Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Na Magazynach są dwa helikoptery.. muszę poszukać Spoko szukam sobie. Który fotograf, trup jednego jest w podziemiach agro a drugi pojawia się na NT w grocie Ginekologa. Bardzo chciałbym pomóc ale gram na 7.3 Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio Na magazynach jest 1 przy helikopterze drugi jest na przystanku w obozie najemników. @suchyyy1 to podaj zapis, mam ver. 8.0 ale zapisy będą działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Czyli na Kordonie też może być na przystanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Na 100% jest Przecież masz w opisie żeby szukać przy śmigłowcach i na przystankach Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 To dzięki za podpowiedź, na lokacjach typu Zakład albo Plac też jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, Ignachinio napisał: na lokacjach typu Zakład albo Plac też jest? Nie, na tych "nowych" lokacjach które dodaje ver, 2.1 nie ma. Na poprzedniej stronie @suchyyy1 podał Ci link do poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @wariat-za 10-15 min. usunołem grę i instaluję od nowa by pozbyć się Developer Mode. 1\3 już zainstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, suchyyy1 napisał: instaluję od nowa by pozbyć się Developer Mode. Więc nie wiem czy będę mógł pomóc, bo jak Ci zrobię zapis u siebie to dev mode będziesz miał widoczny. U mnie to cały czas jest, nie pozbywałem się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zobacz te zaraz wrzucę nowe deja vu.savdeja vu.dds @wariat tu są właściwe zobacz czy Ci pójdzie. Jakie masz dodatki, Developer mode dalej jest. lipa.ddslipa.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Co mam Ci sprawdzić na tym zapisie, z czym masz problem? Arty Strieloka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak i zdjęcie anomalii radomowego obłoku I czy wam też mocno gra obciąża kartę graficzną mam 8gb grafiki i wszystko jest użyte i muszę grać troszkę powyżej średnich. Wy też tak macie?????? Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Trzymaj lipa1.dds lipa1.sav Zrobiłem tylko zdjęcie tej anomalii (nawet daleko nie musiałem szukać). A co do schowka z artami to jest problem. Nie pojawia się. Ale wydaje mi się że będziesz mógł go zgarnąć dopiero jak będziesz miał zadanie znależć ostatni schowek Strieloka "w niebie nad radarem". Po ten schowek i tak będziesz musiał na anteny włazić to zgarniesz je obydwa. Ja tak robiłem u siebie i nie było problemu, schowek się pojawi. Tak więc szukaj schowków strieloka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @wariat- super dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio Przynajmniej ja znalazłem w ustawieniach takie coś, jak wybór pogody na różnych lokacjach. W tych to ustawieniach jest wybór częstości emisji i godziny grozy. I parę jeszcze innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Przydałby się jakiś trick na wyłączenie godziny grozy, z ustawień mi nie działa Strasznie to denerwuje gdy chcę przespać noc to prawie za każdym razem się włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Odblokowanie antyczita z #pobieralnia spowodowało błędy w tłumaczeniu i wylotu przy spawnie kilkunastu przedmiotów/broni/artefaktów ? chyba trzeba zagrać bez ułatwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 9 minut temu, Zwinny napisał: Przydałby się jakiś trick na wyłączenie godziny grozy, z ustawień mi nie działa Strasznie to denerwuje gdy chcę przespać noc to prawie za każdym razem się włącza Przy niższych poziomach da się wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 8 minut temu, suchyyy1 napisał: Przy niższych poziomach da się wyłączyć Chodzi ci o poziom trudności? Gram na najniższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Zwinny a dałeś uprawnienia folderowi gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja nigdzie tego nie znalazłem @kondotier nie mam takiej opcji w grze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @wariat @Ignachinio Górnik mi nie dał recepty na skalp a mam za zadanie mu właśnie ten artefakt dać i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Zwinny Za zadanie na... wideorejestrator (?) czy coś takiego z bazy bandytów w DM Woronin daje artefakt, ale nie jestem pewien czy to właśnie ten Skalp Kontrolera. Ktoś na pewno daje receptę na niego, myślałem że właśnie Górnik. Zaraz sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 26 minut temu, wariat napisał: @Zwinny Za zadanie na... wideorejestrator (?) czy coś takiego z bazy bandytów w DM Woronin daje artefakt, ale nie jestem pewien czy to właśnie ten Skalp Kontrolera. Ktoś na pewno daje receptę na niego, myślałem że właśnie Górnik. Zaraz sprawdzę u siebie. Właśnie przypadkiem wpadłem na naukowców w zakładzie metalurgicznym, oni mają dać receptę na skalp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Zwinny napisał: Właśnie przypadkiem wpadłem na naukowców w zakładzie metalurgicznym, oni mają dać receptę na skalp To bardzo dobrze A mógłbyś konkretniej co to za naukowcy i w którym momencie gry? Bo ja już nie pamiętam OP na wyrywki. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, wariat napisał: To bardzo dobrze A mógłbyś konkretniej co to za naukowcy i w którym momencie gry? Bo ja już nie pamiętam OP na wyrywki. Zaraz przy wyjściu z zakładu na bagna jest tunel po prawej zakryty krzakami i tam siedzą, zagadując do niego włączył się dialog że przybywam od sacharowa w sprawie przyrządu, musiał mnie dawno wysyłać bo też nie pamiętam Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi