suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 minut temu, Gh0sTp napisał: @suchyyy1 da, sam próbowałem do jednego zadania. A znasz może nazwy mutantów by je zrspić wilk, bagienny mięsacz, żółty arachnid, bagienny pełzacz, pełzający poltergrist, skaczący pseudogigant, wilcza chimera, zarażony zombie, czarny bibliotekarz. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @suchyyy1 próbowałem tylko zwykłe typy mutantów, gdyż nie byłem pewien czy nie będzie wylotów. Jak usiądę sobie do OP 2.1, to zobaczę to na spawnerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 6 minut temu, Gh0sTp napisał: @suchyyy1 próbowałem tylko zwykłe typy mutantów, gdyż nie byłem pewien czy nie będzie wylotów. Jak usiądę sobie do OP 2.1, to zobaczę to na spawnerze Chodź mi o to by fotograf się pojawił w grocie na NT, a nie wiem co mam zrobić?? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 21 minut temu, Gh0sTp napisał: próbowałem tylko zwykłe typy mutantów, gdyż nie byłem pewien czy nie będzie wylotów. Jak usiądę sobie do OP 2.1, to zobaczę to na spawnerze Jak będziesz miał wyloty przy spawnie mutantów, to spróbuj zrespić sobie ich embriony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @wariat wydaje mi się że spawner koliduje z niektórymi częściami OP, bo wiele jest przedmiotów które po próbie spawnu, ładują wylot do puplitu. Przykładem są artykuły z cyku Rubinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Gh0sTp ja nigdy nie miałem problemów ze spawnem, nigdy przy tym nie wyleciałem do pulpitu. Więc wychodzi na to że to tylko u Ciebie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 a próbowałeś spawnować arty z tej serii co wyżej wymieniłem i oddać je NPC/ przejść na inną lokację czy wyrzucić ? Jak masz jakieś rozwiązanie, chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Po prostu respiłem i zanosiłem npc. Bez żadnego problemu. Nie wiem o jakie rozwiązanie Ci chodzi. "wyrzucać" artów to nie wyrzucam ale w schowkach mam pełno. Rubinowych tez. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Na moim przykładzie dla Docenta jest zadanie na rubinowa bateryjkę czy jakoś tak, miałem jedną i zaniosłem. Podczas dialogu i oddania = wylot i tak jest z połowa przedmiotów ze spawnera xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam takie pytanie - Czy Radiowiec po otworzeniu swojego sejfu będzie do czegokolwiek jeszcze potrzebny? Pytam ponieważ za każdym razem jak wchodzę do Prypeci ten wybiera się z kolegami na miasto i albo wygrywa darmową amunicję od Monolitowców albo biegnie przybić piątkę z jakimś Bibliotekarzem. PS: Nawet jeśli by się okazało że nie jest - czy jego śmierć może w jakiś sposób zabugować skrypty co spowoduje "uszkodzenie" przyszłych zadań z nim związanych? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @PainChiller Jak otworzy sejf w przedszkolu to już nie będzie potrzebny. Ja pózniej nie zwracałem na niego uwagi, nie wiem czy u mnie zginą czy nie. Żadnych zadań to nie zablokuje bo już nie będzie Ci potrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 FATAL ERROR [25.08.19 21:21:53.246] [25.08.19 21:21:53.246] [error]Expression : fatal error [25.08.19 21:21:53.246] [error]Function : CInfoPortion::load_shared [25.08.19 21:21:53.246] [error]File : InfoPortion.cpp [25.08.19 21:21:53.246] [error]Line : 128 [25.08.19 21:21:53.246] [error]Description : <no expression> [25.08.19 21:21:53.246] [error]Arguments : ENGINE Crush! See log for detail! No niestety wgrałem od kolegi @wariat antyantyczita 8.0, wszystko pięknie/ ładnie ale jak podchodzę do Garika bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 A czy to tylko raz Cię tak wywaliło czy kilka razy próbowałeś podejść i za każdym razem tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 3 minuty temu, wariat napisał: A czy to tylko raz Cię tak wywaliło czy kilka razy próbowałeś podejść i za każdym razem tak? kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Podaj swój zapis z baru, spróbuję podejść do niego u siebie na Twoim zapisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nie wiem czy problem rozwiązany ale u mnie Wilki często pojawiają się w późniejszym etapie gry gdy przez jakiś czas nie wchodzę na lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nie u mnie jak było tak jest. nie ma chętnych do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ma ktoś może jakiś zapis przed x10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Gh0sTp napisał: Ma ktoś może jakiś zapis przed x10 ? Tak chodzi Ci o 1 wizycie w x10? Mam wer.8.2 czity na artyi udzwig jak Cię interesuje I pytanko do wszystkich czy u Sidora mam przyjąć to zadanie na zdjęcia mutków i anomalii by fotograf w grocie się pojawił. Niktnie potrafi powiedzieć czemu nie mam fotografa w grocie na NT Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 możesz wstawić, zobaczę czy będzie mi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zadanie na bizony anomalne dla krzyża jest jakieś istotne w fabule? Nie mogę ich za nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 21 minut temu, suchyyy1 napisał: Nie u mnie jak było tak jest. nie ma chętnych do pomocy. Jak masz tak duży problem z zadaniem na te zdjęcia to daj aktualny zapis, załatwię Ci to. 5 minut temu, Zwinny napisał: Zadanie na bizony anomalne dla krzyża jest jakieś istotne w fabule? Nie mogę ich za nic znaleźć Ja dla niego nie wykonywałem żadnych zadań i w niczym mi to nie przeszkadzało. Więc raczej nie jest istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) dzien 27. autozapis wysypisko - kordon.sav @wariat chodzi mi o fotografa z groty na NT nie ma Go tam i nie wiem czemu co mam zrobić by się tam pojawił. fotki robię ale oficjalne zlecenia u Sidora nie przyjołem. Co zrobić by zobaczyć fotografa Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Masz zapis zdjęcia zaliczone dzien 27. autozapis w.sav A co do Fotografa to nie wiem konkretnie kiedy się pojawia. A czemu tak Ci się do niego spieszy??? Grając w OP 2.1 pośpiech może Ci jedynie zaszkodzić. Na dobre nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) @wariat-przepraszam Cię ten zapis nie był dla Ciebie. To był zapis dla @Gh0sTp. U mnie Kieł zginął na cea-2 a fotografa nie ma. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi