kobal Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 W przyszłym roku. Jak dobrze pójdzie, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To długo jeszcze poczekam. Ja to wytrzymam ale czy mój komp tego dożyje, ciężka sprawa. Powiem że ten filmik jest super sam grałem w Metro 2033 2 razy i za każdym razem było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Zwiastun jest bardzo klimatyczny ale wolał bym coś zobaczyć z samej gry, bo filmy, filmami. http://youtu.be/urxxIG0oARA Metro: Last Light - Enter the Metro Behind the Scenes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Może za jakiś czas zrobią pierwszego gameplay i zobaczymy co i jak bo ja sam jestem ciekawy czy czasem już nie zbierać kasy na nową kartę graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nowy film, prawdopodobnie opublikowany trochę za wcześnie, bo szybko znika z sieci http://www.dailymotion.com/video/xr4y6f_metro-last-light_videogames?start=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Z głównej strony Metro: Do światła już 27 czerwca! Z wielką przyjemnością ogłaszamy oficjalną premierę kolejnej książki z serii Uniwersum Metra 2033 pt. „Do światła”. O książce możecie przeczytać tutaj, a o autorze tutaj. To nie koniec dobrych wiadomości. Cena książki to tylko 34,99 zł. Do każdego egzemplarza dołączona będzie gratisowa niespodzianka, gwarantujemy, że dla każdego fana Metra 2033 będzie to bardzo interesująca rzecz. Szczegóły będziemy mogli zdradzić dopiero w dniu premiery. Już w najbliższy poniedziałek, 28 maja opublikujemy pierwszy fragment „Do światła” w postaci audi i tekstowej. Jak zwykle zamieścimy też konkurs. Nagrodą będzie nowy gadżet – termos ze stali nierdzewnej z nadrukiem logotypów Uniwersum Metra 2033 i Do światła. Fragmentów opublikujemy 5, tyle samo będzie też konkursów. W każdym konkursie wylosujemy 7 zwyciezców, którzy otrzymają termosy. To nie koniec atrakcji związanych z premierą „Do światła”. Razem z siecią EMPIK przygotowujemy promocję cenową na starsze tytuły Uniwersum Metra 2033. Szczegóły wkrótce. Na forum, tutaj, utworzyliśmy nowy dział poświęcony książce „Do światła”. Zapraszamy do dyskusji, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Na razie to ciut się rozczarowałem Metrem 2034 i tą mutacją, Pitrem. Ale zobaczymy co będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Książka książką a pytanie kiedy wyjdzie gra bo to chyba się liczy tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mi się podobały Metro 2033 i 2034, a Piter wogóle. Wiesz każdy lubi coś innego, ale podobno ksiązka jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie mówię że nie ale ja to bym sobie 1 to zagrał. OK zobaczymy co z tego będzie sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja mówiłem o ksiązkach, gra mnie zainspirowała do przeczytania książek i jak się okazało ksiązką jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Książki nie czytałem nie mam na tyle czasu ale grać w metro grałem. Jeśli książka jest jak gra to warto by może przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Gameplaye Metro Last Light prezentowane na E3 http://youtu.be/FOc9_GWmIjM http://youtu.be/7aRMPctJgss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Jest gra online ( w przeglądarce) Metro 2033 http://game.metro2033.ru/ tylko oczywiście cyrylica. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja dzis zakończyłem metro na Dead City... brak filtrów mnie zniechęcił. Nie mam zwyczaju grać gnając przez mapę byle szybciej , a na poziomie Stalker-trudny nas zapasy nie rozpieszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Panowie gra online http://game.metro2033.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Gameplay rewelacja widzę że graficznie zrobiony super. Podoba mi się ciekawy jestem tylko kiedy będziemy mogli zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Panowie gra online http://game.metro2033.ru/ Dajcie jakieś screeny, u mnie jest czarne okno i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 A ja zabiłem szczura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Co teoretycznie powinienem kliknąć ? Klikam wsio i nic się nie dzieje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ten obok nicku, tylko klikaj spokojnie w domyślie kliknij i czekaj, to gra w przeglądarce więc idze wszytko troche wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tak się właśnie domyślałem, tylko klikałem to spokojnie i niespokojnie i nic. Kliknąłem to i poszedłem wziąć prysznic, przychodzę i nic. Niema się co spuszczać, jak nie zagram to nie zginę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczytuje bardzo powoli, jak dla mnie to za wolno. Szkoda że tylko rosyjskie serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dziś od niechcenia to odpaliłem, udało się, gra załadowana, tylko no sorry 0,73fps XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dosłownie 5 minut temu skończyłem Metro 2033 i podzielę się moimi wrażeniami. Osobiście POLECAM bardzo tą grę każdemu kto lubi wyzwania jak i ponury oraz klimat post apokaliptyczne. Przez całą grę jest z nami zniszczona Stolica Rosji, Moskwa. Pierwsze wyjście na powierzchnię bardzo wyciąga swoim spojrzeniem zniszczona, zimna i jednocześnie piękna. Podczas naszej podróży spotkamy różne postacie jak i ,mutanty [nawet w Stalkerze jest jeden]. Gra nie jest dla młodych ludzi i o słabych nerwach, momentami nawet na weterana Stalka miałem ciarki na plecach w niektórych momentach. Kto grał ten zna Scenę z Cieniemi Dziecka i Mutanta oraz Cienie strzegącymi przejścia. Nie będę się rozpisywał jakie są jeszcze, ale te mi utkwiły w pamięci najbardziej oraz ostania scena gry. Jeszcze raz gorąco polecam METRO 2033 każdemu kto chce przeżyć w dosłownym tego znaczeniu jak może byś kiedyś jak przeciągniemy strunę i sami na siebie ściągniemy zagładę i będziemy mogli tylko Siebie winić za ten wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi