Agrael Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Click! to polskie czasopismo poświęcone grom komputerowym. Pierwszy numer ujrzał światło dzienne 30 listopada 1999, a ostatni 3 marca 2009. Przez dziesięć lat ukazywały się artykuły lub recenzje różnych gier. Oczywiście nie mogło zabraknąć Stalkera. Natrafiłem na dwa artykuły - jeden został poświęcony pierwotnie zapowiedzianemu Oblivion Lost, a drugi to zwykła recenzja Czystego Nieba. Jeżeli znajdziecie więcej artykułów dot. Stalkera w Click!, to dajcie, proszę znać w tym temacie. Warto będzie go uzupełnić. Polecam od razu zajrzeć do źródła. Na Internet Archive można zmienić zoom. 06.2003 10/2008 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Stare czasy gdy ważna była fabuła nie efekty i grafika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja "na rękach głównego bohatera widać drobne włoski" nie wiem czemu akurat to zapamiętałem czytając wtedy ten artykuł w Click-u. Chyba nawet się przyglądałem screnom i chyba jakieś były na teksturze dłoni(wtedy takie detale robiły piorunujące wrażenie). Zabawne jest też to o pojazdach, każdym da się jeździć a nawet latać... wiadomo co z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Godzinę temu, vidkunsen napisał(a): Stare czasy gdy ważna była fabuła nie efekty i grafika. Jak myślisz, że w tamtych czasach nie mówili przy tej grze o efektach i grafice i jak to wygląda to się grubo mylisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Sie nie myle bo pamietam o czym sie wtaedy rozmawiało i grało, byłem wtedy przed 40 - tką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja No nawet w tym artykule clicka 1/3 tekstu jest o grafice 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Wtedy tak jak i dziś gracze nie zwracali/ja sobie uwagi w klimacie - o! znowu 10 000 odcieni zieleni - tylko czy gra ma wciągającą fabułę. Grafika jest dla grafików i jest także niczym tapeta na artefakcie, ma przykryć wady - w tym przypadku denna lub znikoma fabuła. p.s. dlatego nie grywam w mody które posiadają jedynie zmiany kosmetyczne - graficzne, szkoda czasu na te wizualne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Dziś znalazłem w składziku. Jak znajdę samo czasopismo to też wrzucę skan, co oni tam napisali o grze. Samego obrazu płyty nie wrzucam, ale jak będą zainteresowani... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Mam tego dziadka "stalkera" spoko gierka, kombinezony z okładki też coś powinny ludziom przypominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja MOS - także posiadam takie płytki i brukowce (gazety - cd action i podobne) i polecam je gdyż zbieranie powietrza w "chmurze" jakoś mi nie leży, mam fizycznie grę z kluczem i jest moja a nie właściciela "chmury". Codename Outbreak - nawiązanie do Obcego - mordołapy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Jakieś cztery lata temu kupiłem pudełkową wersję Codename Outbreak za dosłownie grosze. Teraz nie robi wrażenia, ale w 2001 to było coś, choć ja w niego zagrałem grubo po premierze CCz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Cos mnie wzięło, przejrzałem stare płyty i mam Stalkera z cd action orac codename outbreak w dobrym, działającym stanie, inne gry także rześkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi