój plik z modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @cez137 gamedata.7z rozpakuj i wrzuć do katalogu Op2.1 I w fsgame.ltx zmień : $game_data$ = true | false | $fs_root$ | gamedata\ na :$game_data$ = true | true | $fs_root$ | gamedata\ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @cez137 Normalna gamedata po pobraniu moda jest uboga, są w niej ukryte pliki i jak chcesz mieć do nich dostęp to musisz mieć ją wypakowaną specjalnym programem. Nie znam się na tym ale jakoś tak to szło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Panowie, jak robić to zadanie? muszę mieć po 3 sztuki tych artów i każdy wrzucać do anomalii i sprawdzać? jak to się odbywa? no bo jak wrzucę jeden to on sie prawdopodobnie przemieni w inny, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Dokładnie tak. Nie bój się nic się nie stanie. Anomalia po prostu zniknie. Także 9 artów do plecaka i działasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @Ignachinio hmm? tylko skąd je brać? jak na razie to mam tylko jedną rubinową błonę, da się je gdzieś wyłowić czy tylko za zadania się je dostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 A nie masz na nie recept? Ja już na tym etapie miałem na nie recepty. Wiem, że na pewno od czasu do czasu rubinowa sprężyna wyskakuje na zakręcie na Radarze Tak gdzie obok jest obóz z Monolitem i wieżą z typkiem z RPG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @cez137 Pamiętam że Maks Luber na wysypisku daję receptę na rubinową błonę za odnalezienie jego pda u bandyty w dolinie mroku. Zwykłe błony są w Labiryncie w sporej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @Ignachinio Godzinę temu, Ignachinio napisał: A nie masz na nie recept? Ja już na tym etapie miałem na nie recepty. A wiesz że nawet nie wiem? ja nigdy z nich nie korzystam, za dużo zawracania d**y z nimi Godzinę temu, Ignachinio napisał: Wiem, że na pewno od czasu do czasu rubinowa sprężyna wyskakuje na zakręcie na Radarze Tak gdzie obok jest obóz z Monolitem i wieżą z typkiem z RPG. rzucę okiem jak tam będę @Lycoris Radiata 48 minut temu, Lycoris Radiata napisał: Pamiętam że Maks Luber na wysypisku daję receptę na rubinową błonę On daje rubinową błonę, i właśnie od niego ją mam, a czy receptę daje? nie kojarze w tej chwili, możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Sprawdź zakładkę recepty Bo może się okazać że już od dawien dawna masz wszystkie trzy. A wtedy wystarczy je ugotować i zadanie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @Ignachinio Dobra zobacze, ale jeszcze mam pytanie, bo zdobyłem medalion dla Górnika i myślałem że on mi da ten kawałek monolitu a ten cwaniaczek jeszcze mnie posłał po jakieś badziewne latarki, no i masz, teraz lataj za jakimiś latarkami do tego dał zadanie na jakieś chipy kąkuterowe😆 co to jest i gdzie szukać tych pierdół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @cez137 -latarki - pogadaj z Akimem. Chipy komputerowe - to nastepna "linia melodyczna" związana bezpośrednio z questami zbierackimi. W sumie interesująca tyle że troche potrwa nim uzbierasz -bodajże -22 chipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @boberm aha, rozumiem, nowe terytorium? gdzie to jest? na mapie nie ma takiej lokacji przecież, Akim mówił że obok płynie rzeka, takich lokacji obok rzeki jest kilka ale żadna nie nazywa się nowe terytorium, a te chipy to się zdobywa za zadania czy też są porozrzucane po zonie tak jak karty Kuzniecowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jupter tam płynie rzeka a przynajmniej tak to wygląda Tam go szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @cez137 - jaka rzeka? Jakie terytorium? Znalazłeś kartkę>>>>> to zasuwaj do Akima i pokaż informację . A chipy bedziesz dostawał za zamówienia( dostawy) od głównych NPC-ków typu Sidor , Barman etc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @cez137 Pokaż kartkę Akimowi, on ci powie że schowek jest w x16 w szybie windy potem latarki zanieś do górnika. Polecam zabrać kontener na jeden artefakt ponieważ serce poltergaista promieniuje jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi