szeryf1988 Opublikowano Środa o 08:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 08:39 Witam mam problem z wykonaniem zadania poboczne go od Siaka likwidacja obozu radar w nieskończoność pojawiają się niby.Dodaje zdjęcie na mapie z lokacja zadania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano wczoraj o 03:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 03:08 Wybij wszystko co się rusza na Radarze może to pomoże. Taki błąd pojawia się między innymi, kiedy NPC wybiją mutanty za Ciebie i gra głupieje ( przeważnie jest OK i zadanie się zalicza ale nie zawsze). Przyczyną może też być wybicie części mutantów i wyjście z lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano wczoraj o 07:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:45 Bardziej mi to wygląda na nie wybicie wszystkich snorków, psów czy zobiaków. A co Ci Siak powiedział co masz zlikwidować? Oni zawsze mówią o co chodzi. No i najważniejsze tam lubią w tekstury wchodzić snorki. Stoi taki za kamieniem a Ty dostajesz nerwicy. No i pamiętaj o psach psionicznych które również uwielbiają się tam osiedlać a póki nie zlikwidujesz matki to Cię zajadą fantomami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano wczoraj o 12:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:50 Szeryf1988 1/ zacznij od początku misję na radarze 2/ demo_record 1 - zajrzyj pod tekstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Przypomniałem sobie , że też miałem taką sytuację ale w "Kiszcze" zadanie od jakiegoś Powinnościowca. CHodziło o zabicie Pijawek. W miejscu oznaczenia wybiłem wszystko a zadanie się nie zaliczyło. Później próbowałem jeszcze raz dwa i nie było tam mutantów lub np. burer. Rozwiązaniem było poczekanie dłużej , aż nastąpi pełen spam. Okazało się , że potrzeba było 2 pijawek na raz, aby zadanie się zaliczyło. W zadaniu Siaka o ile pamiętam chodzi o snorki lub zombi. Może poczekanie na odnowienie spamu coś da, jeśli zawiedzie wyczyszczenie obszaru. To zadanie było dla mnie też irytujące z innej przyczyny: w Opku jest limit czasowy na zadania poboczne ( 2 tyg) i groziło nie zaliczeniem tego zadania , co ma duże negatywne konsekwencje w reputacji. Edytowane 15 godzin temu przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi