mirzal Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października Może ktoś pamięta to zadanie od Akilla ? Mój problem polega na tym, że ... nie wiem gdzie są ci najemnicy !?! 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października @mirzal Najlepiej podczas zadań Akila np. na obronę pralni, ale nie tylko, bo ci najemnicy są rozsiani wszędzie na różnych lokacjach, najczęściej pojedynczo. U mnie byli w Zapomnianylm lesie, Niezbadanych terenach, na Radarze, na Jantarze na terenie fabryki, na Magazynach przy przejściu na Radar, na Zatonie też miałem chyba trzech. Po prostu śmigaj po lokacjach za innymi zadaniami i na pewno będziesz też trafiał na tych z Blackwater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października Oni są wszędzie Im dalej w grze tym częściej zamiast zwykłych najmoli będziesz spotykał właśnie ich. Na posterunku na Jupiterze. W Zakładzie Metarguicznym. Jak robisz zadania dla Akilla to przy każdym punkcie masz ich wysyp. Wystarczy dobrze celować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 29 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października (edytowane) Po zrobieniu zadań dla Akilla wziąłem jako kolejne to zadanie na zabicie 41 najemników więc teraz nie napotykam tych z Blackwater. Poza tym dobrze byłoby wiedzieć do których strzelać w głowę a do których normalnie. Edytowane 29 Października przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października Tak czytam "Jak zabić JEDNYM strzałem w głowę 41 Najemików" I mi się przypomniało, że chyba tylko ona tak potrafiła 😏 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 44 minuty temu, mirzal napisał(a): do których strzelać w głowę Najlepiej do wszystkich Ja to zadanie ukończyłem jeszcze podczas zadań na obronę pralni, ale potem też się pojawiają tak jak już wspominałem na innych lokacjach, przy czym ci pojedynczy to głównie snajperzy w kombinezonach kamuflujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października Oni mają najczęściej trochę inne kombinezony i kamo w grze niż Ci zwykli. Szukaj więc takich. Nie występują w egzach i w tych zwykłych szmatach najmola. No i zazwyczaj mają Skary czy inne cuda techniki które na tym etapie nie powinny robić Ci problemu. W późniejszym etapie gry opanują Szpital w Wschodniej Prypeci i będzie tam ich od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano Sobota o 11:09 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:09 Zadanie wykonane było tych gnojków po kilku na różnych lokacjach więc jakoś to poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Sobota o 12:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:08 Teraz już będziesz ich miał cały czas. Chyba w założeniu to mieli być przeciwnicy premium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi