Jump to content

Recommended Posts

Pojawiła się łatka/aktualizacja do gry na XboX... i waży tyle co sama gra zastępując niemal wszystkie pliki. No ładnie...

Postacie nie reagują na broń wcelowaną w nich przez gracza

Do tego na głównej YT poczęstowało mnie finałowym poziomem i zakończeniem.

ładne szkło

VdXAfhx.png

źródło

Edited by ZapomnialemLoginu

Po wstępnych recenzjach i opiniach oraz gameplayach widzę, ze warto było czekać...Czuć tu nadal starego dobrego S.T.A.L.K.E.R.a.  Mam wielką ochotę zagrać już dziś, jednak raz, że nie mam czasu, a dwa chcę sobie pograć jak już poprawią większość bolączek technicznych i może pojawi się już jakieś kilka modzików. Co prawda z tego co widzę, Gra u mnie będzie działać dość dobrze na R7 5800x3d i RTX4080 ale jeszcze nie kupuję i nie pobieram tylko poczekam sobię z miesiąc, dwa a może nawet i trochę dłużej.....Czekaliśmy tyle czasu więc nie zrobi mi różnicy jeśli poczekam jeszcze troszkę by cieszyć się w pełni:wub:

Kurde dziwna sprawa 😞 Mam problem aby znaleźć artefakt przy mobilnym labie. Mam detektor, wchodzę w pole anomalii ale arta nie widać. Oglądałem kilka filmów i tam po chwili artefakt się pojawia a u mnie nie. Wczytałem wcześniejszy save ale nic to nie dało :(

21 godzin temu, smox napisał(a):

No, pobrało się, zainstalowało i gram i to na średnich. Jestem mile zaskoczony. 

Limited Edition.

@smox twój zestaw na pc wrzucony na profilu forum jest aktualny? chcę móc się odnieść do wydajności ze swoim sprzętem

@LisU, tak jest aktualny. Napiszę też tutaj - Windows 10 64bit - GTX 1070 ti -  Ryzen 5 1600 Six-core - 16 GB DDR4. Jak widać komp tyłka nie urywa, a jednak taka konfiguracja pozwala płynnie grać w Stalkera 2 na średnich ustawieniach w 45 - 55 FPS. 

Tak to wygląda u mnie -

1643320_1.jpg

• Positive 4