Szczepan9205 Posted November 20 Report Share Posted November 20 Noo... to ja już mam 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 20 Report Share Posted November 20 O 16:00 naszego czasu - król jest nagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Posted November 20 Report Share Posted November 20 Czekam na historie związane z pobieraniem gry, ~160GB wymagane na dysku. Jak się wszyscy rzucą na gog-a, epika i grubego to może to być bardzo ciekawy temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrowić Posted November 20 Report Share Posted November 20 🥳to dzisiaj 🕓 stalker 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 20 Report Share Posted November 20 Ja tam sobie przeczytam ze dwie recenzje, odpale początek gry na yt żeby zobaczyć o co chodzi, a potem chwilę pogram w NS2016 żeby pograć w Stalkera 😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedoro Posted November 20 Report Share Posted November 20 Jest już stream dostępny: https://www.twitch.tv/articreaper Wygląda to średnio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 20 Report Share Posted November 20 Już widać problemy: 160 GB - zapchane serwery tłumaczenie wersji z pc na Polski i jakość tłumaczenia Kto nie zagra przez barierę językową? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted November 20 Report Share Posted November 20 Na razie dajmy tej grze z miesiąc niech okrzepnie. Niech błędy naprawia. Potem będziemy oceniać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted November 20 Report Share Posted November 20 Oj tam miesiąc, za półtorej godziny będzie pobieranie na Steamie dostępne to będę "królikiem doświadczalnym" Chociaż z moim łączem to pewnie gdzieś dopiero w niedzielę dam radę odpalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucker64 Posted November 20 Report Share Posted November 20 (edited) Czekam na pobranie ! Na zdjęciu zawartość "Limited Edition " w wersji pudełkowej No muszę się pochwalić ! 😇😆 Edited November 20 by Trucker64 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio46 Posted November 20 Report Share Posted November 20 41 minut temu, Trucker64 napisał(a): Czekam na pobranie ! Na zdjęciu zawartość "Limited Edition " w wersji pudełkowej No muszę się pochwalić ! 😇😆 mam i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted November 20 Report Share Posted November 20 A ktoś ma ten najbogatszy zestaw i może wrzucić fotkę co się w nim znajduje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio46 Posted November 20 Report Share Posted November 20 stim 1 godzina pobierania i ruszyłem w zonę😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapomnialemLoginu Posted November 20 Report Share Posted November 20 (edited) Pojawiła się łatka/aktualizacja do gry na XboX... i waży tyle co sama gra zastępując niemal wszystkie pliki. No ładnie... Postacie nie reagują na broń wcelowaną w nich przez gracza Do tego na głównej YT poczęstowało mnie finałowym poziomem i zakończeniem. ładne szkło źródło Edited November 20 by ZapomnialemLoginu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted November 20 Report Share Posted November 20 No, pobrało się, zainstalowało i gram i to na średnich. Jestem mile zaskoczony. Limited Edition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeRu Posted November 20 Report Share Posted November 20 Po wstępnych recenzjach i opiniach oraz gameplayach widzę, ze warto było czekać...Czuć tu nadal starego dobrego S.T.A.L.K.E.R.a. Mam wielką ochotę zagrać już dziś, jednak raz, że nie mam czasu, a dwa chcę sobie pograć jak już poprawią większość bolączek technicznych i może pojawi się już jakieś kilka modzików. Co prawda z tego co widzę, Gra u mnie będzie działać dość dobrze na R7 5800x3d i RTX4080 ale jeszcze nie kupuję i nie pobieram tylko poczekam sobię z miesiąc, dwa a może nawet i trochę dłużej.....Czekaliśmy tyle czasu więc nie zrobi mi różnicy jeśli poczekam jeszcze troszkę by cieszyć się w pełni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 21 Report Share Posted November 21 Nie wiedziałem, że to co wczoraj podkopsałem to podobno piractwo. W google wpisałem kluczowe hasło dotyczące ściągania gry i powyskakiwało . Więc z góry przepraszam za kłopoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prozmus84 Posted November 21 Report Share Posted November 21 Kurde dziwna sprawa 😞 Mam problem aby znaleźć artefakt przy mobilnym labie. Mam detektor, wchodzę w pole anomalii ale arta nie widać. Oglądałem kilka filmów i tam po chwili artefakt się pojawia a u mnie nie. Wczytałem wcześniejszy save ale nic to nie dało :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted November 21 Report Share Posted November 21 @prozmus84, nie miałem problemu z tym artefaktem. Może jesteś za daleko i się nie pojawia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prozmus84 Posted November 21 Report Share Posted November 21 Zmieniłem poziom trudności na najłatwiejszy i pojawił się od razu. Dziwne, ale działa @smox dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisU Posted November 21 Report Share Posted November 21 21 godzin temu, smox napisał(a): No, pobrało się, zainstalowało i gram i to na średnich. Jestem mile zaskoczony. Limited Edition. @smox twój zestaw na pc wrzucony na profilu forum jest aktualny? chcę móc się odnieść do wydajności ze swoim sprzętem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted November 21 Report Share Posted November 21 @LisU, tak jest aktualny. Napiszę też tutaj - Windows 10 64bit - GTX 1070 ti - Ryzen 5 1600 Six-core - 16 GB DDR4. Jak widać komp tyłka nie urywa, a jednak taka konfiguracja pozwala płynnie grać w Stalkera 2 na średnich ustawieniach w 45 - 55 FPS. Tak to wygląda u mnie - 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted November 21 Report Share Posted November 21 Jest nadzieja w narodzie @smox dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted November 21 Report Share Posted November 21 Na moim sprzęcie gram na ustawieniach epickich 50-65 FPS, ale jak pokazuje Riva Tuner 16GB to za mało. Mam już kupione 4x8 może jutro zmienię. @smox jak ustawiłeś zrzuty ekranu? Szukam w opcjach i nie mogę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted November 21 Report Share Posted November 21 Może warto przenieść dyskusję w inne miejsce i zacząć nowy wątek? To "Przed premierą" trochę się zdezaktualizowało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts