cez137 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @Ignachinio W dniu 13.02.2021 o 11:31, Ignachinio napisał: Jupter tam płynie rzeka a przynajmniej tak to wygląda Tam go szukaj. rzeka płynie przez środek całej mapy i obok niej jest kilka lokacji, tak myślałem, do Jupitera jeszcze nie mam przejścia @boberm @Lycoris Radiata 22 godziny temu, boberm napisał: jaka rzeka? Jakie terytorium? Znalazłeś kartkę>>>>> to zasuwaj do Akima i pokaż informację . 22 godziny temu, Lycoris Radiata napisał: Pokaż kartkę Akimowi, dobra zrobione Pytanko mam jeszcze, dałem górnikowi skalp, gdzie jest sala z przejściem do labiryntu? nie ma jej na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 - Poszuka w temacie Op2.0 - jest tam gdzieś rozrysowana mapa przejśc z Pieczary - w tym także do Labiryntu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 Podążaj jasnożółtą ścieżką, Przejście jest w tej wielkiej sali na końcu w prawym górnym rogu sali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @Lycoris Radiata hmm? no poszedłem zgodnie w Twoją mapką, i dotarłem do tej sali, mam nadzieję że to ta sala, przynajmniej to sala do której prowadzi mapka, ale ja tam na żadne przejście się nie natknąłem natomiast znalazłem PDA Striełoka i dostałem wiadomość o przejściu z pod monolitu na CEA1 oraz żeby pogadać z Doktorem, czy to ta sala? wg tego co piszesz przejście powinno się znajdować tam gdzie jest celownik na zrzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 Przejście to ten niebieski znacznik na mapie z sali wcześniej, ale z tego co widzę na twojej mini mapie nie ma przejścia. Jesteś pewien że dostałeś przejście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @Lycoris Radiata oficjalnie przejścia nie dostałem ale górnik mówił że moje PDA jest przy trupie który leży właśnie przy owym przejściu dlatego go szukam, znalazłem jeszcze taki filmik i na nim rzeczywiście jest jakiś trup i zaznaczone przejście ale ja go nie mam, więc nie wiem jak mam odzyskać to PDA, pewnie trzeba pogadać z doktorem i może on daje przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 Przejście dostaniesz po przyniesieniu książki górnika z zapomnianego lasu, a skoro Pda znalazłeś to odnieś je Doktorowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 - a masz questa na znalezienie człowieka od Górnika w Labiryncie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @Lycoris Radiata właśnie ja tej książki mu nie przyniosłem ale jak gadał ze mną to tak jakbym mu ją dał więc uznałem że zadanie się zaliczyło i to olałem i teraz to się mści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 Jak mu książkę oddasz to dostaniesz inne zadanie a wraz z nim przejście do Labiryntu, Pda Striełoka to całkiem inna linia zadań (Recepta na żywe serce) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @cez137 - musisz albo cofnąć sie w zapisach , albo poszukać książki ( jest obok helikoptera w lewym dolnym rogu mapy) bo inaczej nie uruchomisz ciągu zdarzen dla nastepnych questów, i to tych najwazniejszych... Zasadniczo zamkniesz sobie główna linię Solianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 @Lycoris Radiata @boberm o losie jedyny, ale sie naszukałem tej cholernej książki, w życiu bym nie pomyślał że jest w tym rogu, dobra mam ją, myślę że teraz wreszcie ruszę z fabułą, przy okazji wyczyściłem las z kontrolerów także 2 zadania na jednym wejściu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 witajcie, mam znowu kilka pytań 1. Pamiętam z NS16 że z Arharą był jako taki problem, przypomnijcie mi proszę kiedy on się pojawia na Agro bo oczywiście go nie ma tam gdzie miał być 2. Gdzie jest sejf w bazie wolności z zadania dla Kuziecowa i fleszka do niego? czy to ten z foto? obstawiam że nie 3. Na którym słupie jest ta teczka dla Kuziecowa? na słupach obok heli nic nie zauważyłem poniżej opis zadań żeby było wiadomo co i jak Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @cez137 1. Arhara - po rozmowie z Danem na Bagnach.... 2. Pierwsze piętro po prawej . Kod znajdziesz w kawiaturze fortepiana :-)) 3. Teczka pojawia sie randomowo ..... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @boberm no właśnie, z tym danem to też mam problem nie lada, bo on jest powiązany z tym zadaniem z najemnikami, tyle razy już byłem na tych bagnach a dana ani śladu w bazie czn, gdzie on jest i kiedy się pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @cez137 - Dan nie pojawia się na bazie CN. Jak będziesz wykonywał zadanie na broń dla Swibłowa, to pojawi sie w trakcie onegoż- ale nie na bazie:-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @boberm na którą broń? Na ten karabin od bandytów czy ten cały majdan co on tam chce? To pierwsze spieprzyłem tzn nie do końca ale mam to w niezaliczonych, po prostu nie zrobiłem tego po cichu, a drugiego jeszcze nie wziąłem w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @cez137 - jeżeli nie masz zaliczonego questu na karabin , to w trakcie nie pojawi się Dan , ergo -nie dostaniesz questu na Arhare , ergo- nie spotkasz Arhary , i tak dalej ...... Podpowiem sposób na ciche działanie - na zbiornik przy budynku , potem wejdz na dach , i dziurą wskocz po cichu do srodka , i plecak masz nieledwie na wyciągnięcie dłoni ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) @boberm coś takiego mam z tym karabinem A może on gdzieś jest a ja nawet nie wiem i go szukam w bazie? gdzie ten Dan się pojawia? Edytowane 18 Lutego 2021 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @cez137 Nie zaleca się mieć zadań fabularnych w niewykonanych... Musisz cofnąć się w zapisach by wykonać te zadania. Zadanie na pkm jest ważne, bo bez niego nie pojawi się Dan i leżysz. A to drugie zadanie od Kuznieca też jest istotne, bo może Ci niespodziewanie zablokować informację od majora o schowku z notatką z szyfrem, który będzie potrzebny do odnalezienia jego finalnego schowka z wojennym fotoalbumem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Dan pojawia się na składzie maszyn na północy mapy. Tam gdzie w CN czystym była baza renegatów. I tak jak chłopaki piszą najpierw zrób zadanie na PKM od CN a jak wrócisz tam jeszcze raz po zaliczenie zadania to będzie tam na Ciebie czekał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 godzinę temu, cez137 napisał: @boberm coś takiego mam z tym karabinem A może on gdzieś jest a ja nawet nie wiem i go szukam w bazie? gdzie ten Dan się pojawia? https://www.youtube.com/watch?v=mLBdfc1dp6I Karabin -tu masz pokazane jak to zrobić. BTW; - aby łatwiej Ci było w przyszłości . Poniżej masz link do pomocy w przechodzeniu Op-ka https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_obedinennyj_pak_2_1_op_2_1_osnovnye_nps/9-1-0-694 Wrzuć to sobie w translator np ten ;https://www.deepl.com/translator 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @cez137 Prawdopodobnie dostałeś CZ550 od Swiblowa, to przyda ci się do tej misji z PKM, ja to tak zrobiłem że ustawiłem się na takim kamyczku przy moście i wszystkich bandytów wystrzeliwywałem, oni nie zauważą trupów, bo to jest OPek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @wariat @Ignachinio @boberm @Dr_Sztychowka panowie, z tego co ja pamiętam to ja wykradlem im ten karabin i dałem Swiblowowi tylko nie zrobiłem tego po cichu, już nie pamiętam teraz co on mi tam za to dał ale karabin dostał, o cofaniu się w zapisach nie ma mowy bo to zadanie to było bardzo wcześnie w opku i musiałbym się cofnąć praktycznie na sam początek a to w ogóle nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Zadania muszą być wszystkie wykonane, ja tak miałem że zawaliłem na początku zadanie na pda krysiuka u kuźniecowa i potem na późnym etapie gry wariat mi musiał pomagać to ogarnąć bo miałem zablokowaną fabułę Nie wiesz o tym z ns2016? Edytowane 18 Lutego 2021 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi