wariat Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 7 minut temu, suchyyy1 napisał: Gg bierze zadanie od kuzniecowa na jakąś manierkę, fiolkę w sarkofagu w pomieszczeniu z minami. U mnie mam oddać Kuzniecowowi 30 AK a reszta zrobiona a tego kwesty nie ma i mamy podobny poziom gry Kwest u Kuznieca na ten pojemnik w Sarkofagu dostaniesz u niego gdy będziesz miał aktywne zadanie "ucieczka z zony" od Fotografa. Będziesz je musiał wykonać by major załatwił Fotografowi helikopter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 W sytuacji gdy Sacharow stoi zbyt daleko, można spróbować rozmowy z nim w przysiadzie, lub głębokim przysiadzie, tak aby nasza głowa była poniżej okienka. @suchyyy1 Co Ci pomogło na ten znikający HUD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 2 godziny temu, kondotier napisał: W sytuacji gdy Sacharow stoi zbyt daleko, można spróbować rozmowy z nim w przysiadzie, lub głębokim przysiadzie, tak aby nasza głowa była poniżej okienka. @suchyyy1 Co Ci pomogło na ten znikający HUD? Zrobiłem kopię sejwów i usunołem grę i ponowna instalacja. Pomogło, a może pomoże samo usunięcie pliku ustawień gry user ale nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Wlazłem do Sarkofagu , przeczytałem dokument Striełoka , wziąłem teleporter na MW .... a czaszek - teleportów nima. Lekko przelała sie czara goryczy i oczekiwań na nowe doznania , których raczej nie będzie. Odechciało mi się łażenie tymi samymi sciezkami w Soli , Op-ku , NS 2016 i w obecnej ciut niewydarzonej wersji , zmuszającej gracza do czitowania aby zachować grywalność tej odsłony Solianki. Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 OP 2.1 mnie ciągle zaskakuje, ale jak bardzo może być problematyczne szukanie Tchórza ... sprawdziłem temat i pisaliście że przy przejściu do agro chodzi sobie z kontrolerem . Widziałem mapkę wstawioną, ale po przejściu tam tylko mutanty i zwykłe zombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Naznaczony powinien coś powiedzieć w tym miejscu i pojawią się pewne efekty dźwiękowe, miałeś coś takiego? Wystrzelaj wszystkie zombiaki, jednym będzie tchórz i zadanie zaliczone Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 17.08.2019 o 22:32, suchyyy1 napisał: Panowie czy jeśli np kuzniecowowi wykonam wszystkie cykliczne kwesty to czy dostanę jakieś kolejne ważne zadanie i czy tak jest z kluczowymi postaciami ??? Daje jeszcze parę zadań, np szyłki na CEA-2 albo PPZR na CEA-1 ogólnie przydatny typek. Tylko trzeba uważać na jego kompanów szczególnie ,,nowi" uwielbiają strzelać do naszego bohatera. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @Ignachinio dziękuje za odpowiedz, a ktoś wie co zrobić by dostać kwest na lekarstwo Kałmuka który otworzy nowe przejścia, i Docent daje wskazówki, kwest na schowek w x-16, ale co muszę najpierw zrobić by ta opcja dialogową się pojawiła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 8 minut temu, suchyyy1 napisał: a ktoś wie co zrobić by dostać kwest na lekarstwo Kałmuka który otworzy nowe przejścia A zacząłeś fabułę na egzo Czarnego Doktora? Przynosiłeś art z Radaru Wilkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak dałem wilkowi ale co dalej szukam po rosyjskich forach i nic. Mam iść do x-16 po pancerz który Krzyż tam schował i podobno Docent mówi coś o schowku w toalecie w x-16(schowek Krzyża???) Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Gdzie jest schowek bandyty w x18 Ten od żyły zaraz po zadaniu z wykrywaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) @suchyyy1 Tak, w x16 w toalecie w tym pomieszczeniu gdzie znalazłeś trupa ducha, znajdziesz tam notatkę Ariadny, póżniej na Agro i stamtąd na Bagna (odblokujesz przejście) pogadasz z Ariadną, idziesz do Kałmuka i dostaniesz przejście Jantar - Wsch. Prypeć. @Zwinny Zobacz tutaj Spoiler Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 35 minut temu, Zwinny napisał: Gdzie jest schowek bandyty w x18 Ten od żyły zaraz po zadaniu z wykrywaczem Na samym dole labu w którymś z zaraz po zejściu masz 3 korytarze w jednym z nich patrz w górę są tam kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Panowie ktoś zrobił zdjęcia dla fotografa? Z których miejsc jakie ujęcia powinny pasować. Bo jak debil biegam z aparatem po radarze i dupa blada.. nic nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @Ignachinio Patrz tutaj Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Czy pora dnia ma znaczenie? Robię fotkę na radze w nocy i nie chce mi się zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) @Ignachinio A nie masz opisane w zadaniu o jakiej porze masz robić niektóre zdjęcia? Albo popatrz na tym filmiku o której godzinie mniej więcej gość robi te zdjęcia. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Czy wam też praktycznie co chwilę wywala grę z coraz to ciekawszym logiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 8 minut temu, Gh0sTp napisał: Czy wam też praktycznie co chwilę wywala grę z coraz to ciekawszym logiem ? Jakie wyloty? Ten mod jest bardzo stabilny. Jestem na jego ukończeniu (ociągam się) i na całą grę miałem ich zaledwie kilka. Więc nie wiem o czym mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, Gh0sTp napisał: Czy wam też praktycznie co chwilę wywala grę z coraz to ciekawszym logiem ? Zmniejsz tekstury, rozdziałkę i oświetlenie, u mnie i kilku innym graczom pomogło Tak poza dużymi wymaganiami to mod jest stabilny, jeszcze nie miałem problemów ze skryptami albo wpadającym przedmiotem pod tekstury jak to miało miejsce w ns2016 Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @wariat przy próbie założenia artefaktu z klasy rubinowych ( Bateryjka, Sprężyna itp ) a są one mi potrzebne dla naukowca w barze by otrzymać detektor ... Expression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : script_engine.cpp Line : 79 Description : <no expression> Arguments : LUA error: ...-2.1\gamedata\scripts\callbacks\callback_drop.script:9: attempt to call field 'drop_artefact' (a nil value) stack traceback: 2. Przy próbie założenia snajperskiego LRS-300 czy jak mu tam. Przez te problemy wisi mi sporo zadań :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @Gh0sTp Ja kiedyś też miałem taki problem z tymi rubinowymi artefaktami że jak go podniosłem albo wziąłem ze schowka to miałem wylot, ale to było na samym początku jak mod wyszedł, nie było jeszcze wtedy żadnych patchy. Ale pózniej ten problem był rozwiązany w patchach. Nie wiem co u Ciebie może być nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @wariat wgrałem patch 8.0 i 8.2 gram na wersji z odblokowanym antycheat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W sumie to jeden bug mam, jak próbuję założyć na pas artefakt albo część mutanta kiedy mam zajęte wszystkie sloty to jest wylot Gram na 7.3 i pewnie w nowszych to ogarnęli tylko co z tego skoro nie mogę wgrać patcha bo instalator moda nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Panowie pytanie za 100 punktów gdzie mogę spotkać za 1 razem volazara, albo co zrobić by go spotkać i gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi