pikt Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Dzień Dobry! Jestem w szpitalu aby zakończyć kwestię dla Kota i kiedy mam zejść niżej w tzw. dziurę (spotkanie z samym czarnym dokiem) robi się niestety crash i nie wiem o co kaman. To już drugie moje podejście do tej gry i to samo miejsce mnie rozwala. Może ktoś jest w stanie pomóc? xray_ghost.log Edytowane 30 Kwietnia przez pikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Coś jest nie tak z amunicją lub strzelbą. Na tyle o ile się znam. Spróbuj wywalić wszystko i wejść bez broni. I zobaczyć co się stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja @pikt Tak jak wspomniał @Ignachinio broń może powodować wylot, pokombinuj wejście bez tej broni albo wstaw zapis ze Szpitala to Ci spróbuje przejść ten fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Dzięki będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Wywaliłem wszystką broń, ammo do strzelby i jest to samo. Załączam save spakowane 7zip. Może się Wariat ci się uda. savedgames.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja @pikt Przy próbie wczytania powyższego zapisu gra u mnie wylatuje z takim samym błędem, tylko w logu jest inna broń. Wstaw jeszcze zapis sprzed wejścia do Szpitala, np z Limańska, może wtedy się uda jeśli w Limańsku wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jasne w załączeniu 2 zapisy. dzień 52. autozapis czerwony las - limańsk.sav dzień 52. autozapis atp - czerwony las.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja @pikt No niestety, gra u mnie wywala przy wczytywaniu Twoich zapisów z takim logiem: [02.05.24 18:49:10.245] [02.05.24 18:49:10.245] [error]Expression : fatal error [02.05.24 18:49:10.245] [error]Function : CInifile::r_section [02.05.24 18:49:10.245] [error]File : Xr_ini.cpp [02.05.24 18:49:10.245] [error]Line : 397 [02.05.24 18:49:10.245] [error]Description : Can't open section '%s' [02.05.24 18:49:10.245] [error]Arguments : wpn_toz106_ves [02.05.24 18:49:10.245] [02.05.24 18:49:10.245] [02.05.24 18:49:10.245] stack trace: [02.05.24 18:49:10.245] Nie wiem o co chodzi i nic tu nie poradzę. Może mechanicy by coś poradzili, albo tłumacze, @gawron i @Szczepan9205 maja duże doświadczenie, może by coś wymyślili. Ewentualnie ktoś inny kto ma moda na dysku mógłby sprawdzić Twoje zapisy, może @Ignachinio mógłby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Dzięki Wielkie za pomoc. Podchodzę do tego już 3 raz. Robiłem reinstalację i nic. No j...b t..a m..ć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jutro zerknę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja O super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Np. nie wiem czy cię to zadowoli. Ale np. jak wezmę w swoje łapki miotacz ognia poligrest to po godzince może pułtorej gra wywala mi komunikat plis weit i po chwili jestem na pulpicie. Wyjście jest tylko jedno. Chowam do plecaka i gra dalej działa. Może w tym kierunku pokombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja wpn_toz106_ves - wyrzuć ten gładkolufowy wynalazek, może da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja A jak nie to skasuj folder gamedata z głównego folderu opka. Lub inaczej wytnij i wklej gamedata na pulpit. I odpal grę jako czystego opka. Jeśli masz wgrany mod na dodatkowa wagę . To gdzieś u kogoś zostaw tak na 150k . I wtedy idź robić zadanie. Jednym słowem kombinuj tak jak ja w problemach technicznych z lalką dla muchy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja U mnie się twój sejw wcale nie odpala. Pewnie dlatego, że mam inaczej ustawioną grę. Także przepraszam nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 6 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Dzięki będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Jeszcze spróbuje inaczej. Postawię czystą grę na lapku i tam sprawdzę czy ruszy. Odezwę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi