bacenty Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Zgodnie z sugestią - pojawiło się to okno: Potem, również zgodnie z sugestią: Tylko, że później...: I I plik -Shook- sobie wziął i zniknął Dobra, olewam to, najwyżej będę latał w tę i we w tę do skrzynki... Dzięki wszystkim za próby pomocy Edytowane 18 Lipca przez bacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca @Bogudzki Ja mam gorsze parametry PC od Ciebie i wszystkie mody daję nawet na maksa, więc powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Bogudzki - gdybologia stosowana - co by było gdyby?. Postaw i zobacz czy dasz radę zagrać i wtedy się dowiesz więcej niż z teoretyzowania z zakresy w/w gdybologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca @bacenty Trochę przysiadłem do tematu. W załączniku pliki do wypakowania w głównym katalogu gry (w razie systemowego pytania - wyrażamy zgodę na nadpisanie plików) Udźwig jest podniesiony do 150kg: gamedata.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oi691562164334 Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ktoś coś FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:/XRAYENGINE/GitProjects/ixray-vivient/src/xrServerEntities/script_storage.cpp [error]Line : 716 [error]Description : see call_stack for details! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca @OldMan dzięki serdeczne za wrzutkę, wszystko śmiga jak ta lala, co jej się bucik roz...wala. BTW, jestem w Limańsku, w tym domu z duchami, jest tam skrzynka narzędziowa zamknięta na klucz. Szukać klucza gdzieś w okolicy, czy fabuła sama zaprowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Bacenty - klucz jest koło wyjścia na most, wyjscie od strony anten, budowy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Dzięki, @vidkunsen, właśnie miałem pisać, że znalazłem, troszkę mnie wyprzedziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi