Zwinny Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Ja mam 7.3, nie wiem jak wariat Jak ktoś gra też na 7.3 to mam prośbę żeby u siebie zaliczył ten quest Edytowane 29 Września 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Chyba problem leży w dodatkach. Co prawda mam 8.0 ale zapisy działają bezproblemowo z 7.3 i 8.2. @Zwinny napisz do @Ignachinio, z tego co wiem on też toczy na wersji 7.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Problem rozwiązany, wystarczyło cofnąć się w zapisach do wejścia na lokację i przejść to jeszcze raz. Gra śmiga płynnie. Gdzie to wideło dla Dimaka.. wrzuci ktoś filmik czy coś bo mi to nic nie mówi dom przy rowku... Edytowane 29 Września 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 32 minuty temu, Ignachinio napisał: Gdzie to wideło dla Dimaka.. wrzuci ktoś filmik czy coś bo mi to nic nie mówi dom przy rowku... Nie mogę znalezć żadnego filmu... Jak idziesz od strony Czerwonego lasu, to w domu przed rzeką, na schodach przy wyjściu z domu, w drewnianej skrzyni. Tam u mnie był. Ale jest też wariant, że w domu za rzeką.... Tam to nie wiem gdzie może być. Musisz dokładnie szukać. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Pasi był tam w skrzynce.. Gdzie to twórcy moda tego nie skitrają byle człowiekowi utrudnić.. To poradź mi jeszcze jak cyknąć fotkę Radnonowego Obłoku i dymu z pola.. bo za ch.. nie idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 7 godzin temu, Ignachinio napisał: jak cyknąć fotkę Radnonowego Obłoku i dymu z pola.. bo za ch.. nie idzie.. Próbuj podchodzić z różnych stron, w końcu się uda. Mi samemu trochę to zajęło, wypstrykałem przy tym parę magazynków, ale w końcu się udało. Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Oki Doki czyli żadnego poradnika jak to zrobić nie ma? Podejść zupełnie pod anomalie, stać dalej? Jak cykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) W opisie zadania masz opisaną odległość od anomalii. Włącz sobie w opcjach pokazywanie odległości od celu i rób fotki z określonego dystansu. Znalazłem film. Zobacz tutaj: Spoiler Edytowane 30 Września 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Gdzie jest schowek doświadczonego stalkera w czerwonym lesie? Już znalazłem, był na drzewie obok anomalii tej z clear sky Edytowane 30 Września 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @wariat za schowek w magazynie dziękuję, zaraz poszukam A ktoś może mnie naprowadzić na poradnik by kontynuować szukanie skrytek Volzara w Wschodniej Prypeci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @Zwinny Na takim garbatym drzewie przy tej dużej anomalii, za obozem Łowców. Lepiej zaopatrz się w sporo amunicji jak się po niego wybierasz. @Gh0sTp Trzymaj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @wariat zebrałem ten schowek z czerwonego lasu, o który pytał kolega. Zadanie pozostaje nie rozliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Teraz, Gh0sTp napisał: zebrałem ten schowek z czerwonego lasu, o który pytał kolega. Zadanie pozostaje nie rozliczone. To zadanie tak ma, nawet w OP-2 tak było, że zadanie nie zalicza się od razu. Nie ma co się przejmować. Przy następnej wizycie w Czerwonym lesie powinno Ci sie "samo" zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ech frycel nadal nie chce się przesunąć, da się jakoś włączyć noclip i go ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Gram na wersji 7.3 chyba jako ostatni jak coś.. a z czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Na poprzedniej stronie wstawiłem zapis, spróbuj podejść do piwnicy gdzie siedzi anderson i oddać mu konsolę, chodzi o fryca co pilnuje wejścia, zaciął się i nie mogę wejść U wariata o dziwo ruszył ale jest jakaś niezgodność w save u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jakie masz dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) @IgnachinioUdźwig większy o 20kg i więcej ammo w trupach Edytowane 1 Października 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Zainstalowałem patcha 8.1 ale w menu nadal wyświetla się że mam 7.3, save od wariata też nie działa i nadal nie mogę się dostać do andersona, próbowałem też usunąć czity Nie mam już pomysłów Edytowane 1 Października 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 zerknę zaraz, ale mam więcej artów i nie tępiące się noże może coś to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Zwinny W tym modzie jest tak, że mimo zainstalowanego antyczita, mod jednak gdzieś to sobie zapisuje " w swojej pamięci " zastosowane czity . I pamięta nawet wtedy kiedy je usuniesz. Nawet postawienie moda od nowa, ale zagranie na starych zapisach tego nie eliminuje i mod za takie kombinacje stosuje kary. Przewiozłem się na takim czymś i od pewnego momentu nie mogłem zabijać mutantów. Kończyło się to wylotem. Albo antyczit nie jest do końca doskonały, albo autorzy jeszcze gdzieś ukryli jakiegoś " antyczitowego robala ". Dla v.8.1 jest oddzielna paczka dozwolonych czitów. Tak że moim zdaniem, przy podwyższaniu patcha moda o ile wcześniej dodawaliśmy jakieś czity, stare zapisy niosące o nich informację będą powodowały problemy. Trzeba by grać od nowa na najwyższym patchu z czitami jemu dozwolonymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie ma mowy że będę grał od nowa, najwyżej cofnę się do pierwszego wejścia na generatory, ale jak to nie zadziała to kończę grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Zwinny Jak zainstalowałeś tego patcha 8.1? Samym instalatorem? jeśli wcześniej miałeś jakieś dodatki, to taka instalacja nie wystarczy. Usuń stare pliki gamedata, zainstaluj patcha 8.1 lub 8.2, potem wrzuć do gry tego rozpakowanego patcha, zmień xCore.dll na ten zczitowany, oczywiście do aktualnego patcha, a potem wrzucaj usprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Panowie o co tutaj chodzi, że wchodzę do Warlabu a tam teleporty od schowków Wolanza aktywne i się do doktora nie mogę dostać. Jak to wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Ignachinio To zrób ten schowek Wolazara w warlabie i teleporty po tym znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi