ralf237612 Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 ktoś wie jak to jest? ja mam w tej ciemnej dolinie robić zadania dla dzika _ czy rozwala bantów i ratowac tych dwoch powinnosciowcow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 @ralf237612 tak rób o ile dobrze pamiętam to jak wchodziło się do Doliny to gadałeś z Powinnościowcem co stał nad rannym bandytom. Gdy z nim pogadałeś to ruszał robić zasadzkę, a ty dawałeś apteczkę bandycie, a on mówił, że bandyci będą przyjacielscy i w ogóle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 (edited) 1. Ratujesz bandytę. 2. Idziesz z powinnosciowcem, ratujesz drugiego zabijając bandytów. 3. Idziesz do Dzika, płacisz 50 tys. od razu!!!! Uwalniasz drugiego, odprowadzasz ich na wysypisko. Jak kasy nie dasz od razu - to go zabiją bandyci. Wszystko na YT jest. Edited December 2, 2023 by maro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Tylko pamiętaj ze mają kosę. Jak uratujesz go za szybko to go Powinnościowcy rozwalą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 W moim przypadku pojawił się bug i powinnościowiec, który zostaje w oryginale zastrzelony (w bazie bandytów obok dołu), dał nogę od razu na Wysypisko. Drugiego powinnościowca po prostu wypuściłem z celi, a u Dzika nie było dialogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Stalker nie jest dostosowany do tego typu zadań i dlatego się one walą co chwilę. Jak nie zapłacisz to nie wyjdzie. A w Op 2.0 był bug że sami uciekali. U mnie tego z Celi zastrzelili. Na miejscu przyszedł jakiś typ i go zabił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf237612 Posted December 2, 2023 Author Report Share Posted December 2, 2023 teraz miałem jeszcze bardzie egzotycznie zabiłem bandytów przy dole -jeniec zaczął uciekać w różne kierunki..poszedłem do dzika ale o kasie nie było mowy bo mu przyniosłem pojemnik znad śmigłowca rozwalonego...uwolniłem więźnia na dole w celi i też uciekł...biegałem przy nim żeby nikt go nie rozwalił i też pobiegł w siną dal..misje z uwolnieniem powinnościowca odfajczyło jako udaną.... ale dzięki za sugestie Panowie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts