tom3kb Opublikowano Piątek o 14:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:49 @Fiodor89 jakiś pierwszy z brzegu filmik o Korze. A co do spawnera może zobacz, który jest najpopularniejszy np na Nexusie w modach do S2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Ten pistolet już widziałem ale gdzieś czytałem że jest już taki wymaksowany z wszystkimi dodatkami. A co to ten Nexus? W sprawie modów zawsze polegałem na tej stronie i waszej pomocy. Nigdy się nie zawiodłem i dlatego dopytuje tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @Fiodor89 strona z modami do gier, inna to np moddb. Pierwszy jakiś spawner jaki znalazłem np: https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/1356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi