tom3kb Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Pojawiła się informacja o planach remake-u moda Обречённый город. Nowe nazwa Обречённый город REMAKE. Oryginał był do Cienia Czarnobyla (więcej informacji o nim w linku poniżej). Nowa wersja ma być przeniesiona na Anomaly 1.5.2. Na razie brak konkretów, poszukiwani są modderzy, którzy chcą dołączyć do projektu. Premiera 2024 lub 2025 rok. Źródło: Temat na Ap Pro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jeden z pierwszych modów fabularnych do CCz (2009 r.). W każdym razie dziwne posunięcie, bo remake ma być na platformie Anomaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Kiedys sie nazywał ten mod left 2 die lub left 4 die Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @vidkunsen eeee chyba ci się coś pomieszało, tamte to zombie apokalipsa zrobiona w sztalkerze. 😏 Chyba, że nie załapałem jakieś ironii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nie, nie pomieszało, miasto to samo, handlarz w tym samym miejscu, te same teleporty, tylko, że w tamtych wersjach było pełno zombiaków. Specjalnie dla ciebie i dla ciekawych źródła tego moda: Left 2 Die, 15.02.2016 - mój i Kondotiera wpis wraz z moim (tłumaczenie własne) opisem: Spoiler Jest to build/mod na którym ty jako gracz się pobawisz w myśl gry pc: left 4 dead a spece/mechaniki moga na tym zbudować pełnowymiarowego moda lekko horrorowatego, dużo krwi na ekranie - dosłownie ale grupy nie podali, dużo broni, muzyka lekko nowa... i haaka paale!!!. Od graczy*: 1/Хрень.Это не мод,а тупое месиво против не менее тупых зомбаков.Даже качать не буду. Huj. To nie mod, głupie mięso przeciw jeszcze głupszym zombiakom. Dalej nie będę grał. 2/ Мод из серии "Здравствуйте я наркоман, и вот мой мод." - Mod z serii "dzień dobry jestem narkomanem, i to jest mój mod" Jednym słowem jednemu się widzi drugiemu nie: de gustibus non discere! * zachowałem i pokazałem oryginalną pisownie postów coby nie było, że ściemniam czy inne takie buraczarskie zagrywki tudzież mongolskie teorie... Miłej gry Link do pierwowzoru w/w moda, teraz juz remake yanek także bez rejestracji: https://disk.yandex.ru/d/pAZYjc8qUbCi7w Z wyrazami uszanowania dla redakcji i chcących zagrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi