Pawel350 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Pomijając fakt strzelania w dzień- strzelając w nocy z tłumikiem huku widać ogień wylotowy... ale nie zawsze każdy go widzi ;] a poza tym "jeden strzał z jednego miejsca" to idealna zasada jak ktoś nie ma tłumika w ogóle mogliby jeszcze dodać mocniejszą zależność odległości strzału- im dalej tym wyżej trzeba celować. Do tej pory to było tylko (chyba) w VSS Vintorez (W SoC- Vintar BC)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zdrastwujta po dłuższej nieobecności. Tak myślałem co by się przydało w nowym Stalkerze i... Chociaż 1/4 gry mógł by być śnieg. Tropienie przyszłych ofiar po śladach, zamiecie że nic nie widać i krew na białym śniegu... To było by piękne. Oprócz tego przydałby się chociaż jeden pojazd, np. jak byś był w dobrych stosunkach z wojskiem to mogli by cię przewieść w jakieś miejsce pojazdem, oczywiście za opłatą. Nie opłacalne by to było w stosunku do zwykłych przewodników więc tutaj nasuwa się nowy pomysł. Brakowało mi przypadków w przeprowadzaniu mnie między lokacjami. Bo ja np, chciałbym podczas podróży z przewodnikiem natrafić na kilka mutantów, albo zasadzkę bandytów. Było by ciekawiej. No, na razie tyle moich pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W jakims modzie byla opcja zwerbowania najemnika, ktory latal wszedzie z toba. Pomysl jest calkiem niezly, ale sprawne wykonanie tego moze byc ciezkie [babolce w stylu zacinania sie naszego kolegi w drzwiach itp.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W jakims modzie byla opcja zwerbowania najemnika, ktory latal wszedzie z toba. Pomysl jest calkiem niezly, ale sprawne wykonanie tego moze byc ciezkie [babolce w stylu zacinania sie naszego kolegi w drzwiach itp.] To było w Sigerous Mod do CoP-a .Wcale nie taka zła sprawa i w miarę bez problemów wszystko chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi