coles313 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Czego brakuje mi do bycia szczęśliwym posiadaczem plazmowej gąsienicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @coles313 A ten bezoar który pokazujesz, na pewno jest z kontrolera? Bo może to być np. z pseudogiganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @kondotier na pewno jest z kontrolera , pierwszy raz spotykam się z takim problemem a to nie pierwsza solianka w jaką gram . Rozważam zainstalowanie moda od nowa może pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @coles313 Spróbuj z innym spalaczem. Zdarza się, że nie każdy się nadaje. Możesz też spróbować wyrzucić bezorar do niego. Ta metoda też działa. Chyba trzeba to zrobić wsadzając go w odpowiedni slot i tak wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nie wiem czy ktoś to odkrył czy nie Ale w tłumaczeniu musi być błąd bo do plazmowej gąsieniczki potrzebne są... dwa Boazry czy jak to tam się zwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) W dniu 6.01.2023 o 10:39, coles313 napisał(a): Czego brakuje mi do bycia szczęśliwym posiadaczem plazmowej gąsienicy ? Oprócz bezoara(u) ma być śledziona szczura ale tego zarażonego. Sprawdzone przed chwilą. Edytowane 1 Maja 2023 przez tybet64 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi