Ignachinio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Uuu czyli nie będę miał tak świętej spluwy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Dwa Pytania. 1. Gdzie są dokumenty dla Woronina przy x18 ? 2. Gdzie jest schowek od Pietrenki za znalezienie piersiówki ? EDIT1 co do tych dokumentów. Nie mogę się do nich dostać, gimnastykowałem w każda stronę i nic :/ Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 14 minut temu, Gh0sTp napisał: Dwa Pytania. 1. Gdzie są dokumenty dla Woronina przy x18 ? 2. Gdzie jest schowek od Pietrenki za znalezienie piersiówki ? Jeśli o ten schowek woronina ci chodzi to walizka jest wciśnięta w żurawia na dole pod takimi jakby puszkami rozdzielczymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Panowie gdzie w Prypeci (wschodniej) leży ten P-demol czy jak mu tam ten lek dla Kałmuka Bo pod krzesłem tam gdzie zawsze leżała skrzynka ale w niej nic takiego nie było :( Tematu nie ma . Był Mój błąd. Pytanko jak wyjść poza mapę we wschodniej Prypeci? BO najprawdopodobniej mam tam schowek kolekcjonera Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Pytanko jak wyjść poza mapę we wschodniej Prypeci? BO najprawdopodobniej mam tam schowek kolekcjonera Tu masz wszystkie lokalizacje na we Wschodniej Prypeci: Spoiler A co do wyjścia z lokacji oglądaj od 3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jeszcze jakby dało radę podesłać schowek Łowcy we Wschodniej Prypeci bo gram na 7.3 i zamiast opisu mam krzaczki. A i najważniejsze mam wszystkie części mutantów komu to odnieść w zadania na bioradar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Ignachinio Części mutantów oddasz Docentowi ale chyba dopiero wtedy jak zdobędziesz wszystkie schematy bioradaru. A tu masz schowek Łowcy: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Oki doki dzięki Taki spoiler widzę jest w nim czerwony mózg kontrolera rozumiem, że jak go będę miał nie muszę iść do X-8 dla Dimaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 10 minut temu, Ignachinio napisał: Taki spoiler widzę jest w nim czerwony mózg kontrolera rozumiem, że jak go będę miał nie muszę iść do X-8 dla Dimaka? Jeżeli chodzi o składniki dla Kałmuka to możesz zanieść ten. Ale dodatkowy "móżdżek" z X 8 nie zaszkodzi A i nie wiem czy do recepty na embrion Cienia nie trzeba takiego mózgu. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Oki przejdę się i tam i oczyszczę to x-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Gdzie na cea2 jest brat cienia monolitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Przy wejściu na lokacje od strony sarkofagu stoi pod reaktorem Pod samym sarkofagiem. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 18 minut temu, Zwinny napisał: Gdzie na cea2 jest brat cienia monolitu? Tam gdzie się pojawiłeś przy pierwszej wizycie na CEA-2, (jak wyszedłeś ze sterowni monolitu) z prawej strony na budynku są takie ogromne filary, pomiędzy nimi go znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Zwinny dokumenty zlokalizowałem, ale za cholerę nie mogę ich podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Gh0sTp Chodzi Ci o walizkę dla Woronina? A próbowałeś takim sposobem ją podnieść? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) @wariat u mnie są przesunięte w głąb, ale spróbuje EDIT. dokumenty mam, idę szukać ukrytego pomieszczenie z wideo rejestratorem Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam czy ktoś wie czemu Aaz nie ma dialogu na tą walizkę i białą chimerę. co mam zrobić>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @suchyyy1 A wykonałeś wcześniejsze zadania na Jupiterze? Notebook dla Aaza i PDA Dimaka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @wariat jeszcze nie. Po zakończeniu ich dostaną ten kwest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Czyli że pierwszy raz jesteś na Jupiterze? Zakończ kwesty o których napisałem, przynieś mu notebooka i znajdż PDA Dimaka, rozlicz te zadania i do niego wróć. Powinien pojawić się wtedy dialog na kluczyk w wieży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Oki tak zrobię. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dziś się pochwalę, na ATP jednym strzałem z Mosina położyłem na raz dwóch bandziorów w egzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Gdzie jest PDA striełoka w sarkofagu ? tam jest tak jasno, że nic nie widzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Gh0sTp W Sarkofagu znajdziesz notatkę Strieloka i teleport. A to gdzie szukać PDA, masz napisane w notatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @wariat dziękuje ale mam jeszcze jedno pytanie. O jaką polanę chodzi w zadaniu na lekarstwo dla kota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi