ralf237612 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 ktoś wie jak to jest? ja mam w tej ciemnej dolinie robić zadania dla dzika _ czy rozwala bantów i ratowac tych dwoch powinnosciowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 @ralf237612 tak rób o ile dobrze pamiętam to jak wchodziło się do Doliny to gadałeś z Powinnościowcem co stał nad rannym bandytom. Gdy z nim pogadałeś to ruszał robić zasadzkę, a ty dawałeś apteczkę bandycie, a on mówił, że bandyci będą przyjacielscy i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) 1. Ratujesz bandytę. 2. Idziesz z powinnosciowcem, ratujesz drugiego zabijając bandytów. 3. Idziesz do Dzika, płacisz 50 tys. od razu!!!! Uwalniasz drugiego, odprowadzasz ich na wysypisko. Jak kasy nie dasz od razu - to go zabiją bandyci. Wszystko na YT jest. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Tylko pamiętaj ze mają kosę. Jak uratujesz go za szybko to go Powinnościowcy rozwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 W moim przypadku pojawił się bug i powinnościowiec, który zostaje w oryginale zastrzelony (w bazie bandytów obok dołu), dał nogę od razu na Wysypisko. Drugiego powinnościowca po prostu wypuściłem z celi, a u Dzika nie było dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Stalker nie jest dostosowany do tego typu zadań i dlatego się one walą co chwilę. Jak nie zapłacisz to nie wyjdzie. A w Op 2.0 był bug że sami uciekali. U mnie tego z Celi zastrzelili. Na miejscu przyszedł jakiś typ i go zabił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 teraz miałem jeszcze bardzie egzotycznie zabiłem bandytów przy dole -jeniec zaczął uciekać w różne kierunki..poszedłem do dzika ale o kasie nie było mowy bo mu przyniosłem pojemnik znad śmigłowca rozwalonego...uwolniłem więźnia na dole w celi i też uciekł...biegałem przy nim żeby nikt go nie rozwalił i też pobiegł w siną dal..misje z uwolnieniem powinnościowca odfajczyło jako udaną.... ale dzięki za sugestie Panowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi