wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @Gh0sTp Nie wiem. Nigdy nie miałem takiej sytuacji. Jedynym npc jakiego ożywiłem żywym sercem był Chemik w Zapomnianym lesie, dostałem za to osiągnięcie i zadania cykliczne od Chemika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @boberm dziękuje, drogi układ, ale co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 A może w plikach da się coś zmienić by zakończyć kwest na zdjęcia. Panowie poradzicie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, suchyyy1 napisał: A może w plikach da się coś zmienić by zakończyć kwest na zdjęcia. Panowie poradzicie coś Da się... Tylko po co? O które zdjęcia chodzi? @Gh0sTp To jest patyczak. Musisz celować mu prosto w oczy (zielone) wtedy go zabijesz. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 co to jest ? i czemu nie mogę tego zabić ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) @wariat-jak byś nie widział na 1 oko a na 2 40% też byś miał problemy. Tak to nie jest wytłumaczenie ale gorsze od realizmu A brakujące zdjęcia to wilk, bagienny mięsacz, żółty arachnid, bagienny pełzacz, ognisty poltergrist, pełzający poltergrist, skaczący pseudogigant, dorosły burer, karlik, wilcza chimera, zarażony zombie, czarny bibliotekarz, łuskowy szpon śmierci Karlika już zrobiłem i dorosłego burera też I jeszcze jedno, by fotograf się pojawił w grocie co mam zrobić???? Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Robienie zdjęć w tym modzie to jest jakiś rak, jak dobrać kadr żeby zaliczyło mi zadanie z elektrycznym kontrolerem na cea1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) @Zwinny Musisz robić mu zdjęcie z około 10 - 15 metrów (odległość powinieneś mieć w opisie zadania) i bez zbliżenia. Staraj się celować trochę poniżej głowy. A jak jednemu nie możesz zrobić zdjęcia, to spróbuj sfotografować innego. Jest ich trzech. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Obok tego miłego kontrolera pokazuje się napis" oddać butelkę wódki" klikam i nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 10 minut temu, Gh0sTp napisał: Obok tego miłego kontrolera pokazuje się napis" oddać butelkę wódki" klikam i nic :( U mnie też tak było z początku klikałem i nic, dopiero wiele questów dalej kliknąłem i wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Młody Alkoholik bierze butle co 12 godzin , o czym wspomina w rozmowie . Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Wie ktoś może jak wygląda sprawa z ucieczką Fotografa z zony? Odlot śmigłowca już umówiłem, a w ekwipunku mam wszystko co potrzebne a Fotograf nie chce o niczym gadać. Podpunkt zadania "zebrać rzeczy z listy" z jakiegoś powodu nie chce się zaliczyć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to że może potrzebny jest inny detektor artefaktów (Mam Detektor artefaktów, a w opisie jest napisane "Zwykły detektor artefaktów") Kojarzy ktoś może o co może ty chodzić? i jeśli faktycznie o detektor to gdzie można znaleźć ten "zwyklejszy" od tego który mam? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @PainChiller Musisz mieć taki detektor Spoiler I nie zapomnij że musisz dać mu też dozymetr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Czyli mam wszystko jak w zadaniu... ale mimo to z jakiegoś powodu go nie zalicza. Czy to może być spowodowane tym że Fotograf będzie jeszcze w przyszłości potrzebny czy po prostu kolejny błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No skoro masz wszystko to nie wiem... Ale jak wszystko zdobedziesz to podpunkt zadania się zaliczy, zaliczyło Ci? Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że najpierw trzeba dla niego wykonać to zadanie ze zdjęciami. Zrobiłeś te fotki dla niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Fotki zrobione już dawno. Jak zdobyłem wszystko to podpunkt ze zdobyciem przedmiotów się nie zaliczył Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 To znaczy że wszystkiego nie zdobyłeś. Hmm... Podaj zapis i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jestem pewien że mam wszystko co potrzebne, upewniałem się kilka razy przed napisaniem posta :/ 1.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @PainChiller Brakuje Ci artefaktu "Młodszy brat giganta" Fakt, w opisie zadania Fotografa tego artu nie ma, ale...Kuzniecow mówił żeby taki załatwić dla pilotów helikoptera. W opisie zadania "Umowa z wojskowymi" jest taki dopisek. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No tak. Teraz wszystko jasne... czyli znowu zawodzi mnie moja pamięć Ponownie dziękuje za pomoc :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @PainChiller A żebyś nie musiał już tyle ganiać, tu masz swój zapis, art już zrespiony. 1 2.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Najlepsze jest to że Art cały czas był schowany w pojemniku na arty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @boberm wybacz, nie znam rosyjskiego a napisy mi się nie pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witam czy da się zrespić konkretne mutanty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @suchyyy1 da, sam próbowałem do jednego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi