szeryf1988 Posted November 20 Report Share Posted November 20 Witam mam problem z wykonaniem zadania poboczne go od Siaka likwidacja obozu radar w nieskończoność pojawiają się niby.Dodaje zdjęcie na mapie z lokacja zadania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted November 22 Report Share Posted November 22 Wybij wszystko co się rusza na Radarze może to pomoże. Taki błąd pojawia się między innymi, kiedy NPC wybiją mutanty za Ciebie i gra głupieje ( przeważnie jest OK i zadanie się zalicza ale nie zawsze). Przyczyną może też być wybicie części mutantów i wyjście z lokacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted November 22 Report Share Posted November 22 Bardziej mi to wygląda na nie wybicie wszystkich snorków, psów czy zobiaków. A co Ci Siak powiedział co masz zlikwidować? Oni zawsze mówią o co chodzi. No i najważniejsze tam lubią w tekstury wchodzić snorki. Stoi taki za kamieniem a Ty dostajesz nerwicy. No i pamiętaj o psach psionicznych które również uwielbiają się tam osiedlać a póki nie zlikwidujesz matki to Cię zajadą fantomami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 22 Report Share Posted November 22 Szeryf1988 1/ zacznij od początku misję na radarze 2/ demo_record 1 - zajrzyj pod tekstury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted November 23 Report Share Posted November 23 (edited) Przypomniałem sobie , że też miałem taką sytuację ale w "Kiszcze" zadanie od jakiegoś Powinnościowca. CHodziło o zabicie Pijawek. W miejscu oznaczenia wybiłem wszystko a zadanie się nie zaliczyło. Później próbowałem jeszcze raz dwa i nie było tam mutantów lub np. burer. Rozwiązaniem było poczekanie dłużej , aż nastąpi pełen spam. Okazało się , że potrzeba było 2 pijawek na raz, aby zadanie się zaliczyło. W zadaniu Siaka o ile pamiętam chodzi o snorki lub zombi. Może poczekanie na odnowienie spamu coś da, jeśli zawiedzie wyczyszczenie obszaru. To zadanie było dla mnie też irytujące z innej przyczyny: w Opku jest limit czasowy na zadania poboczne ( 2 tyg) i groziło nie zaliczeniem tego zadania , co ma duże negatywne konsekwencje w reputacji. Edited November 23 by ksantyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts